Jauns Izpārdošana
Auto Ierakstu 1080P IP Kameras Bezvadu WiFi PTZ Iekštelpu Kamera Mini Smart Baby Monitor Nakts Redzamības Novērošanas YCC365 Plus Skatīt lielāku

Auto Ierakstu 1080P IP Kameras Bezvadu WiFi PTZ Iekštelpu Kamera Mini Smart Baby Monitor Nakts Redzamības Novērošanas YCC365 Plus

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.81

-32%

€37.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Bezvadu Mājas Apsardzes PTZ IP Kameras

Paziņojums: kameras nenāk ar TF kartes.Pircējiem ir nepieciešams iegādāties TF karti sevi.

1080P HD Drošības Kameru

Aizsargs jūsu mājās 24/7,smart kontroles, no jebkuras vietas, jebkurā laikā

Reālā Laika Komunikācijas

Aprūpi, jebkurā laikā, jebkurā vietā Ar uzlaboto trokšņu samazināšanas capabbility,ļoti jutīgu iebūvēts mikrofons un augstas kvalitātes audio speker,jūs varat ne tikai redzēt, kas notiek mājās,bet arī nosūtīt balss komandas, lai atvairīt iebrucējiem un runāt ar saviem mīļajiem attālināti.

Smart HD Nakts Redzamības

Vājā apgaismojumā vai piķa tumsā ar skaidru attēlu, sniegs jums mieru.Nakts redzamības režīmā strādās automātiski, balstoties uz gaismas izmaiņas, vai tiek kontrolēta manuāli iestatot uz YCC365 Plus App.

Kustības Noteikšanas Signalizācija

Kad kustība ir konstatēts uzraudzības jomu, kustības uztveršanas funkcija tiek aktivizēta, trauksmes paziņojums tiks nosūtīts uz jūsu viedtālrunis, izmantojot YCC365 Plus App tieši.Un jūs varat pat iestatīt, lai izslēgtu paziņojumu, kad mājās.

Vairāki Skata Režīmi

Attiecas uz vairākām ierīcēm tikai saskaņā ar vienu kontu, viens sadalīt ekrānu, divu ekrānu, četru ekrāns, dažādas skatīšanās pieredzi.

Nē Vadi Worrry Jums

Bez kabeļus, uzstādījumi, viss, kas jums jādara, ir ieslēgt ierīci, lejupielādējiet bezmaksas PROGRAMMU un pievienot kameru, lai jūsu mobilo tālruni, izmantojot WiFi, lai iegūtu attālināta uzraudzība.Papildus AP hotspot savienojums padara savieno kameras, ja WiFi ir izslēgts, ir pieejams.

360° Panorāmas Skats

Full HD IP drošības kameru sasniedz 360° skata caur 355° horizontāla un 55° vertikālās rotācijas diapazons un 110° platleņķa papildu stikla lēcu, nav aklā zona.Ātra piekļuve svarīgi vietām preseting/grāmatzīmi.

Sūtīšanas Ierīce, Ar Ģimenēm,

Tūlītēja koplietošana, kamera video ar ģimenēm ir ērti.Jūs saņemsiet, lai zināt, ko jūsu bērni mācās, ko funny lietas notiek, utt., reālā vai atskaņot video.

Mākoņa Pakalpojums, Kas Ir Pieejams

Mākonis uzglabāšanas pakalpojumu, nodrošina, ka jūs nekad garām viss.

Sīkāk

Produktu Sertifikācija

Piegāde

Par mūsu spēks:

1、Mēs esam profesionāla ražotājs signalizācijas iekārta. 2、Mūsu produkti ietver trauksmes uzņēmēja, infrasarkanais detektors, durvju vai logu detektors, tālvadības pults, RFID karte, sirēna, novērošanas kameru, dūmu detektors, gāzu (ieskaitot oglekļa monoksīds, dabas gāze, utt.) detektori. 3、Laipni klientiem, lai nāk uz mūsu veikalu, lai apspriestos.

Kvalitātes Kontrole:

Pirms Nosūtīšanas ,Mēs atvērt lodziņu.Tad Mums būs testa kvalitātes 100% un instalēt programmatūru .

Kompensāciju & Repalcement & Garantijas Laiks:

1、Lūdzu, informējiet mūs, 3 dienu laikā par piegādi, ja jūs atbilstat nekādu problēmu. 2、Lūdzu atgriezties pie mums, jo sākotnējais stāvoklis preces un nosūtīt, izmantojot EMS vai Reģistrējies Pasta vai atl un ļaujiet mums zināt izsekošanas numuru drīz. 3、Mēs organizēt nomaiņu vai procesu kompensāciju par jums, cik ātri vien mēs apstiprinātu returne.

Atsauksmes

1、Ja ir kāds jautājums par mūsu produkta vai pakalpojuma: Lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mūsu klientu servisa darbinieki, pirmkārt, mēs esam ļoti priecīgi jums palīdzēt.Mums būs smagi jāstrādā, lai atrastu labāko risinājumu, līdz esat apmierināts.Lūdzu, nedodiet mums slikts novērtējums, kas nepalīdz atrisināt problēmu. 2、Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes.paldies par jūsu atbalstu .

Tagi: dava ip kameras, 360 grādu kamera, pinhole ip kameras mini, ycc365, kameras ptz, tptek ptz kameras, kamera ycc365, ptz, baby monitor monitori, tālummaiņas ptz kameru, auto izsekošana.

Datu lapa

Barošanas Avots(V) DC 5V
Megapikseļi 2MP
panna 0 līdz 350 grādiem
Uzstādīšana Normāls
Skatīšanās Leņķis 360°
Augstas Izšķirtspējas 1080P(Full-HD)
Izejas Jauda Audio NAV
Lokālā atmiņa Līdz 128G micro SD
Savienojumi Wifi
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Tehnoloģija Pan Tilt Tālummaiņa
Signāla Darbība FTP Foto
TF Kartes NAV
Video kompresiju H. 264
Rezolūcija 2.0 Megapikseļu Sensoru, 1080P (1960*1080), 3.6 mm objektīvs
Signalizācija Kustības noteikšana/skaņas atklāšana
Atbalsta ONVIF
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Sensors CMOS
Atbalstītās Operētājsistēmas No
krāsa Balts
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Audio Divvirzienu Audio
Darbības temperatūra -10°C~+50°C
Modeļa Numurs YK-C23
Auto Izsekošana
Uzglabāšana 128G
Zīmola Nosaukums TUGARD
Video Kompresijas Formāts H. 264
Nakts Redzamības Iekārtas 5~10 metri
Bezvadu standarts IEEE802.11b/G/N
Strāvas Padeve DC 5V
Veids IP Kameras
Tilt No 0 līdz 120 grādiem
Stils Dome Kamera
P2P vienu klikšķi-online
Bezvadu frekvence 2.4 GHz ~ 2.4835 GHz

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto Ierakstu 1080P IP Kameras Bezvadu WiFi PTZ Iekštelpu Kamera Mini Smart Baby Monitor Nakts Redzamības Novērošanas YCC365 Plus

Auto Ierakstu 1080P IP Kameras Bezvadu WiFi PTZ Iekštelpu Kamera Mini Smart Baby Monitor Nakts Redzamības Novērošanas YCC365 Plus

Saistītie Produkti: