Jauns Izpārdošana
10mm USB Endoskopu, 5M Kabelis Ūdensizturīgs Pārbaudes Kameras Borescope ar 4 LED USB Endoskopu Kamera Skatīt lielāku

10mm USB Endoskopu, 5M Kabelis Ūdensizturīgs Pārbaudes Kameras Borescope ar 4 LED USB Endoskopu Kamera

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.92

-16%

€13.15

Kopīgot

Vairāk informācijas

10mm USB Endoskopu, 5M Kabelis Ūdensizturīgs Pārbaudes Kameras Borescope ar 4 LED USB Endoskopu Kamera

Funkcijas un iespējas

USB Endoskopu ir jauns elektroniskās produktu, sadzīves vai rūpniecības nepieciešamību.Tas var palīdzēt jūsu acu, lai redzētu, tumši reģionā šaura un maza, ko nevar redzēt, jo fizisko ierobežojumu pirms.Ar palīdzību datora, viens var pieņemt, saglabāt fotoattēlus vai videoklipus, kādu daļu no bodyand pārraidīt Internetā apspriešanās telemedicīnas pakalpojums.Ļoti noderīga veselību, jūsu ģimeni.Galvenās priekšrocības ir maza izmēra-diametrs ir tikai par 10mm, augstas izšķirtspējas attēlu, ūdensizturīgs un vienkāršu lupa.

300000 pikseļi CMOS kameras Uzņemšanas momentuzņēmums, attēlu vai video VGA formāts ar 640*480 izšķirtspēju.Tā ir iebūvēts LED apgaismojums (ar Spilgtuma Kontrole) kameras galvas, lai apgaismotu pārbaudes jomā.Elastīga kamera ir ūdensnecaurlaidīga ar 10mm diametrs ir tā, ka jūs varat pārbaudīt zonā zem ūdens, nepilnības un caurumus.USB Kabeļa garums ir 5m.Ar mīkstu CD, lai ierakstītu video.Šī pārbaude kamerai ir daudzas programmas, tajā skaitā ausu, deguna dobuma un kakls ārstēšana, HVAC pārbaudes, ventilācijas caurules, mašīnu aprīkojuma, dzinēju, automobiļu, laivu, gaisa kuģa pārbaude.Atbalsta sistēmas: Windows 98, 2000, XP, WIN 7 (Piezīme: UZVARĒT 7 sistēmas vajadzībām ierīces draiveri CD)

Pieteikumu Lauki

Intraoral kameras sistēma; zemūdens kamera ūdensdroša Mikro kamerām; mehānisko transportlīdzekļu detektoru; kanalizācijas cauruļvadu detektoru; meklēšanas un glābšanas jomā; krimināltiesību un pielāgots detektors; arheoloģijas atklāt; PCB atklāšana; aprūpes mājās; aviācijas un kosmosa rūpniecība; aprūpes un traktoriem nozarēs; naftas urbumu nozarē; būves un tā tālāk.

Specifikācijas

Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP66 LED: 4 White LED spilgtas gaismas, LED slēdzis: Regulējama gaismas Spilgtuma slēdzis: Auto Pakļauti kontrole: Auto Fokusa Attālums: 6cm Krāsa: Melna Pikseļi: 300000 pikseļi Objektīvs: f 2.4 Attēla formāts: VGA/QVGA Attēla izšķirtspēja: 640*480 Kadru ātrums: 30 fps USB interfeiss: USB 2.0 Skaits, krāsa: 24-bitu true krāsa Skata leņķis: 60° Darbības spriegums: 5V Barošana: 120mA / 30µW Darbības temperatūra: 60 ° C Kodēts izeja: Digitālā Video Kabeļa garums: 5m Svars: 160g

Iepakojuma Saturs

1 * USB Endoskopu

1 * Programmatūras KOMPAKTDISKS

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Step1: Ielieciet KOMPAKTDISKU CD-ROM

Step2: Atvērt "RsCap"

Step 3: Pieslēgt savu USB Vadu Cam, lai jūsu DATORU

Veikt Foto

Uztveršanas un saglabāt video

Ja tas ir jūsu pirmo reizi, lai izmantotu, Izvēlieties Iestatīt Tveršanas Failu no izvēlnes Fails, lai konfigurētu mapi, kur video tiks saglabāts.Pārlūkprogrammas logā parādīs, izvēlieties vajadzīgo mapi un ievade ievades faila nosaukumu video.Tagad visi video tiek saglabāti mapē izvēlaties.

Noklikšķiniet uz "Atlases" > "sākt Uzņemt', lai sāktu videoklipa uzņemšanas ,lai apturētu videoieraksta noklikšķiniet uz Atlases " >'pārtraukt Uzņemt .Video tiek saglabāti AVI formātā saskaņā krēpes, kas jums bija pirms ieejas.

Jūs varat konfigurēt video īpašuma (e.g.spilgtums) no "Video Tveršanas Filtrs "sadaļā" Options " izvēlnē.

Piezīme: Lūdzu izveidot kopijas, lai izvairītos no pārrakstot failu, pirms ierakstīšanas.

1. Mēs TIKAI kuģis Apstiprināja Rīkojumu Adresi .Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese, lai ir līdz šim.

2. Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.

3. Pircējs ir atbildējusi uz visiem PVN, nodokļus, nodevas un visus citus papildu maksa nekādā gadījumā.

4. Ja jūs nevēlaties saņemt jūsu pakete 45 dienu laikā pēc tam, kad mēs nosūtīti to, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs pārbaudīsim sūtījumu un atbildēt jums, cik ātri vien iespējams.

1. Prece tiks pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas ārā.

2. Ja jums ir kādas problēmas, par mūsu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmas.

3. Postenis nāk ar 12months garantija pret jebkuru ražotāju defekti: Bezmaksas nomaiņas pakalpojumu (Produktu vai Bojāto daļu) 30 dienu laikā; Bezmaksas remonta pakalpojumus 12 mēnešu laikā.

4. Neatļautu atgriežas tiks ignorēti.Atgriešanās politika neattiecas uz nejaušiem bojājumiem sakarā ar nepareizu lietošanu, ļaunprātīga izmantošana vai nepareiza kopšana.

1. Q: Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A: Mēs pieņemam apmaksu par www.winwithwow.lv vai Paypal, ja jums ir nepieciešams, lai maksāt ar Paypal, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Q: vai Ir kāds Izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, jūs varat izsekot to oficiālajā tīmekļa vietnē express metodes, vai izsekot to uz 17track mājas lapā.

http://www.17track.net/en

3. Q: es esmu mazumtirgotājs, es gribētu nopirkt daudz gabals jūsu objektu, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: lai Gan mūsu cenas ir ļoti lēti tagad, mēs laipni mazumtirgotājs, un mēs varam piedāvāt labāku cenu par ilgtermiņa sadarbību.Tik vienkārši būt brīvi sazināties ar mums.

Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai mums, lūdzu, lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, jūsu atbalsts ir mūsu vislielākā motivācija.

Tagi: kameras web, 3 usb endoskopu, endoskops video kameras, kabelis ar kameru zem ūdens, apple video endoskops, kameras pārbaude cauruļvada, darbības cam filtrs, kamera revotech, sākotnējās inspekcijas kamera, kameras video.

Datu lapa

krāsa melns
kadru nomaiņas ātrums 30 fps
USB saskarne USB 2.0
Attēla Izšķirtspēja 640*480
Pikseļu skaits 300000 pikseļi
izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
Objektīvs f 2.4
Zīmola Nosaukums REVOTECH
Kabeļa Garums 5m
Attēla Formāts VGA/QVGA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdensnecaurlaidīgs līmenis IP66
Modeļa Numurs 10-5M

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10mm USB Endoskopu, 5M Kabelis Ūdensizturīgs Pārbaudes Kameras Borescope ar 4 LED USB Endoskopu Kamera

10mm USB Endoskopu, 5M Kabelis Ūdensizturīgs Pārbaudes Kameras Borescope ar 4 LED USB Endoskopu Kamera

Saistītie Produkti: