Jauns Izpārdošana
DATU VARDE Klasisko Vadu Kontrolieris Joypad Kursorsviru Gamepad Par Nintend Par Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing Skatīt lielāku

DATU VARDE Klasisko Vadu Kontrolieris Joypad Kursorsviru Gamepad Par Nintend Par Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.40

-40%

€19.32

Kopīgot

Vairāk informācijas

Bluetooth Bezvadu Kontrolieris Nintend Switch/Slēdzis Lite

DATU VARDE Savu pētniecības un projektēšanas, jaunākā bezvadu tehnoloģija Bluetooth kontrolieris Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing.Piemērots Nintendo switch / Nintendo slēdzis Lite / PC / TV KASTES / PS3. Ja jūs vēlaties sākt spēlēt Melee Vai jebkuru Sagraut spēli,tie ir lieliska vieta, kur sākt.

Vadu USB Vibrācijas Gamepad

Šī roktura mēs izstrādājām vibrācijas motors, ja jūs spēlējat ātrumsacīkšu spēli, bremžu drift rīcība ir vairāk aizraujošu!Iegremdēt sevi laimīgu spēli un nevar pašas atbrīvotos sevi!Laimīgs spēles liek jums aizmirst par savām problēmām!

4K Bezvadu Retro Ģimenes Video Spēļu Kontrolleris

DATU VARŽU jaunāko versiju gamepad, vai jūs jūtaties ļoti retro ar bērnības garšu?Build-in 1400+ Spēles NES.Vissvarīgākais ir tas, ka mēs apvienot vairāk labumu mūsu draugiem Krievijā.Mums ir atsevišķi pievienoto 500+ krievijas spēli tf kartes! !Ja jūs vēlaties spēlēt klasiskās spēles ar savu labu draugu vai ģimenes, lūdzu, izvēlieties to!Tas var atbilst jūsu prasībām!

Vadu Kontrolieris Joypad Kursorsviru Gamepad

Par Nintend Par Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing

Connect Wll U

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Connect Wll

Ar slepenu slēdzi un ātru savienojumu, šī spēle kontrolieris ļauj jums baudīt krasi spēles, uzreiz pēc tam, kad tapām jūsu konsole.

Connect NGC

Aprīkots ar to, jūs varat pilnībā kontrolēt jautri ietvaros pieejama klāstu, kā jūs vēlaties.Saderīgs ar: NGC Par

Pievienojiet Nintendo Slēdzis

Šis kontrolieris ir ko raksturo ērti justies un precīzu kontroli.

Specifikācija

Vada Garums :1.5 m/4.92 ft

17 Krāsas

Iepakojuma saraksts

1 x Vadu Spēļu Vadāmierīces

FAQ :(Bieži anwsers jautājumu no pircējiem)

Q: Vai tā ir vibrācija?

A: Jā,tas ir Šoks vibrācijas.

Q: Cik ilgi kabeli?

A: Tas ir apmēram 1,5 m.

Q: Ir USB portu?

A: Nē,tas ir vienkārši izmantot, lai Nintend par Gamecube Kontrolieris .

Q: Ja es gribu, lai saņemtu ātri to, Ko man vajadzētu darīt?

A: Dārgais draugs,parasti piegādes laiks ir apmēram 15-60 dienas (atkarībā no jūsu izvēles loģistikas kanālus), lūdzu, neuztraucieties!ja jūs vēlaties, ātra piegāde,jūs varat izvēlēties, maksā loģistikas kanālus, ja jūs lai ,tātad, mēs nosūtīsim jums ātra piegāde.

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Cienījamie klienti, jo pašreizējā kārtība ir pīķa pasūtījuma, visa loģistika noliktavas ir gandrīz pilns, un transporta novecošanās laikā būs lēnāka, nekā, apsolīja laiku!Fenomens klienta paku zaudējumi būs ļoti nopietna, kas ietekmē parasto piegādes laiku!DATU VARDE varat atgriezties uz savu pusi pēc iespējas ātrāk par savu mīļoto produktiem.Mēs esam veikuši visaptverošu apsvērumi par transporta novecošanās un transporta drošības dažādu loģistikas kanālus.Kopā ar mūsu pieredzi pēdējo gadu laikā, mēs domājam, www.winwithwow.lv Stāvēt Piegāde ir labākais fit!Sirdsapziņa ieteicams!

2.4 G Android Wireless Gamepad Android Tālrunis/PC/PS3/TV Kastē

Atbalsta Android 4.0 un uz augšu.Nav vibrācijas, nobriedušu 2.4 G bezvadu pārraides tehnoloģijas, tālvadības pults 8m nr. latentuma, ne radiācijas, un sajūtu, cilvēka dizaina.Ultra strong, automātisks savienojums un pieslēgšanas instrukcijas.Ar cilvēka ķermeņa līknes dizains, jums nebūs justies noguris pat tad, ja jums ir atkarīgi no spēles uz ilgu laiku!

Wireless Gamepad Par Nintend Slēdzis

Šī gamepad slēdzi izmanto dual mehānisko vibrāciju funkcija, lai jūs tiešām justies uztraukums par spēli!Šī bezvadu kontrolieris ir saderīgs ar Nintend Slēdzis konsoli.Tā atbalsta Žiroskopu ass funkciju un divi motori double-shock funkcija!Jums gamepad un atcerieties, atmiņām, ka mēs esam zaudējuši!

Tagi: mini retro, nintend slēdzis rcm, nintendo wii, gamepad slēdzis, plāno slēdzis, wii, kursorsvira, prieks con nintendo slēdzis, Kontroles, datums varde.

Datu lapa

Iezīme Vadu Kontrolieris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Interfeisa Tips USB
Saderīgs Marku/Modeli NAV
Veids Spēļu vadāmierīces
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Sertifikācija NAV
Iepakojums No
Modeļa Numurs ZSL08JYYS56

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE Klasisko Vadu Kontrolieris Joypad Kursorsviru Gamepad Par Nintend Par Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing

DATU VARDE Klasisko Vadu Kontrolieris Joypad Kursorsviru Gamepad Par Nintend Par Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing

Saistītie Produkti: