Jauns Izpārdošana
Hikvision Saderīgu 8MP 4K IP Camera POE H. 265 Onvif Metāla Iekštelpu Mazu Dome CCTV Platleņķa 2.8 mm 4MP Novērošanas Kamera Skatīt lielāku

Hikvision Saderīgu 8MP 4K IP Camera POE H. 265 Onvif Metāla Iekštelpu Mazu Dome CCTV Platleņķa 2.8 mm 4MP Novērošanas Kamera

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.63

-35%

€36.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

Neticami 8MP 4K Super HD IP Kameras

Ar augstu izšķirtspēju 8megapixels (3840 x 2160), šī 8MP, HD IP novērošanas kamera spēj uzņemt video 3840p HD kvalitāti.Tas ir milzīgs progresu, salīdzinājumā ar 720p HD jeb 1080p Full HD.jūs nekad garām vienu detaļu, jūsu mīļajiem.kas ļauj jums redzēt visus objektus ļoti skaidri.

Papildu H. 265 Video Kompresiju

H. 265 Vairāk Skaidrs , HD izšķirtspēja piedāvāt jums vislabāko attēla kvalitāti ar mazāku bitu pārraides ātrums.Ietaupiet papildu krātuves vietu,var samazināt par 40%-50% failu izmērs,saglabāt jūsu CIETĀ diska krātuves vietu, un samazināt jūsu pirkuma maksā.

100Feet Augstas Kvalitātes Nakts Redzamības Smart Infrasarkano staru frekvences skaņu Filtrs (ICR)

Kamera ir ļoti laba nakts attēla kvalitāti.Ar Taivānas importa 24pcs Tyntek 10Mil LED gaismas un infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību, kamera nakts redzamības diapazona, kas ir līdz pat 100 pēdu tumsā, labas pārliecināšanas, novēršot draudus drošībai.Infrasarkano staru frekvences skaņu Filtrs, lai nodrošinātu augstākās kvalitātes attēlus - dienu un nakti.Dienas laikā, infrasarkano staru frekvences skaņu filtrs pilieni priekšā objektīvam, lai bloķētu infrasarkanās gaismas iekļūšanu.Tas nodrošina, ka tie neietekmē krāsu kadrus.Kad apgaismojuma līmenis kļūst pārāk zems, tas filtrs tiek automātiski izslēgts, lai ļautu infrasarkano gaismu kameras objektīvs.Tas ir tad, kad pilna krāsu attēlu kļūst melnbaltās melnā un baltā krāsā.

Uzlabotās Drošības Uzraudzību ar HDR

Jūsu drošības kameru izmanto HDR (High Dynamic Range) tehnoloģija, kas darbojas, lai nodrošinātu jums iegūt svarīgāko informāciju, neatkarīgi no apgaismojuma apstākļiem.Dinamiskais diapazons tiek aprēķināti kā starpība starp spožāko punktu un tumšāko punktu no video.HDR tehnoloģija izmanto šīs atšķirības, lai automātiski pielāgotu attēla spilgtumu, kā rezultātā optimizēts, ļoti detalizētus drošības video.

3DNR Uzlabotās Skaidrības Zema Apgaismojuma apstākļos

Jūsu kamera izmanto DNR (Digital Noise Reduction) tehnoloģiju, lai filtrētu troksnis no zemas gaismas režīmi, kā arī jebkādu troksni, ko rada motion.By likvidēt graininess, jūsu kamera nodrošina tīrāku, vairāk precīzu attēlu ar lielāku skaidrību, asuma un uzlabota kustības uztveršana, uzlabojot savu HD pieredzi, pat tumsā!Ne tikai DNR samazinātu troksni, bet tas samazina video faila lielumu, kā arī, sniedzot jums lielāku diska vietu uzglabāšanai.

Ūdensizturīgu IP66

Kameras gadījumā ir izgatavots no augstas kvalitātes Metāla , tā varētu aizsargāt savu kameru no Vardarbīgas iznīcināšanas un lietus ourdoors.Tas nodrošina drošu āra iekārtām.Negants vējš, lietusgāzes lietusgāzes, un negants sniega ir nav spēles par šo izturīgs drošības kameru.Tā iet uz priekšu un ievieto šo drošības kameras, kur tas ir nepieciešams visvairāk.Tās lieljaudas metāla korpusā ir labi aprīkota, lai izturētu gan elementiem un vandālismu.

Darba 8MP VRR 24/7 Uzticamu Ierakstīšana,Vairāku Apskates Metodes,,Smart Kustības Detektoru,

Ja jums ir vairākas IP kameras vai, ja jūs vēlaties 24/7 ierakstu, POE VRR ir jūsu labākā izvēle.Valsts ritekļu reģistrā darbojas nevainojami un efektīvi, ar kamerām par diennakti uzraudzības un ieraksta jūsu home & business drošību un uzraudzību.Atbalsta mobilie telefoni, planšetdatori, un multi-platformu apskatei.Kad jūs iet ārā,jūs needn nav jāuztraucas par savu īpašumu security.By izmantojot šo cctv sistēma,jūs varat tālvadības apskatīt video tiešraidi, kas vienlaikus jebkurā vietā un jebkurā laikā ar wifi/4G viedtālrunis/iPad/GAB.Ikreiz, kad briesmas ir atklāti, šo novērošanas kameru izraisīs brīdinājumus, nekavējoties nosūtot brīdinājuma e-pastus un stumšanas paziņojumu uz jūsu ierīci.Jūs varat izveidot īpašas kustības atklātu zonās, lai kontrolētu noteiktas jomas, kā jūs vēlaties.Jūs varat pielāgot kustības detektora jutību, lai samazinātu viltus trauksmes.

PO Savienojuma, nav nepieciešams Strāvas Padeve,Nav POE ir nepieciešams IZMANTOT 12v Jauda

Īsta spēlēt un pievienojiet drošība!Tā funkcijas POE (Power over Ethernet), ar vienu kabeli, kas savieno katru IP kameru VRR gan barošanas un video un pievada.Viegli instalācijas - vadu process nevar būt vienkāršāks par DIY entuziastiem un iesācējiem

Saderīgs ar Hikvision VRR,Plug&Play ar ASECAM VRR

Atbalsta ONVIF protokola,jūs varētu viegli savienot ar Hikvision,Dahua,ect produktu, tas ir pieslēdzami uz trešo pušu video reģistratori.Lai dotu pilnīgu spēlēt funkcionālās priekšrocības kameras,Savienota ar Maršrutētāju, jūs varētu arī Apskatīt savu tālruņa,P2P funkcijas, saglabāt sevi ik sekundes, lai zināt, kas notiek jūsu mājās.

Platleņķa 2.8 mm Objektīvs

Mazākas lēcas ir pazīstamas kā platleņķa lēcas, kas radītu lielāku redzeslauku, nekā kamerām ar lielāku objektīvu.Tās aptver lielu teritoriju, lai gan objektu parādīsies mazākas ietvaros fotokameras attēlu.Platleņķa lēcas, kas ir paredzēti, lai uzraudzītu lielas platības, piemēram:2.8 mm/3.6 mm ir Liels Leņķis,ja nepieciešams, 6mm /8mm/12mm objektīvs, varat ar mums sazināties

Tagi: 4k action camera, kamera hikvision ptz, kamera hikvision ip, kamera reolink, kamera onvif, kameras cctv bezvadu, cemme rj 45, camera poe ip, ios novērošanas kamera, vrr.

Datu lapa

krāsa Balts
style4 Novērošanas kamera
TF Kartes NAV
Funkcijas Vandal-Proof ,Ūdensizturīgs
Saspiešanas Forma Papildu H. 265/H. 264 video kompresiju
Savienojumi IP/Tīkla Vadu
Uzstādīšana Griesti
Tehnoloģija Infrasarkano
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Video Kompresijas Formāts H. 265
Sertifikācija CE
Veids IP Kameras
style7 ip camera poe
style1 IP Kameras
Sienas Stiprinājums Griesti
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Uzglabāšana NAV
Modeļa Numurs 8mp ip kameras
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.001 Lux F1.2
Barošanas Avots(V) DC12V
Zīmola Nosaukums AIZOSU
Megapikseļi 8MP
Objektīvs (mm) 2.8 mm
Sensors Zīmols Sony
Skatīšanās Leņķis 130°
Sensors CMOS
IS Attālums(m) 10-30 metru
style5 Video Novērošana
Stils Dome Kamera
style8 ip kamera Outdoor
Strāvas Padeve Ar POE
style3 Drošības kameras
style6 Apsardze
Augstas Izšķirtspējas 8.0 Megapikseļi
style2 cctv kameras
Tīkla Interfeiss RJ-45 10/100Mb Ethernet Ligzda
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Korpusa Materiāls Alumīnija sakausējuma Metāla
Pēc izvēles POE 48V
Atbalstītās Operētājsistēmas windows xp
Īpašas IS-CUT filte
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 12V2A(Nav iekļauts Strāvas Padeve )
Izejas Jauda Audio NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Hikvision Saderīgu 8MP 4K IP Camera POE H. 265 Onvif Metāla Iekštelpu Mazu Dome CCTV Platleņķa 2.8 mm 4MP Novērošanas Kamera

Hikvision Saderīgu 8MP 4K IP Camera POE H. 265 Onvif Metāla Iekštelpu Mazu Dome CCTV Platleņķa 2.8 mm 4MP Novērošanas Kamera

Saistītie Produkti: