Jauns Izpārdošana
Slēdzis Gamepad Kontrolieris Pro Bluetooth Viegla Spēle Funny Spēļu Elementi, par Nintendo Slēdzi, PS3, PC Android Skatīt lielāku

Slēdzis Gamepad Kontrolieris Pro Bluetooth Viegla Spēle Funny Spēļu Elementi, par Nintendo Slēdzi, PS3, PC Android

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.81

-32%

€15.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lai Pārslēgtos Pro Bluetooth Gamepad ar Screenshot 6 Ass Bezvadu Spēļu Kontrolieris Nintendo Slēdzi, PS3, PC Android

Instrukcija:

1. Noteikt jūsu konsole, lai kontrolieris pārī funkciju saskarni (Kontrolieri), nospiediet kontrolieris Y taustiņš + HOME taustiņu, lai boot, ievadiet platformu.Kanāls 2 gaismas mirgo, un arī atbilstošais kanāls tiek parādīts pēc tam, kad savienojums.

2. Atbalsta PS3 konsoli.Vispirms pārslēdzieties kontrolieris uz PS3 režīmā.Nospiediet taustiņu+HOME taustiņu.Kad četri gaismas zibspuldze, pievienojiet datu kabeli, un nospiediet taustiņu A, lai apstiprinātu pieteikšanās konsoli.Pēc savienojuma konsoli, kas atbilst kanāls būs redzams.Pēc atvienojot datu līnijas un gaisma izslēgta, nospiediet HOME, lai ieslēgtu kanālu skaits 1.2.3.4. Kanālu indikators sāk mirgot.Kad ir izveidots savienojums, tas parāda, kas atbilst kanāls.

3. Y+MĀJAS ieslēdzas, pāriet uz Android platformas, un kanāls 1 lampiņa mirgo.Kanāls 1 gaismas ir vienmēr pēc tam, kad savienojums

4. X+MĀJAS ieslēdzas un pārslēdzas 2.4 G režīmā.Kanāls 3 gaismas mirgo.Pēc pieslēguma, D-IEEJAS 2 gaisma ir vienmēr.Nospiediet un turiet taustiņu un + taustiņu 3S, lai pārslēgtu X-IEVADES režīms.3 gaismas ir vienmēr.Uztvērēji, kas var būt pārī ir (BM-705 un BM-703S)

Piezīme: Šis produkts nenāk ar uztvērēju!

5. L1+MĀJAS ieslēdzas, ievadiet USB režīmu, un Nr 4 gaismas mirgo.Automātiski atpazīt platforma, kas šajā režīmā, atbalsta D/X - ANDROID/PS3, kur D/X var ieslēgt ar ilgi nospiežot MĀJĀS, 5S

Turklāt tas ir saderīgs arī ar dažiem PC spēles (versijas iepriekš XP sistēmas) un daži Android spēles (Piezīme: dažas pogas nevar pilnībā atbilst)

Piezīme:

1. Tur var būt nelielas izmēru novirzes dēļ manuāla mērīšana, dažādas mērīšanas metodes un instrumenti.

2. Attēlā var neparāda faktisko krāsu objektu, jo dažādu fotografē gaisma, leņķis un displeja monitors.

1 X Spēle Kontrolieris

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Tagi: rozā gamepad ps3, nintendo slēdzis controlers, blutooth gamepad android, prieks con nintendo slēdzis, saites nintendo, Kontroles, kursorsviru, ps3, smieklīgi spēli spēlē, kontroles pc, rakstīt nintendo.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums ALLOYSEED
Veids Spēļu vadāmierīces
Modeļa Numurs Spēle Kontrolieris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Marku/Modeli NAV
Sertifikācija NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Slēdzis Gamepad Kontrolieris Pro Bluetooth Viegla Spēle Funny Spēļu Elementi, par Nintendo Slēdzi, PS3, PC Android

Slēdzis Gamepad Kontrolieris Pro Bluetooth Viegla Spēle Funny Spēļu Elementi, par Nintendo Slēdzi, PS3, PC Android

Saistītie Produkti: