Jauns Izpārdošana
PQWT-M100 Zemes Ģeofiziskās Izpētes Ūdens Finder/100 m ūdens detektors/zemes testeris Skatīt lielāku

PQWT-M100 Zemes Ģeofiziskās Izpētes Ūdens Finder/100 m ūdens detektors/zemes testeris

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€649.88

-10%

€722.09

Kopīgot

Vairāk informācijas

Labākā mašīna Zemes Mobilo Ūdens Detektors 100M dziļums PQWT-M100.100M

mobilo ūdens detektoru pamatā ir Zemes elektromagnētiskais lauks, tā kā lauka avots,pamatojoties uz starpību vadītspēja dažādu pazemes ģeoloģiskās struktūras,un, pētot izmaiņas likumā par elektriskā lauka komponenti, dažādās frekvencēs, lai studiju ģeoloģiskā struktūra un izmaiņas,lai atrastu gruntsūdeņu resursu zinātniskās metodes.Izmaiņas ģeoloģiskā struktūra ir parādīta reālā laikā, izmantojot vairākas līknes.Automātisko formu ģeoloģiskās kartēšanas profils ar vienu taustiņu darboties viegli, atbrīvoties no sarežģītas datorgrafika.Vietne var ātri saprast, ģeoloģisko struktūru, izmantojot automātisko kartēšanas līkne, un profils,un analizēt konkrētu informāciju, piemēram, pazemes ūdeņu, lūzumi, defekti, un alas.Instruments ir plaši izmanto ātru analīzi, ģeoloģisko struktūru izmaiņas dažādiem terrains, piemēram, līdzenumi, kalni, kalni, plato, un baseinos, lai noteiktu, arī vietās, pazemes ūdeņu, un ūdenstilpē dziļums.

Labākā mašīna Zemes Mobilo Ūdens Detektors 100M dziļums

Galvenās Iezīmes 1. Nav nepieciešams reģistrēties. 2. Nav nepieciešams tīkls, nav nepieciešams satiksmes. 3. Automātiski izdarīt ģeoloģiskās profilu kartes. 4. Piemērots dažādu reljefa izpēte. 5. Ekspertu attālo palīdzību, lai atrastu atrašanās vietu. 6. Nav pieredzes persona var darboties 5 minūtes/ 7. Divu gadu garantija.

Tagi: btc miner, 18650 gadījumā, co2 sensors, na server, ciparu multimet, onda ieguves gadījumā, metāla dekors, ieguves platformas komplekts, kamera kkmoon, playmobil izcelsmes.

Datu lapa

Barošanas Veids Uzlādējams
Zīmola Nosaukums PQWT
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Modeļa Numurs M100
Ar LCD Ekrāna Vai Ne
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

PQWT-M100 Zemes Ģeofiziskās Izpētes Ūdens Finder/100 m ūdens detektors/zemes testeris

PQWT-M100 Zemes Ģeofiziskās Izpētes Ūdens Finder/100 m ūdens detektors/zemes testeris

Saistītie Produkti: