Jauns Izpārdošana
Jaunā Tālvadības 2.4 GHZ Wireless Spēļu Kontrolieri ar Dual Kursorsviru Fit Android Viedtālrunis/Tablete/TV kastē/Laptop PC PS3 Skatīt lielāku

Jaunā Tālvadības 2.4 GHZ Wireless Spēļu Kontrolieri ar Dual Kursorsviru Fit Android Viedtālrunis/Tablete/TV kastē/Laptop PC PS3

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.15

-24%

€18.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jaunā Tālvadības 2.4 GHZ Wireless Spēļu Kontrolieri ar Dual Kursorsviru Fit Android Viedtālrunis/Tablete/TV kastē/Laptop PC PS3 PRODUKTA FUNKCIJAS

Ekskluzīvo spēli Veikals

Fit Android viedtālrunis/Tablete/TV kastes/Smart TV/Laptop(Var būt saderīgs ar PC/PS3.)

Izmanto 2.4 Ghz RF) bezvadu pārraides tehnoloģiju, attālums>8M

Atbalsta Android standarta izvēlnes taustiņu, tostarp ATPAKAĻ, IZVĒLNE, un MĀJĀS

Kalpošanas pogas: 500000 reizes

Kalpošanas rokeri: 500000 reizes

Virsmas apdari: Anti-sviedri un eļļas

Zems enerģijas patēriņš

PIEZĪME:

Kontrolieris nepieciešamas divas AA baterijas(Nav iekļautas).Sakarā ar drošības jautājumiem transportēšanas laikā, mūsu iepakojuma nav nosūtiet baterijas.Klientiem ir nepieciešams iegādāties vietējā veikalā.

Kā lietot?

1. Uztvērējs ir ievietota USB interfeisu smart TV vai set-top box.

2. Ievietojiet akumulatoru, atveriet barošanas slēdzi uz ON stāvoklī, kontrolieris automātiski tiks savienots ar uztvērēju, kas apzīmēta ar sarkanu LED parasti pēc veiksmīgas savienojumu.Ja neizdodas, lūdzu, ātri nospiediet sākumvietas taustiņu divas reizes, lai izveidotu savienojumu ar uztvērēju.

PIEZĪME:

1. Ja nav, pievienojiet uztvērēju, tas stāsies miega noskaņojums pēc 10 sekundēm.

2. Ja nav jebkura darbība, vārpstas un pogas, tas stāsies miega režīmā pēc 5 minūtēm.

3. Kad miega režīmā, nospiediet SĀKUMVIETAS taustiņu, lai pamostos.Pēc tam ar sarkanu LED apgaismojumu, jūs varat sākt spēlēt spēles.

Tas ir gudrs spēļu konsoles ar lineāro plūsmu izskatu un humanizēts dizains.Tas izmanto 2.4 Ghz bezvadu pārraides tehnoloģiju.Tas ir labākais spēle-pad kontrolieris Android viedtālrunis/TV Kastē/Tablete/Smart TV/ Laptop.

PRODUKTA DISPLEJS

GALVENAIS DISPLEJS

IEPAKOJUMA SATURS

1x Wireless Gamepad

1x USB Uztvērējs

1x OTG Konvertētājs

1x Lietotāja Rokasgrāmata

MAKSĀJUMA

1. Mēs pieņemam PayPal, Alipay, West Union, TT, Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

4. Ja jums ir kādi citi jautājumi par maksājumu, lūdzu sazinieties ar mums.PIEGĀDE IZVĒLE

1. Visi vienumi tiks sakārtoti piegāde 3-5 bussiness dienas pēc saņemšanas noskaidroti.

2. Lūdzu, pārbaudiet detalizētu adresi un kontakttālruņa numuru uzmanīgi, pirms iesniegt savu rīkojumu.

PIEZĪME:

3. Ja jūs izvēlieties DHL / FedEx / TNT / UPS Paātrinātu, jūs saņemsiet priekšmetus 7-15days, bet, iespējams, vajadzēs maksāt kādu nodokli, kad jūs parakstīt zemes gabali.

4. Ja jūsu adrese ir attālā rajonā, DHL vai Fedex, Jums ir jāmaksā papildu papildu izmaksas kā tālvadības piegādes maksa.Paldies par jūsu sapratni.

ATGRIEZTIES & KOMPENSĀCIJAS

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas numuru.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.

ATSAUKSMES

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis.Mēs esam ļoti priecīgi, ka jums ir ieguvuši objektus.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi.Paldies par jūsu atbalstu ar 5 zvaigznēm.

2. Pls sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes, Ja jums ir kādi jautājumi, Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

3. Paldies par jūsu sadarbību.Paldies visiem, kas iegādājas preces un sniegt savas atsauksmes.

Tagi: rozā gamepad ps3, spēle mini pc, 2 kursorsviru, ps3, spēļu kontrolieri pc apskats, joypad kursorsviru android, android gamecube gamepad, kursorsvira, kursorsviru, ps3, gamepad wireless, pro ps3 kontrolieris.

Datu lapa

Neto Svars 260g
Iepakojums No
Kontroles Attālums 10 metru
krāsa melns
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 850M Bezvadu spēļu vadāmierīces
Materiāls ABS Plastmasas
Interfeisa Tips USB
Piezīme Tas nav Bluetooth, tas ir 2,4 G Bezvadu savienojums
Zīmola Nosaukums dikdoc
Saderīgs Marku/Modeli NAV
Veids Spēļu vadāmierīces

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunā Tālvadības 2.4 GHZ Wireless Spēļu Kontrolieri ar Dual Kursorsviru Fit Android Viedtālrunis/Tablete/TV kastē/Laptop PC PS3

Jaunā Tālvadības 2.4 GHZ Wireless Spēļu Kontrolieri ar Dual Kursorsviru Fit Android Viedtālrunis/Tablete/TV kastē/Laptop PC PS3

Saistītie Produkti: