Jauns Izpārdošana
5,0 MP USB Endoskopu, 14.2 MM Wifi Auto Fokusu Pārbaudes Rūpniecības Kameras Borescope Ar 6 LED Cauruļu Kanalizācijas Drenāžas Pārbaudes Skatīt lielāku

5,0 MP USB Endoskopu, 14.2 MM Wifi Auto Fokusu Pārbaudes Rūpniecības Kameras Borescope Ar 6 LED Cauruļu Kanalizācijas Drenāžas Pārbaudes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.56

-20%

€24.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

5,0 MP USB Endoskopu, 14.2 MM Wifi Auto Fokusu Pārbaudes Rūpniecības Kameras Borescope Ar 6 LED Cauruļu Kanalizācijas Drenāžas Pārbaudi, lūdzu, Lūdzu, atzīmēja, ka šī saikne ir divas versija , viena ir 3 in 1 Android , un viens ir wifi versijā , lūdzu, lūdzu, izvēlēties jums ir nepieciešams, versija !Android versiju, zem attēla izmērs modeli var atbalstīt , IOS versijā tas var atbalstīt visu viedtālrunis, tālruņa un IOS IPHONE .Šī kamera darbojas Tikai ar Android sistēmu tālruni(virs 4.0), Lūdzu, pārliecinieties, vai tālrunī varat atbalsta OTG funkcionalitāti un saderīgs arī ar UVC ( USB video device class), pirms jūs to iegādāties .tāpēc, ka daži no tālruņa var aizsargātas ārējo kameru . (lielākā daļa no nesen versija android ierīces ir šī funkcija,ja jums nav pārliecināts, ka tas var uzvalks ,lūdzu, apstipriniet to, pirms jūs to iegādāties )

5,0 MP USB Endoskopu, Iezīmes

1.【Ultra HD 5MP (2592*1944) Kamera] aicina: Uz borescope ar 0.33 ultra plānas zondes var iepazīties ar visiem grūti sasniedzamās vietās bez pūlēm. 5.0 MP kamera palīdz šaut 2592*1944P super clear fotogrāfijas. 2.【USB Savienojums, Viegli Set-up] aicina: Tā var savienot ar Android smart tālrunis, windows datoru un MacBook caur micro USB, USB un tipa c adapteri viegli un ātri.Lejupielādēt draiveris un redzēt reālā laika attēlus uz ekrāna. 3.【Ūdensnecaurlaidīga Zonde & pusstingrām Kabeļu] aicina: Lai labāk izmantotu pieredzi un plašāku programmu, zondes kamera ir ūdensdroša konstrukcija, kas nozīmē, ka tas var arī pārbaudīt zem ūdens; pusstingrām kabeli, var tikt pieņemti uz jebkuru norobežotās vietās.

4.【6 Spilgtums Regulējams LED] aicina: Pat vājš zonas vai pārāk daudz, iedarbības ārpus vidi, šī kontroles kameru var iegūt vislabākos attēlus ar palīdzību no tās spilgtums regulējams LED apgaismojums.

5.【Daudzfunkcionālu izmantošanu] aicina: Ar mūsu endoskopu, jūs varat pārbaudīt savu mājas ierīces, elektroniskās iekārtas, pārbaudīt automašīnas iekšējās problēmas, vai meklēt mazas lietas, kas nomest uz vietām, kas nav sasniedzams.

Kā Izmantot wifi / Android endoskopu ?

Par wifi versiju :

1. solis : Pirmais, skenēt QR kodu lejupielādēt APP

2. solis : Ieslēdziet wifi kaste swtich , lūdzu, ilgtermi nospiediet 5-10 sekundes

3. solis : Ievadiet tālruņa uzstādījumus,izveidot savienojumu ar, lai atrastu WLAN nosaukums inskam *** ,un noklikšķiniet uz savienojuma.

4. solis : Atveriet Inskam lietotni tālrunī, pēc tam jūs varat baudīt paredzamais reālā laika apskatīt.

Par Andriod versiju :

1. solis : Pirmais, skenēt QR kodu lejupielādēt APP .

2. solis : atveriet mobilais OTG funkcija ,un kontaktdakšu mobilais , tad jūs varat baudīt paredzamais reālā laika apskatīt.

5,0 MP USB Endoskopu S pecification

Kamera Zondes Diametrs: 14.2 MM

Ūdensizturīgs: IP67

Kabeļa Garums: 2M , 5M ,10M

Skata leņķis :60 grādu

Gaismas Avots: 6 Regulējams Augstas intensitātes Led

Rezolūcija: 2592*1944, 1920*1080, 1280*720

Cosmos Sensors: 5.0 Megapikseļi Labākais novērošanas attālums: 4-15CM

Atbalsta Sistēma: Android /Windows 2000/XP/Vista/7/10/Mac O Produktu attēlu 5.0 MP USB Endoskopu

Apmaksa: 1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.Piegāde: 1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmā pieejamas noliktavu ātra piegāde 6, Ievedmuitas nodevas vai nodokļi netiek iekļauti postenī cenu, pircēji ir atbildīgs par visiem nodokļiem, ko iekasē vietējām tradīcijām, pārdevējs nebūtu jāmaksā nekādi nodokļi vai nodevas.Ja nepieciešams kādu īpašu deklarāciju par paketi, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums pirms rīkojumu tiek norīkots, paldies !Atgriešanās politika: 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Garantija: 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: slēdzis tuya, 3 usb endoskopu, auto endoskopu 13, endoskops video kameras, webcam, 5 endoskopu, usb, pīpju tabaka, mikro camara, miata automašīnas kameras, sākotnējās inspekcijas kamera.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums DDCAMERA
Preces nosaukums 5,0 MP USB Endoskopu
Objektīvs 14.2 mm
Modeļa Numurs Android Endoskopu
Rezolūcija 640x480, 1280x720 ,1920x1080, 2592*1944
Veids Tipa-c Endoskopu
Vadu Tips Grūti Vadu
Izmantošana māja ierīces, elektroniskās iekārtas
Sertifikācija CE
Atbalsta Sistēma Android Samsung Windows DATORU, MacBook
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Līdzeklis 1 USB Savienojums, Viegli Set-up

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5,0 MP USB Endoskopu, 14.2 MM Wifi Auto Fokusu Pārbaudes Rūpniecības Kameras Borescope Ar 6 LED Cauruļu Kanalizācijas Drenāžas Pārbaudes

5,0 MP USB Endoskopu, 14.2 MM Wifi Auto Fokusu Pārbaudes Rūpniecības Kameras Borescope Ar 6 LED Cauruļu Kanalizācijas Drenāžas Pārbaudes

Saistītie Produkti: