Jauns Izpārdošana
UniLook 5MP Bullet PTZ, Wifi, Fotokamera, 5X Tālummaiņas Atbalsts, Divu ceļu Audio IP 66 Iebūvēts SD Kartes Drošība Bezvadu kamera Onvif P2P H. 265 Skatīt lielāku

UniLook 5MP Bullet PTZ, Wifi, Fotokamera, 5X Tālummaiņas Atbalsts, Divu ceļu Audio IP 66 Iebūvēts SD Kartes Drošība Bezvadu kamera Onvif P2P H. 265

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€67.40

-40%

€112.34

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izlasiet, Pirms Jūs Iegādāties: Nodokļu un Maksājumu, Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde lielākajā daļā valstu , bet mums nav jāattiecas uz jebkuru nodokļu un nodevu.Pircējiem ir jāmaksā par nodokļu un maksājumu, kad tas, ko iekasē no pircēja muitas.

Paziņojums Klientiem eiropā, kas mūsu pārdošanas cena nav iekļauts PVN!Ja vēlaties pilnīgi nodokļu bezmaksas, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas!Paldies!Laipni Atgādinot krievu draugi, kas neaizmirstiet pievienot Personas Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs vai Pases Informāciju uz savu Kontu, ja jūs cerību, lai izmantotu Express (Piemēram, www.winwithwow.lv Premium Piegāde).Tālvadības Maksa, Ja jūsu adrese ir definēta kā attālā rajonā, ja sūta ar Starptautisko Express, jums ir nepieciešams maksāt papildus 40$ tālvadības piegādes maksa.Vai jūs varat sniegt mums citu adresi, kas nav remot.Paldies par jūsu sadarbību!City & Zip Kods pieaugs varbūtība sekmīga paketes, lūdzu, pārliecinieties, lai pabeigtu pareizi pilsētas nosaukumu & zip code pirms pasūtījuma.

Super 3MP HD/5MP Augstas Izšķirtspējas 3MP/5MP augstu izšķirtspēju, daudz skaidrāka un saprotamāka, nekā 720p.Visas kameras, kas nodrošina neticami spilgtas un reālas krāsas, kas ļauj jums redzēt visus objektus ļoti skaidri.

Atbalstu 4X Tālummaiņu,iebūvēto 2.7~13.5 mm Objektīvs

Mazākas lēcas ir pazīstamas kā platleņķa lēcas, kas radītu lielāku redzeslauku, nekā kamerām ar lielāku objektīvu.Tās aptver lielu teritoriju, lai gan objektu parādīsies mazākas ietvaros fotokameras attēlu.Platleņķa lēcas, kas ir paredzēti, lai uzraudzītu lielas platības

H. 265 Kompresijas Ierakstu

Ar H. 265 kompresijas, jūs varat saglabāt vairāk informācijas, izmantojot mazāk cieto disku, kas ļauj jums darīt vairāk ar mazāk, un ievērojami samazinātu faila lielumu, ar šo jaunāko video kompresijas formāts.

Ierakstīšana SD Karti un Mākonis Uzglabāšanas Bezmaksas 30 dienu mākonis uzglabāšanas un Max 128G SD atmiņas kartē Ierakstīt ,datu drošība ir stabilāka .Ja jūs vēlaties, lai saglabātu, izmantojot Mākoņdatošanas Pakalpojumu, jums vienkārši nepieciešams, lai maksāt par to , ja jums nav nepieciešams izmantot , tas tiks pārtraukta automātiski, kad jums nav jāmaksā par maksu.

Divvirzienu Audio atbalsts ar Šo 5MP video novērošanas kamera ir iebūvēts vienvirziena Audio funkciju, Iebūvēts Mikrofons un Skaļruni), Uzņemt balss apkārt, un iegūt skaidru balss uz abām pusēm.

Atbalsta Smast Kustības Detektoru,

Ikreiz, kad briesmas ir atklāti, šo novērošanas kameru izraisīs brīdinājumus, nekavējoties nosūtot brīdinājuma e-pastus un stumšanas paziņojumu uz jūsu ierīci.Jūs varat izveidot īpašas kustības atklātu zonās, lai kontrolētu noteiktas jomas, kā jūs vēlaties.Jūs varat pielāgot kustības detektora jutību, lai samazinātu viltus trauksmes.

Alumīnija materiāla & IP.65 Ūdensnecaurlaidīgu

Mūsu wifi novērošanas kamera ir izgatavota no IP 66 ūdensizturīgs Metāla Korpusa materiāls ar viegli novietot ārā, neuztraucoties par laika apstākļiem.Augstas Kvalitātes Night Vision Ar LED Gaismas un uzlabota infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību, ar 5MP kameras, kas nodrošina skaidru nakts redzamības, līdz 165ft lielos attālumos (atkarībā no vides)

Lietot Vairākas Reizes

Plaši izmantoti dažādās vietās, piemēram, mājās, sapulču telpas, noliktavas, tirdzniecības centrs un tā tālāk.IP drošības sistēmu, kas ir ļoti viegli izmantot, tā ir labākā izvēle jūsu dzīves.

Pieslēdzami Trešā Grupa Reģistratori Šīs WiFi IP PTZ kameru var savienot ar VRR, izmantojot Onvif, bet jums ir nepieciešams, lai izmantotu barošanas bloks.Tā neatbalsta POE.Kā visi Anpviz drošības kameru sistēmu, kas nodrošina ONVIF protokolu, tas ir pieslēdzami uz trešo pušu video reģistratori.Lai dotu pilnīgu spēlēt funkcionālās priekšrocības kameru, mēs vairāk, iesakām jums izmantot Hikvision diktofonu, vai Anpviz diktofonu!

P2P viegli skatu uz jūsu Mobilo Tālruni vai DATORU Klientu

Kameras galva ir grozāms ar 355°pan un 120 °slīpumu.Jūs varat kontrolēt to, izmantojot app un saņemt slaucīšana viedokli par katru collu no visu jūsu māju.Jūs varētu lejupielādēt app( Camhi ) viegli Google vai Apple lietojumprogrammu veikals.Jūs varat tālvadības skatīties pār jūsu mājas full HD video, wifi bezvadu drošības kameru uzņem spilgti video, un jūs varat manuāli, tālummaiņa video, lai apskatītu detaļas.

High-End Quaity Garantija: Visa mūsu preces ir izgatavotas TOP ražotājs Pasaulē.

7-24 Pēc pārdošanas pakalpojumus: Mums ir izcila pārdošanas un pēcpārdošanas komandas, lai atbalstītu jūs.

Ātra piegāde: Mums bija uzbūvēta RU, DE, ES, ĀS, MUMS Noliktava.Lielākā daļa no mūsu objekti tiek krājumu uz vietas, lai pārliecinātos, ātra piegāde.

Profesionālu Komandu, kas kopš 2006. gada: Tā ir jūsu labākā izvēle, lai tiešsaistes tirdzniecības.

Klientu ievedmuitas nodokli un Nodokļa ( PVN) NAV JĀIEKĻAUJ : Pircējiem ir jāmaksā par nodokļu un maksājumu, kad tas, ko iekasē no pircēja muitas.

Tālvadības piegādes maksa: Ja jūsu adrese ir tālvadības pults, jums ir nepieciešams maksāt papildus kuģniecības izmaksas vai pls dod mums citu adresi, kas nav tālvadības pulti.

Specila krievu draugiem: neaizmirstiet pievienot Personas Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs vai Pases Informāciju uz savu Kontu, ja jūs cerību, lai izmantotu Express (Piemēram, www.winwithwow.lv Premium Piegāde).Citādi www.winwithwow.lv neļauj mums izmantot šos nosūtīšanas metodi, kad nokārtot kuģošanas.

Tagi: kīn testeris, 30x tālummaiņa, ptz kameras kabelis, kameras ptz, tptek ptz kameras, ptz, UniLook, hik vision, gadinan ip kamera 5mp, kameras optiskais zoom.

Datu lapa

Veids IP Kameras
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Izejas Jauda Audio 1CH RCA
Sensors Zīmols Sony
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
TF Kartes NAV
Tehnoloģija Pan Tilt Tālummaiņa
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
IS Attālums(m) līdz 50m
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01 Lux
Barošanas Avots(V) DC 12V
Sienas Stiprinājums Sānu
Uzstādīšana Sānu
Strāvas Padeve Normāls
Savienojumi Wifi
Sensors CMOS
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Objektīvs (mm) 2.7-13.5 MM
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 5W
krāsa Balts
Modeļa Numurs IPC-B795W-4X
Stils Bullet Kamera
Video Kompresijas Formāts H. 264
Zīmola Nosaukums UniLook
Skatīšanās Leņķis 100°
Megapikseļi 5MP
Augstas Izšķirtspējas 5,0 Megapikseļi
Uzglabāšana 128G

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

UniLook 5MP Bullet PTZ, Wifi, Fotokamera, 5X Tālummaiņas Atbalsts, Divu ceļu Audio IP 66 Iebūvēts SD Kartes Drošība Bezvadu kamera Onvif P2P H. 265

UniLook 5MP Bullet PTZ, Wifi, Fotokamera, 5X Tālummaiņas Atbalsts, Divu ceļu Audio IP 66 Iebūvēts SD Kartes Drošība Bezvadu kamera Onvif P2P H. 265

Saistītie Produkti: