Jauns Izpārdošana
Zemūdens Metāla Detektors Ūdensizturīgs Margas Pinpointer Pulsa Indukcijas Tehnoloģija Precīzi Virzienā Zemūdens 30m Atrast Tre Skatīt lielāku

Zemūdens Metāla Detektors Ūdensizturīgs Margas Pinpointer Pulsa Indukcijas Tehnoloģija Precīzi Virzienā Zemūdens 30m Atrast Tre

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€73.78

-18%

€91.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

Pulsa indukcijas: Advanced micro-circuit kontroles procesoru, kas nodrošina precīzu pozicionēšanu un spēcīga anti-traucējumus.

Zonde dizains: Kompakts disku dizains, augsta jutība un pārnesamību.

Gaismas Signāls: Izmantojot vibrācijas un balts LED apgaismojums, signalizācija, tas ir ideāls instruments, lai divers vai pludmales.

Ūdensizturīgs dizains: Unikāls ūdensizturīgs blīvējums dizains ļauj izmantot aptuveni 30 metrus zem ūdens vai zem ūdens.

Automātiska regulēšana: Pilnībā automatizētu komutācijas tehnoloģiju ar bezšuvju doka, jūs varat kontrolēt power on vai off bez korekcijas darbības.

Vibrācijas tehnoloģijas: Ar unikālu frekvences rezonanse, to var izmantot jebkurā trokšņainā vidē vai zemūdens pēc 30 metriem.

Mērķa attālums: Uzlabotas signālu apstrādes tehnoloģija, kas nozīmē, ka tad, kad vibrācijas biežums palielinās, tuvāk noteikšanas mērķi.

Blīvēšanas tehnoloģija: gaisa kompresijas zīmogs dizains padara to viegli uzstādīt akumulatoru, neizmantojot nekādus instrumentus.

Zems baterijas indikators: Kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems un ir nepieciešams aizstāt, sensors atgādinās jums, lai nomainītu akumulatoru laikā.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Izmērs: 46 x 10 x 10cm/18.11 x 3.94 x 3.94 gadā

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Daudzums: 1 Gab.

Akumulatora Uzstādīšana :

1. Pagrieziet kloķi skaitītājs--pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai atvērtu bateriju nodalījumu, zīmogs.

2. Ielikt 1 9V baterijas (Nav iekļautas).

3. Pagrieziet kloķi pulksteņa rādītāja virzienā, līdz rokas cieši, lai nodrošinātu ūdens necaurlaidīga blīve.

Padoms: Pirms submering mašīnu ,pārliecinieties, vai bateriju nodalījuma blīvējums ir droša.

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1 x Metāla Detektors

1 x Lietotāja Manuels

Tagi: indukcijas sildītājs, zīdaiņu elektriskās indukcijas, impulsa profesionāls metāla detektors, tangra impulsa spēku metāla detektors, elektriskā plīts virsma indukcijas, spider elektriskās indukcijas, metāla detektors indukcijas, indukcijas vape, pulsa indukcijas metāla, augsta jutība pulsa indukcijas metāla detektors.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
DIY Piederumi Metālapstrāde
Zīmola Nosaukums OOTDTY

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zemūdens Metāla Detektors Ūdensizturīgs Margas Pinpointer Pulsa Indukcijas Tehnoloģija Precīzi Virzienā Zemūdens 30m Atrast Tre

Zemūdens Metāla Detektors Ūdensizturīgs Margas Pinpointer Pulsa Indukcijas Tehnoloģija Precīzi Virzienā Zemūdens 30m Atrast Tre

Saistītie Produkti: