Jauns Izpārdošana
Bezvadu Industriālo Endoskopu, 2MP 1200P WiFi Borescope IP67 Waterproof Grūti Kabeļu Pārbaudes Čūska Kamera, Android vai iOS Tālruni Skatīt lielāku

Bezvadu Industriālo Endoskopu, 2MP 1200P WiFi Borescope IP67 Waterproof Grūti Kabeļu Pārbaudes Čūska Kamera, Android vai iOS Tālruni

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.96

-50%

€51.93

Kopīgot

Vairāk informācijas

Katram Pikselim, Skaidru un Patiesu

· Iebūvēts 6 regulējams LED kameras padoms palīdz uzlabot visibilty tumši un zemu gaismas jomās.LED gaismas intensitāti var regulēt, jo tur ir spilgtuma vadības ritenis galvenais wifi kaste. · Mākslas 1200P kamera ļauj jums, lai uzņemtu attēlu vai ierakstītu video ar neliela attāluma līdz 1600x1200P izšķirtspēju.Uzņemto foto/video būs saglabāti tālruņa albumu automātiski. · Mūsu endoskopu, kameras ir aprīkotas ar fiksētā fokusa, nevis tālummaiņu, fokusu.Tāpēc,lai iegūtu vislabāko attēla kvalitāti, labākais novērošanas attālums ir aptuveni 2.76 Collu-15.7 Collu, ja tas ir pārāk tālu vai pārāk tuvu, tas var gan ietekmēt attēla kvalitāti.

IP67 Waterproof, 8.4 mm, Diametrs Zonde

Ar 6 regulējams LED gaismas un plānas ūdensnecaurlaidīga zonde, tas endoskopu, ir piemērots dažādu veidu vides, piemēram, vājā apgaismojumā vai tumsā jomā, mitra vai slapja laukums, utt.

Pusstingrām kabelis

· Pusstingrām kabeli var saliekt un turiet to formu, lai piekļūtu dažādiem tikai vieta, kur tikties ar dažādu izmantojot vajadzībām. · Iekšējā dzelzs stieple, kas nodrošina elastību līnijas.

Augstas Kvalitātes Konfigurācija

30 fps rate novibrē uzņemtie attēli un ierakstītie video, kas liecina brīvi fotografēšanas un video ierakstīšanas procesu un ļauj mūsu lietotāju, lai nozvejas zināms stūrī reālajā laikā.

Delikāts Piederumi, Stiprinājuma Vairāk Glitches

Spogulis, magnētisko un āķis, kas izgatavota no premium materiāli no tās pašas vietas, kā endoskopu, būs funkcionālu un noderīgs instruments, lai atvašu nepatikšanas jums atklāt drūmi vidi.

Pusstingrām Kabeli, Reizinot Programmas

Iekšējā dzelzs stieple, kas nodrošina elastību līnijas.

Pareizi cietība un maigumu, ir galvenais, lai daudzpusību produkta, ideāls instruments, lai HVAC pārbaudes, ventilācijas caurules, mašīnu aprīkojuma, dzinēju, automašīnu un laivu apkopes.

Apraksts:

1. Endoskops ar Plaša Savienojamība: bezvadu WiFi endoskopu, var strādāt ar Android 5.0+ smart tālrunis un iPhone kopā ar iOS 9+ sistēma.Ideāli piemērots iPhone lietotājs, kurš vēlas darīt, pārbaudes darbi. 2. WiFi Savienojumu, Viegli Izmantot: Lejupielādēt un instalēt saderīgā App ierīcē.Nav nepieciešams papildus adapteris vai kabeli, vienkārši izveidojiet savienojumu ar viedtālruni, izmantojot WiFi.Pēc tam startējiet Aplikāciju, lai sāktu savu pārbaudi. 3. HD Inspekcijas Kamera: 2.0 MP borescope piedāvā jums lielisku pieredzi, saglabāt skaidru tuvu diapazonā, HD video AVI formātā un attēlu JPG formātā, ar regulējamu rezolūcijas 640 x 480, 1280 x 720 un 1600 x1200.

Svarīgas Piezīmes:

· Par šo endoskopu, nav atbalsta video ierakstīšanu IOS 9 zemāku sistēmu; · jāsavieno ar tālruni, izmantojot wifi tālruņa tīkla iestatījumus, nevis app. · Mainot wifi paroli DEPSTECH-Skatīt lietotnes, lūdzu, ņemiet vērā,to var tikai pieņemt vai nu numuriem vai burtiem, kādas īpašas rakstzīmes, kas nav pieņemami,piemēram, @ vai pieturzīmes.Pls būt informēti par šo.

Pakete Uzskaita:

1 x Wifi Endoskopu Kamera 1 x Uzlādes Kabelis 1 x Komplekts Piederumi - Āķi,Spoguļi,Magnēts 1 x Lietotāja Rokasgrāmata 1 x Oriģinālajā Kastē

Upgrade Versija

Piezīme:

Jaunināšanas Versiju ar ar 2200 mAh Akumulatoru, Tas var strādāt 4-5 stundas

Tagi: camara kameras digitālās, auto endoskopu 13, imx334, endoskops video kameras, multi smart plug, tālrunis, 5 endoskopu, usb, android tālrunis ārējās kameras, miata automašīnas kameras, sākotnējās inspekcijas kamera.

Datu lapa

Fokusēšanas attālums 3-40CM
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Akumulatora kapacitāte 450mAh
attēlu JPG formātā 640 x 480, 1280 x 720 un 1600 x1200
Zīmola Nosaukums DEPSTECH
Vadu Tips Grūti Vadu
Piemērots Android un iOS Viedtālruni, iPhone, Samsung, Tablet-Black(11,5 PĒDAS)
Sertifikācija ROHS
Pikseļu 200W
Upgrade Versija 2200Mah
Modeļa Numurs WF010
Funkcija 3 Caurules Drenāžas Kanalizācijas Cauruļvadu Pārbaudes Kameras
Objektīvs (mm) 8mm
Līdzeklis 1 WiFi Savienojumu, Viegli Lietot
Funkcija 5 HD video AVI formātā
Kameras Diametrs 8.5 mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Zemūdens Caurules, Auto Dzinēju,Ventilācijas Caurules utt.
Iezīme 2 Ar 6 regulējams LED gaismas
Rezolūcija 2.0 MP borescope
4. funkciju 11,5 PĒDAS Čūska kabelis
Ūdensnecaurlaidīgs reitings IP67

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezvadu Industriālo Endoskopu, 2MP 1200P WiFi Borescope IP67 Waterproof Grūti Kabeļu Pārbaudes Čūska Kamera, Android vai iOS Tālruni

Bezvadu Industriālo Endoskopu, 2MP 1200P WiFi Borescope IP67 Waterproof Grūti Kabeļu Pārbaudes Čūska Kamera, Android vai iOS Tālruni

Saistītie Produkti: