Jauns Izpārdošana
Profesionālās Pazemes Metāla Detektors MD-6450 ar rezerves gaismas, Digitālais Displejs Zelta Metāla Detektors Meklētājs Mednieks Skatīt lielāku

Profesionālās Pazemes Metāla Detektors MD-6450 ar rezerves gaismas, Digitālais Displejs Zelta Metāla Detektors Meklētājs Mednieks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€109.36

-24%

€145.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

MD-6450 Pazemes Metāla Detektors Zelta Meklētājs Dārgumu Mednieks atjaunināto versiju

MD-6350 Profesionālās Noteikšanas Iekārtas ar rezerves gaismas un ciparu displejs

MD-6450 metāla detektors bez maisa un austiņas:

Pinpointer Funkcijas:

Baterija: 1*9V (Nav iekļauts)

Darbības frekvence: 11±13kHz

Darbības temperatūra: -35ºF (-37ºC), lai 158ºF (70ºC)

3 modeļi darbība: LED gaismas

Kontrole: Barošanas slēdzis

Garums: apm. 28cm

Jutība: 5cm ASV Ceturksnī

Precīzi padoms atklāšanu. 360° pusē-scan noteikšanas jomā.

Nokasot asmens meklēšana starp saspringto augsnes.Automātisko staciju meklēšanu.

Signāls tiks palielināta, pamatojoties uz mērķus " tuvumā.

Ūdens un putekļu izturīgs (IP66).Ar maksts un izvelkams vads karājas.

Viegls un ērti pārvadāt & vienkārša darbība

Detalizēti:

. Gaismas svars tikai 200g, Izmērs 28*x 4.5 cm, nāk ar jostas makstī, tas ir ērti turēt vai pakārt uz jostas veikt jebkur un novērstu izmešanu vai, trūkst.Viss, kas jums jādara, ir nospiediet pogu, lai ieslēgtu Metāla Detektoru, un pēc tam sākt dārgumu medības, super viegli, bērni var darboties neatkarīgi,

· LED gaismas, lai atklātu vairākus metālus – audio un gaismas indikators, lai jūs netiks garām brīdinājumu, kad trokšņainā vidē.Iebūvēts LED gaismas, ērtības, darbam naktī.Metālu Detektoru var atklāt dažādu veidu metāla priekšmets, piemēram, monēta, Zelta, Sudraba, relikvijas, dārglietas, lai palīdzētu jums viegli atrast dārgumus trūkst vai metāla priekšmetiem, vai telpās, ārpus telpām, sienas, smilšu, zāles, augsnes vai caurumu.

· Ūdensnecaurlaidīgs & salokāmu Metāla Detektors - ūdensizturīgs precīzi padoms ļauj jums, lai noteiktu ūdens mazāk nekā 9cm.viegls Metāla Detektoru var izmantot dārgumu medības šaurās nišas jomās, kas jūsu tipisks Metāla Detektors nevar nokļūt, lidostas drošības, lai atgūtu ieročus, celtniecības darbi kā atrast skrūves un naglas ietvaros sausas sienas, atrast skrūves jūsu dārza, lai novērstu nejaušu ievainojumu vai vērtslietu zaudēja dārzā

· Iesācējs Ekspertu piemērotu un Garantija - viegls un viena poga darbojas iezīme padara to piemērotu dārgumu medības iesācējs izmantot.Bāra Dizaina un 360 grādu atklāt piedāvā arī dara to, kas nepieciešami ekspertu dārgumu mednieks.

· Auto signalizācijas, kad ir zema jauda, pastāvīgi signāls, lai atgādinātu lietotājam nomainīt jaunu bateriju.

Funkcijas:

- Viena Pieskāriena Darbība

- Proporcionāls audio/ LED indikators norāda, mērķus

- Trauksmes un gaismas palielināt intensitāti, pamatojoties uz mērķa tuvums

- Precīzi padoms atklāšana

- 360°pusē-scan noteikšanas apgabals

- LED gaismas un apgaismojuma vajadzībām

- Skrāpējas asmens meklēšanai augsnes

- Pārnēsājams, izturīgs un viegli izmantot

Piezīmes:

1. Baterijas nav iekļautas.

2. Daļas augstāk slēdzi, kas nav ūdensizturīgs, tāpēc šīs zāles nedrīkst lietot tieši zem ūdens, vai tās precizitāti un funkcijas, iespējams, tiek ietekmēts.

MD-6450 ietver ekskluzīvas Mērķa ID tehnoloģiju un patentēto diskriminācijas iezīmes.Šī tehnoloģija piedāvā divas indikatora skalas, kas ļauj jums redzēt detektora diskrimināciju iestatījums (Mazākā Mērogā), kā arī analīzi par katru konstatēto mērķis (Augšējā Skala)

MD-6450 arī piedāvā Uzlabota Dzelzs Izšķirtspēja (papildu izšķirtspēju, kas atdala vēlams mērķi no dzelzs junk pārblīvēta jomās) un standarta 8.5" x 11" elipsveida Dubultā-D searchcoil konstruēts, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju, jo grūtāks mineralizētu augsnēs.

MD-6350 metāla detektors, kas ir modernākais šāda veida ražošanas nozare.Vai jums ir pieredze vai iesācējs, šī mašīna ir labi piemērota, lai widevariety jūsu atklāšanai vidē.Ar Viena Pieskāriena darbību, MD-6450 ieslēdzas ar pieskārienu vienu pogu, noregulējiet viegli groundminerals un ir uzreiz gatavs, lai sāktu meklēšanu.

Strāvas padeve

Četras AA baterijas

Jutība

8 iestatījums

darbības režīmi

Visas metāla, Rotaslietas,paražas,relikvijas,monētas,pinpointer

Spole

8.5*11"cm ūdensizturīgs meklēšanas spoles ar kabeli

Audio

Trīs toņu audio

Atklāti norāde

LCD displejs ar ciparu displejs, un rezerves gaismas

Akumulatora Stāvokļa Indikators

Atšķirt

melno un krāsaino

Garantijas laiks

2 gadi

Funkcijas

Režīms—Norāda, ar kuru no pieciem noteikšanas veidiem (Nulle, Rotaslietas, Paražas, Relikvijas, Monētas) ir izvēlēts iezīmējot attiecīgo vārdu uz LCD ekrāna.

Mērķa ID Leģenda—Darbojas kopā ar Mērķa ID Kursora, lai

norāda mērķa ir ticams, identitāti.

Mērķa ID Kursora (Augšējā Skala)—Mērķa ID kursora, saistībā ar Mērķa ID Leģenda, norāda iespējamās identitāti, atklāti mērķi.Theupper skala sastāv no divpadsmit (12) grafiskais segmentu Target ID.

Apakšējās Skalu—zemākā mēroga, vai Iecirtums Diskrimināciju Mērogā, norāda diskriminācijas modelis.MD-6350 radīs skaņas mērķa atbildes pikseļi, kas ir ieslēgts, un nav dzirdama atbilde tiem, thathave bijis izslēgts.Mērķa ID Kursora vienmēr norādīt visus mērķus.Diskriminācija modeli var pielāgot, mainot režīmus un / orusing ar DISCRIM un Pieņemt/Noraidīt (√/×) spiedpogas) izceļas (skatīt 13. lpp.).

Monētu Dziļuma Indikators—dziļums monēta, vai līdzīga izmēra mērķa, tiek norādīts 2-collu pieaugumu Akumulatora Līmeņa Indikators—Norāda pašreizējo akumulatora uzlādes stāvokli.

Tagi: 850 tx, hunter x, ar944, metāla detektors dziļums, detektora detektors, liela meklētājs, metāla detektors, ilgi zvanīja zelta un metāla detektors, spole md6350, meklēšanas metālu detektori.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Tricorpower
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Veids Akumulators-Jaudīgā
Sertifikācija NAV
DIY Piederumi Metālapstrāde
Ar LCD Ekrāna Vai Ne
Modeļa Numurs MD-6450JP

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Profesionālās Pazemes Metāla Detektors MD-6450 ar rezerves gaismas, Digitālais Displejs Zelta Metāla Detektors Meklētājs Mednieks

Profesionālās Pazemes Metāla Detektors MD-6450 ar rezerves gaismas, Digitālais Displejs Zelta Metāla Detektors Meklētājs Mednieks

Saistītie Produkti: