Jauns Izpārdošana
1119 Elektriskā zobu Suka Uzlādējamās zobu Suka 3 suka galvas Pieaugušo Zobārstniecības, Masāžas Skatīt lielāku

1119 Elektriskā zobu Suka Uzlādējamās zobu Suka 3 suka galvas Pieaugušo Zobārstniecības, Masāžas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.64

-25%

€4.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

2018 1119 POC Multi-Pieaugušajiem, Bērniem, Elektriskā zobu Suka komplekti taimeris turētājs Vairumtirdzniecības Mutes Higiēna, 4 galvas suka ar 4 krāsas

Iezīmes: Ievads : Barošanas Avots : Baterijas AA * 2 Gabalus ( Baterijas Nav Iekļautas Express Komplektā ) komplektā Ietilpst : 1 Komplekts Ar 1 Rokturi + 4 Suka Galvas + 4 Putekļu Aizsargiem + 1 Turiet zobu Suka

Palīdz uzlabot smaganu veselību, kļūst grūti sasniedzamās vietās, Lai dziļi un pamatīgi tīra, ievērojami labāka tīrīšana nekā parastā zobu suka

Iepakojums Saraksts:

1 *Rokturis

4 *Suka Galvas

4 *Putekļu Sargi

1 *Turiet Zobu Suka

PADOMI: Vislabāk lietot Elektrisko zobu Suku: 1.Tikai neliels spiediens ir pietiekams, ļaujiet elektriskā zobu suka darīt visus tīrīšanas darbs 2.Izmantot elektrisko zobu suku vismaz divreiz dienā divas minūtes 3.Pēc pieteikšanās zobu pastu, nav ieslēdziet līdz saru galvu, ir pret zobu.Tas būs jāpārtrauc, zobu pasta no smidzināšanas off. 4.Sadaliet savu muti vērā četros kvadrantos/sekcijas un suku pa vienam 5.Suka ārpus virsmas, horizontāli gar smaganu līniju, lēnām virzās uz suka galvas pa katru zobu. 6.Suka iekšējās virsmas un pārliecinieties, ka turēt otu uz katru zobu, un pāris sekunžu laikā. 7.Zobakmens, kas bieži vien veido vairāk par zemāku incisors.Dot šiem zobiem nedaudz ilgāks tīrīšanas laiks. 8.Suku pār košļājamo virsmu divas reizes, un nodrošina, lai suka, muguras, kad pēdējo reizi molāriem ZOBĀRSTI, IESAKĀM JUMS NOMAINĪT GALVAS REIZI TRIJOS MĒNEŠOS Atsauksmes : 1) Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums , lūdzu, atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu vai pakalpojumu, paldies jums tik daudz!

2) Mēs vienmēr piedāvāt vislabāko cenu, lai iegūtu labas kvalitātes preču un pakalpojumu jums.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit. 4) Gaisa Pastu, Pasta izmaksas, ir vislētākais, bet piegādes laiks ir atkarīgs no Post office.Lūdzu, nekad atstāt negatīvas atsauksmes, lai mums, jo par vēlu ierasties datumu.Tas tiešām ir ārpus mūsu kontroles.Paldies!Apmaksas Noteikumi: 1. Mēs dodam priekšroku Darījuma . 2. Jo, foto iemesls, attēli ir paredzēti tikai uzziņai.Lūdzu, ņem preci jūs saņemsiet kā standarta. 3. Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādas papildu izmaksas būs pirms pirkšanas. 4. Lūdzu, norādiet jūsu personas prasības, piemēram, krāsas, pakas, vērtību deklarācija, utt.Ja jums nav jānorāda krāsu, mēs darām nejauši sūtījumu. 5. Kā pircējs, tas ir jūsu pienākums maksāt nodokli, ja jūs veicat pasūtījumu no ārzemēm.Mūsu cena nav iekļauta nodokļi, PVN, vai citiem slēptās izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: bērnu sonic zobu suka, personal massager elektriskā, oralb, elektriskā zobu suka, zobārstniecības instrumentu, miljoniem zobu suka, elektronu zobu suka, zobu suka brūna uzlādējams, dzenis zobu oriģināls, apaļā uzlādējamās zobu suka.

Datu lapa

Garantijas laiks 1YEAR
Veids 1119 Elektriskā Zobu Suka
krāsa Zils , Gaiši Zaļa , Violeta , Sarkana
Daudzums 1 Komplekts Ar 1 Rokturi + 4 Suka Galvas + 4 Putekļu Aizsargiem +1 Turiet Zobu Suka
Zobārstniecības Pakalpojumi Baterijas Nav Iekļautas Express Pakete
Akumulators 2 gab AA baterijas
Vienuma Tips Elektriskā Zobu Suka
Pasūtījuma Pieņemams
Vecuma Grupa Pieaugušie
Modeļa Numurs 1119
Iepakojums Blistera Iepakojumā
Rotācijas ātrums 7500 apgr./min
Ieteikt Nomainīt ik pēc trīs mēnešiem
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C
Materiāls Plastmasas
Izmērs 200*34*26 mm
Zīmola Nosaukums Tsmile

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1119 Elektriskā zobu Suka Uzlādējamās zobu Suka 3 suka galvas Pieaugušo Zobārstniecības, Masāžas

1119 Elektriskā zobu Suka Uzlādējamās zobu Suka 3 suka galvas Pieaugušo Zobārstniecības, Masāžas

Saistītie Produkti: