Jauns Izpārdošana
Lielu Atlaidi Katru Dienu Tikai 5 GAB Pazemes Metāla Detektors MD-5008 / MD-6350 / MD-6250 / AR944 Skatīt lielāku

Lielu Atlaidi Katru Dienu Tikai 5 GAB Pazemes Metāla Detektors MD-5008 / MD-6350 / MD-6250 / AR944

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€100.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lielu Atlaidi Katru Dienu Tikai 5 GAB Pazemes Metāla Detektors MD-5008 / MD-6350 / MD-6250 / AR944m

MD-5008 metāla detektori, 3-3.5 m, dziļumu noteikšanu, pieņemt papildu tehniku un pievienojiet augstas kvalitātes sastāvdaļas, kas ir funkcijas, zemes līdzsvaru, labu diskriminācijas spējas, plašs uztveršanas diapazons, precīzu orientāciju, stingru rezolūciju, un vienkāršu darbību.Pielietojums: metāla detektoru, ir galvenokārt izmanto, lai atklātu un konstatētu pazemes metālu.Turklāt militāro izmantojot, tie tiek plaši pielietoti: (1) Drošības inspekcijas, valsts drošības orgāni " ransack: (2) Skenēšanas metāla svešķermeņiem, ka izejvielu, degvielas un pārtikas produktiem; (3) Skenēšanas metāla izstrādājumi pastu vai bagāžas; (4) Atklātu pazemes cauruļvadiem, kabeļiem; (5), Arheoloģija, derīgo izrakteņu izpēte, atrast pazemes metāla izstrādājumi.Sastāvdaļas: (1) Pievienot ārējo akumulatora kastē un maisā (2) Piestiprināt liels un mazs meklēšanas spoles Specifikācija: (1) Emisijas Frekvence: 6.99 KHz (2) Signāla Frekvence: 437Hz (3) Svars: 2.87 KG (4) Jutība: Mazā spole: 25~30cm (testa 25US procents) Liela spole: 35~40cm (testa 25US procents) (5) Max Atklāšana: Maza spole: 1,5 metrus Lielā spole: 3.0~3,5 metri Šis secinājums ir noskaidrot, testējot alumīnija loksnes (60cm*60cm*1cm) apglabāts sausu augsni. (6) Barošanas avots: 8pcs 1,5 V Baterijām (7) Darbības Režīms: Zemes balansa režīms;Diskriminācijas režīmā.

MD-6350 ietver ekskluzīvas Mērķa ID tehnoloģiju un patentēto diskriminācijas iezīmes.Šī tehnoloģija piedāvā divas indikatora skalas, kas ļauj jums redzēt detektora diskrimināciju iestatījums (Mazākā Mērogā), kā arī analīzi par katru konstatēto mērķis (Augšējā Skala)

MD-6350 arī piedāvā Uzlabota Dzelzs Izšķirtspēja (papildu izšķirtspēju, kas atdala vēlams mērķi no dzelzs junk pārblīvēta jomās) un standarta 8.5" x 11" elipsveida Dubultā-D searchcoil konstruēts, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju, jo grūtāks mineralizētu augsnēs.

MD-6350 metāla detektors, kas ir modernākais šāda veida ražošanas nozare.Vai jums ir pieredze vai iesācējs, šī mašīna ir labi piemērota, lai widevariety jūsu atklāšanai vidē.Ar Viena Pieskāriena darbību, theMD-6350 ieslēdzas ar pieskārienu vienu pogu, noregulējiet viegli groundminerals un ir uzreiz gatavs, lai sāktu meklēšanu.

Barošanas Četras AA baterijas Jutība 8 iestatīšanas darbības režīmi: Visu metālu, Rotaslietas,paražas,relikvijas,monētas,pinpointer Spole ir 8,5*11"cm ūdensizturīgs meklēšanas spoles ar kabeli Audio Trīs toņu audio Atklāti norāde LCD displejs Akumulatora Stāvokļa Indikators jā Atšķirt melno un krāsaino Garantija 2 gadi

Funkcijas

Režīms—Norāda, ar kuru no pieciem noteikšanas veidiem (Nulle, Rotaslietas, Paražas, Relikvijas, Monētas) ir izvēlēts iezīmējot attiecīgo vārdu uz LCD ekrāna.

Mērķa ID Leģenda—Darbojas kopā ar Mērķa ID Kursora, lai norādītu mērķi, ir ticams, identitāti.

Mērķa ID Kursora (Augšējā Skala)—Mērķa ID kursora, saistībā ar Mērķa ID Leģenda, norāda iespējamās identitāti, atklāti mērķi.Theupper skala sastāv no divpadsmit (12) grafiskais segmentu Target ID.

Apakšējās Skalu—zemākā mēroga, vai Iecirtums Diskrimināciju Mērogā, norāda diskriminācijas modelis.MD-6350 radīs skaņas mērķa atbildes pikseļi, kas ir ieslēgts, un nav dzirdama atbilde tiem, thathave bijis izslēgts.Mērķa ID Kursora vienmēr norādīt visus mērķus.Diskriminācija modeli var pielāgot, mainot režīmus un / orusing ar DISCRIM un Pieņemt/Noraidīt (√/×) spiedpogas) izceļas (skatīt 13. lpp.).

Monētu Dziļuma Indikators—dziļums monēta, vai līdzīga izmēra mērķa, tiek norādīts 2-collu pieaugumu Akumulatora Līmeņa Indikators—Norāda pašreizējo akumulatora uzlādes stāvokli.

Jūs varat sagaidīt no 20 līdz 40 darba stundas atkarībā no akumulatora veida andquality.Piekļūt un nomainīt baterijas, atbīdot vāciņu kontroles mājokļiem.Izņemiet baterijas, ja MD-6350 tiks saglabāti ilgāk nekā 30 dienas.

Jutības Indikators—MD-6350 ir astoņas (8) iestatījumi jutību.

Funkcijas:

Graphic Target ID Cursor ( 12 Segmenti )

Diskriminācija: Akceptēt/Noraidīt Notch

Elektronisko Pinpointing

Jutību, Dziļuma Regulēšana

Akumulatora Stāvokļa Indikators

Monētu Dziļuma Indikators

Austiņu Ligzda

Lielu Modernu LCD Displejs

Mikroprocesoru Kontrolēta

Spiedpogu Kontrole

Skaidrs, Skaļrunis Signālu

Toņa ID, 3 līmeņi, ar Monētu Signāls

Touch-n-Go Darbība

Meklēšanas Režīmi:

Visas Metāla

Rotaslietas

Pasūtījuma

Relikvijas

Monētas

Specifikācijas:

Garums: 42"līdz 51"-Regulējams

Svars: 2.7 Ibs.

Frekvence-6.5 kHz

4 AA baterijas darbība (baterijas nav iekļautas drošības sūtījumu iemesls)

2 gadu garantija

Uzstādījumi:

Pilns Klāsts, Multi Iecirtums Diskriminācijas Veidiem

Jutības/Dziļums

Režīms, 5 Izteikta Diskriminācija Modeļiem

Precīzi

Meklēšanas spole:

MD-6250 nāk ar Rhino Grūts 6.5"x 9"

PROformance maināmi Meklēšanas spole.

Plaši iesniedzējs : 1. Muitas un drošības pārbaudes 2. Policijas departamenta detektīvs meklēja 3. Metālu svešķermenis pārbaudīt pastu un pakotne 4. Metālu ārvalstu struktūras noteikšanas izejvielu ,degvielas, pārtikas, 5. Atklāšanas pazemes pipline ,elektropārvades līnijas 6. Arheoloģija ,izpēte 7. Atrasti aprakti dārgumi zelta monētas un sudraba monētas un metāla artefaktu 8. Iegādājoties lūžņi, metāli, rūpniecības Funkcijas : 1. Pazemes Metāla Detektors ir elektronisks instruments, kas nosaka klātbūtnē metāla tuvumā. 2. Apakšzemes metāla detektoriem, kas ir noderīgs, lai atrastu metāla ieslēgumi slēptās objektus vai metāla priekšmetiem, aprakti zem zemes. 3. Viņi bieži vien sastāv no sensora zondi, kas var nes pa zemi.Parasti ierīce dod zināmas norādes par distanci; tuvāk metāls ir augstāks lasījumi iet. 4. Uzlādējams baterry ,lieljaudas baterry viegli izmantot, un atkārtotu izmantošanu, kas var wrk, kas ilgu laiku-5. LCD displejs ,kas sastāv no jutīgums ,darba un turninf korekcija vadības slēdzi un vairāk fuction pogas. 6. Ūdensizturīgs meklēšanas spole, kas var atklāt seklā ūdenī un mitru smilšu .Paketē iekļauts : 1 X Uper cilmes 1 X Galvenā pannel 1 X Caurules 1 X Savienojuma stieņi 1 X Meklēšanas spole 1 X Lādētājs 1 X Soma Sastāvdaļas

Tagi: metāla detektors md, ar944m, 6350 md metāla detektors, TIANXUN, sev, akumulatora md 6250, 6350 md, metāla detektors, detektors tx 850, md9020c pazemes metāla detektors.

Datu lapa

Barošanas Veids Uzlādējams
Modeļa Numurs MD-5008 / MD-6350 / MD-6250 / AR944
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Ar LCD Ekrāna Vai Ne
Zīmola Nosaukums TIANXUN

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Lielu Atlaidi Katru Dienu Tikai 5 GAB Pazemes Metāla Detektors MD-5008 / MD-6350 / MD-6250 / AR944

Lielu Atlaidi Katru Dienu Tikai 5 GAB Pazemes Metāla Detektors MD-5008 / MD-6350 / MD-6250 / AR944

Saistītie Produkti: