Jauns Izpārdošana
Nintendo Slēdzis PRO NS Kursorsviru 2 paaudzes ar NFC Gamepad Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Remote Kontrolieris Skatīt lielāku

Nintendo Slēdzis PRO NS Kursorsviru 2 paaudzes ar NFC Gamepad Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Remote Kontrolieris

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

PIEZĪME: Caurspīdīgs un melns nav NFC .rozā un yellew ir NFC

Funkcijas

1. Gludas līnijas un elegants ārējais gadījumā. 2. Atbrīvojiet rokas, lai padarītu spēli, vienkārša un regulēt vibrācijas izturība, pilnīgi integrējot to spēli. 3. Atbalsta NFC funkciju. 4. Rokasgrāmata nepārtrauktā uzņemšana: Nospiediet vienu vai vairākas darbības taustiņi un nepārtrauktās fotografēšanas taustiņu, lai iestatītu nepārtrauktās fotografēšanas funkcija. 5. Automātiskā nepārtrauktā uzņemšana: Nospiediet jebkuru darbību pogas, lai iestatītu nepārtrauktās fotografēšanas režīmā, un nospiediet nepārtrauktās fotografēšanas pogu, lai iestatītu funkciju pogu, lai automātiski nepārtrauktās fotografēšanas. 6. Skaidrs, nepārtrauktā uzņemšana: Nospiediet un turiet jebkuru darbību pogas, jau trešo reizi, un nospiediet nepārtrauktās fotografēšanas pogu, lai notīrītu nepārtrauktās fotografēšanas funkcija šai pogai.

Specifikācija

Savienojuma metode: Bluetooth savienojumu, Vibrācijas veids: Jā Nepārtrauktās fotografēšanas režīms: manuāla nepārtrauktās fotografēšanas un automātisko nepārtrauktās fotografēšanas Izmērs: par 15.4 cm*11.1 cm*5.9 cm/6.06*4.37*2.32 jo Materiāls: ABS videi draudzīgs materiāls Svars: ap 320g Garums izmantot: 7-8 stundas Piemērojams platforma: ar Slēdzi, PC

Bezmaksas Pirkstu ar Manuālo/Automātisko Pārsprāgt Režīmā

Nav zvanīt tas krāpšanos.Tas ir tikai svarīgi, lai aizsargātu spēlētājs ir īkšķiem, garas stundas spēli spēlēt!Pārsprāgt režīmā ietaupa jums no nepārtraukti gāž tās pašas pogas.Pārsprāgt režīmā var iet manuāli vai automātiski.Manuālajā režīmā, tā ātri ugunsgrēku tikai tad, kad jūs turiet pogas.Auto režīmā, tā pastāvīgi ugunsgrēki bez nospiediet pogas.

Dual Motori un Regulējamu Vibrācijas Līmeni

4 vibrācijas Līmenis, 100%, 70%, 30%, 0%.

Kontroles

Savienošana pārī: Nospiediet Y un Mājas par 2 sekundēm.Par: Nospiediet Home par 1 sekundes laikā.Vibrācijas Līdz: Nospiediet D-pad, uz augšu un "+" uz 3 sekundēm.Vibrācijas uz Leju: Nospiediet D-pad, uz augšu un "-" uz 3 sekundēm.

Pārsprāgt Režīmā Uzstādījumi

Rokasgrāmata Pārraušanas: Nospiediet plīst un viens vai vairāki rīcības pogas A/B/X/Y/L/R/ZL/ZR/D-pad), lai iestatītu.Nospiediet un turiet pogas darbību, lai pārsprāgt uguns.Varat iestatīt vairāk nekā vienu kombināciju.Auto Pārraušanas: Nospiediet plīst un viens vai vairāki rīcības pogas A/B/X/Y/L/R/ZL/ZR/D-pad), divreiz.Tas sāks šaut, neturot to pogu.Atcelt Auto Pārraušanas: Nospiediet to pašu pogu vēlreiz.Skaidrs, ka Visi Pārsprāgt Iestatīšana: Nospiediet D-pad uz Leju, un "-".

Saderīgs Modelis

Nintendo Slēdzis Arī strādā ar PC un Android viedtālruņiem

Kas kastē

1 x Pro Kontrolieris 1 x Uzlādes Kabelis (USB Tipa C)

Tagi: es pega, genesis kursorsviru bezvadu, nfc slēdzis, noteikt nintendo slēdzis kontrolieris, 2 kursorsviru, slēdzis pro, nintendo slēdzis controlers, uz xbox gamepad viens, būtiska kursorsviru, slēdzis pro, gadījumā, nintendo slēdzis, spēle nintendo slēdzis.

Datu lapa

Interfeisa Tips Bluetooth
Iepakojums
Modeļa Numurs pārslēdziet NFC kontrolieris
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Zīmola Nosaukums Ipega
Veids Spēļu vadāmierīces

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Nintendo Slēdzis PRO NS Kursorsviru 2 paaudzes ar NFC Gamepad Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Remote Kontrolieris

Nintendo Slēdzis PRO NS Kursorsviru 2 paaudzes ar NFC Gamepad Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Remote Kontrolieris

Saistītie Produkti: