Jauns Izpārdošana
DATU VARDE Vadu Joypad Kontrolieris Gamecube Kontrolieris Rokas Kursorsviru, Lai Datoru Nintend Wii Vibrācijas Gameing Skatīt lielāku

DATU VARDE Vadu Joypad Kontrolieris Gamecube Kontrolieris Rokas Kursorsviru, Lai Datoru Nintend Wii Vibrācijas Gameing

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.43

-39%

€17.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

JAUNU PRODUKTU-DATU VARDE Video Spēļu Konsoles Atbalsts GBA/MAME

Atšķirībā no citām spēļu konsoli, kontrolieri, šoreiz mūsu kontrolieris atbalsta sešu pogu bezvadu kursorsviru, kas ļauj nodrošināt dažādu pieredzi spēļu.Piecas emulatora support, custom lejupielādēt spēles.Ja jums nepatīk mūsu iebūvēts spēles, lūdzu, neuztraucieties, jūs varat lejupielādēt jūsu mīļākie spēles uz SD kartes.

4k HDMI Video Spēļu Konsole Atbalsta Uz PS1

Atvērt Linux avota kodu sistēma, ar 32GB / 64GB atmiņas karti, iebūvēti 3000 + / 10000 + spēles.Krievijas spēlētāji var arī izvēlēties 2000+ tīra krievu spēle spēlēs.Atbalsta spēlētājiem, lai meklētu spēles, atbalsta spēlētājiem, lai pielāgotu mīļāko spēles, un var spēlēt spēles un lejupielādēt spēles par sevi.Ļaujiet jums ir intīmas ar savu ģimeni, draugiem un bērniem, un justies šarmu spēles!

Dubulta vibrācijas USB Vadu Gamepad Xbox 360 /PC Slim

Xbox 360 kontrolieris ir speciāli izstrādāta, lai Microsoft Xbox un Slim 360 un Windows PC (Windows 10/8/7) spēļu sistēmas.Pieredze komfortu jaunu Xbox 360 wired controller.Izmērs ir tāds pats kā oriģinālajam Xbox 360 kontrolieris.Perfekts aizstājējs, vai papildu kontrolieris.

Vadu Kontrolieris Joypad Kursorsviru Gamepad par Nintend par Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing

Ideāls kontrolieris sacīkšu, sporta un rīcības spēles

Praktiski pogu, dizains,Šoks vibrācijas atbalsta

Gamepad par Nintend

1,8 M vada garums, lai vairāk ērtums

Wired controller For Wii Vibrācijas Gameing

Specifikācija

Kabeļa Garums : 1.5 M

14 Pieejamās Krāsas

Melns,balts,skaida.zilā un daudz vairāk

FAQ :(Bieži anwsers jautājumu no pircējiem)

Q: Vai tā ir vibrācija?

A: Jā,tas ir Šoks vibrācijas.

Q: Cik ilgi kabeli?

A: Tas ir par 1,8 m.

Q: Ir USB portu?

A: Nē,tas ir vienkārši izmantot, lai Nintend par Gamecube Kontrolieris .

Q: Ja es gribu, lai saņemtu ātri to, Ko man vajadzētu darīt?

A: Dārgais draugs,parasti piegādes laiks ir apmēram 15-60 dienas (atkarībā no jūsu izvēles loģistikas kanālus), lūdzu, neuztraucieties!ja jūs vēlaties, ātra piegāde,jūs varat izvēlēties, maksā loģistikas kanālus, ja jūs lai ,tātad, mēs nosūtīsim jums ātra piegāde.

Iepakojuma saraksts

1 x Vadu Spēļu Vadāmierīces

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Cienījamie klienti, jo pašreizējā kārtība ir pīķa pasūtījuma, visa loģistika noliktavas ir gandrīz pilns, un transporta novecošanās laikā būs lēnāka, nekā, apsolīja laiku!Fenomens klienta paku zaudējumi būs ļoti nopietna, kas ietekmē parasto piegādes laiku!DATU VARDE varat atgriezties uz savu pusi pēc iespējas ātrāk par savu mīļoto produktiem.Mēs esam veikuši visaptverošu apsvērumi par transporta novecošanās un transporta drošības dažādu loģistikas kanālus.Kopā ar mūsu pieredzi pēdējo gadu laikā, mēs domājam, www.winwithwow.lv Stāvēt Piegāde ir labākais fit!Sirdsapziņa ieteicams!

BEZMAKSAS SHIPPINE VAIRĀK NEKĀ $299

Mobilo Tālruņu Spēle Gamepad Par Pubg

Ideāls četru pirkstu darbību.Šajā spēlē, divām sprūda uz augšu rokturi, kas atbild par mērķi un šaušana.Jūs varat ātri atvērt, kuru mērķis ir lupa un pēc tam atvašu ienaidnieks, bet virzās un mērķis.Pieredze nekustamo spēli sajust ar integrēto rokturi kontrolieris!Ļaujiet jums justies ērtāk un nav noguris spēles laikā!

8 Bitu Retro Videospēļu Konsole

Iebūvēts klasiskās spēles plašu klāstu augstas kvalitātes spēles ir pieejamas, lai jūs varētu izvēlēties bez lejupielādējot un instalējot.Retro Klasiskās Video Spēļu Konsole, kas ir perfekta izvēle ikvienam.Tas ļauj ikvienam izbaudīt laimīgu bērnību viņu vecāki.Double fun ar 2 džoistiki, Jutīgas ergonomisks dizains, Jūs varat dalīties ar saviem draugiem un ģimeni, ar draugiem.

Bezvadu Bluetooth Gamepad PS3

Iebūvēts dubultu vibrāciju, motori padara spēli reālistiskāku PS3 kontrolieris, sajust katru hit, crash, un sprādziens ar roku-vibrējošais dubultā šoka reakcijas.Ideāli piemērots sacīkšu, šaušana, cīņas un sporta spēles.

Tagi: kaujas spēle kontrolieris, nintendo wii, plāno slēdzis, wii, vibrat, gamecub, Kontroles, datums varde, bluetooth audio kontroles slēdzis, gamepad wireless.

Datu lapa

Saderīgs Marku/Modeli NAV
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Modeļa Numurs ZSL08JYYS56
Iepakojums No
Feature1 Vadu Kontrolieris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Feature2 Kursorsviru, Lai Datoru Nintend
Sertifikācija NAV
Feature3 Wii Vibrācijas Gameing
Veids Spēļu vadāmierīces

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE Vadu Joypad Kontrolieris Gamecube Kontrolieris Rokas Kursorsviru, Lai Datoru Nintend Wii Vibrācijas Gameing

DATU VARDE Vadu Joypad Kontrolieris Gamecube Kontrolieris Rokas Kursorsviru, Lai Datoru Nintend Wii Vibrācijas Gameing

Saistītie Produkti: