Jauns Izpārdošana
Jaunu Xiaomi Mijia T100 Mi Smart Elektriskā zobu suka Oriģināls, 2-Ātrumu Xiaomi Sonic zobu Balināšana, Mutes dobuma Kopšanas Zonā Atmiņa Skatīt lielāku

Jaunu Xiaomi Mijia T100 Mi Smart Elektriskā zobu suka Oriģināls, 2-Ātrumu Xiaomi Sonic zobu Balināšana, Mutes dobuma Kopšanas Zonā Atmiņa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.47

-50%

€16.94

Kopīgot

Vairāk informācijas

Uzmanību:

Iespēja galvām nāks ar galvu vien, ne ar zobu suku.Paldies.

Mijia T100 Elektriskā zobu suka

Galvenās iezīmes:

Profesionāla Kvalitāte, Zinātnes Sukas, Ideāli van Rokasgrāmata par Elektrisko Spēcīgu Tīrīšanas Jaudu, efektīvāku gum care, ērtāku tīrīšanas pieredze.

Augsta frekvence motors ir jāapgriež tā, lai suka galvas var nodot, izmantojot augstas frekvences vibrācijas un 360 trīsdimensiju tīrīšanas, tā ka zobu putas iekļūst nepilnības, zobi un mutes ir rūpīgi jāiztīra.

Vājas Rokas Šoks Ļaujiet jūsu zobu suka bez trokšņa un ietekmēs citus.

Importēto Mīkstu spalvu, Paaugstināta matu augšanu, 20%, labāk atbilst jūsu mutes līkne, tīrīt zobus, bet rūpējas par smaganām.

Divas Tīrīšanas Režīmā Standarta mazgāšanas Režīmā, spēcīgāka, piemērota lietotājiem ar dūmiem un tējas traipus.Mīksto tīrīšanas režīmā jutīgiem zobiem un iesācējiem.

Ik pēc 30 sekundēm, zonā tiks mainīts pēc īsa apstāšanās, un tā tiek automātiski pārtraukta pēc tam, kad divas minūtes. 3-otro pakāpeniski spēcīgu sākt funkciju, novērš pilienu, dod muti slāpēšanas periodā, efektīvi novērš smaganu diskomfortu.

Akumulatora darbības laiks ir ilgs, stiprs ūdens necaurlaidīga maksa par četrām stundām, long life baterija 30 dienas.IPX7 ūdensnecaurlaidīgas, USB ports uzlādes ir arī ūdensdroša konstrukcija, nav bailes no ūdens.

Specifikācijas:

Matēts materiāls: KR double-tip zīda matu

Nominālais spriegums: 3.7 V

Nominālā jauda: 0.6 W

Akumulatora kapacitāte: 700mAh

Iepakojuma Saturs:

1 x Elektriskā zobu suka ar galvu Sh

1 x Usb lādētājs

1 x Rokasgrāmata

Tagi: mi xiomi, 3 xaomi, t100 zobu suka, elektriskā zobu suka, oral b sonic complete, miljoniem zobu suka, oclean birste sonic vadītājs, mijia xiaomi, ezis sonic, batery xiaomi mija.

Datu lapa

Modeļa Numurs t100
Ūdensizturīgs Grādu. IPX7
Izmērs 46g
Nominālo Spriegumu 3.7 V
Funkcija 6 Svars 46g
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Daudzums 1
Materiāls N/A
Funkcija 5 30 Dienas Ilgs Akumulatora Darbības Laiks
Nominālā jauda 0.6 W
Līdzeklis 1 Xiaomi Elektriskā Toothbrus
etiķetes Xiaomi
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Veids Akustisko Viļņu
Vecuma Grupa Pieaugušie
Nosaukums Xiaomi Mijia Elektriskā Pārāk
Funkcija 3 Importē To Maigu Un Mīkstu Wo
4. funkciju Divpakāpju Tīrīšanas Režīmā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Xiaomi Mijia T100 Mi Smart Elektriskā zobu suka Oriģināls, 2-Ātrumu Xiaomi Sonic zobu Balināšana, Mutes dobuma Kopšanas Zonā Atmiņa

Jaunu Xiaomi Mijia T100 Mi Smart Elektriskā zobu suka Oriģināls, 2-Ātrumu Xiaomi Sonic zobu Balināšana, Mutes dobuma Kopšanas Zonā Atmiņa

Saistītie Produkti: