Jauns Izpārdošana
KONKA Elektriskā ceļojumu zobu suka brosse bedri electrique USB zobu birste, Balta, zila, rozā szczoteczka Skatīt lielāku

KONKA Elektriskā ceļojumu zobu suka brosse bedri electrique USB zobu birste, Balta, zila, rozā szczoteczka

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

KONKA elektriskā zobu suka var noņemt 38% vairāk aplikuma nekā manuāla zobu suka. 3. Trīs tīrīšanas režīmi: tīrīšanas, balināšanas un smaganu aizsardzību, lai apmierinātu dažādas ikdienas vajadzībām. 4. Inteliģentas: 30 saprātīga zonā atgādinājumu; 2 minūtes automātiskā izslēgšanas, kas nodrošina laika un kvalitātes suku. 5. Ipx7 ūdensizturīgs, viss ķermenis var mazgāt 6. Neliela vibrācija, ko rada liela ātruma rotāciju var ne tikai veicināt asins cirkulāciju muti, bet arī negaidīti masāža iedarbojas uz smaganu audu 7. Salīdzinājumā ar parasto birsti, to var samazināt, notīrot intensitāti par aptuveni 60% un samazināt saslimstību ar gingivīts un smaganu asiņošana Produkta parametri: Tīrīšanas metode: turp un atpakaļ taisni Barošanas veids: uzlādējams Veidu tīrīšana: spilgti balta; tīra; smaganu aprūpes Gadījumā cilvēkiem: pieaugušajiem; dāvanu grupām Uzlādes laiks: 4 H Funkcijas: laiks; ultraskaņas; ķermeņa ūdensdrošie Iepakojumi: 1 x KONKA Elektriskā zobu suka 2 x nodaļas vadītājs 1 x rokasgrāmata1 x kabelis PIEZĪME: Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņu, ja vietu secību.Garantija: Mēs piedāvājam vienu gadu garantija elektriskā zobu suka.Ja ir kādi bojājumi, Mēs nosūtīsim jums bezmaksas daļas, lūdzu, jūs instalējiet to (mēs nosūtīsim jums uzstādīšana, video).Bet, ja tas ir bojāts, cilvēcisko faktoru,, vai, ja tas tiek iznīcināts ar ārējiem spēkiem, jums būs jāmaksā dažas maksas.Apraksts: 1. USB uzlāde, 2000mAh lielas ietilpības akumulatora, kuru var izmantot, lai 75 dienu laikā pēc tam, kad 4 stundu uzlāde. 、 2. Vibrāciju biežums: 31000-38000 reizes / min, kas var pamatīgi tīrīt zobus, un tā ir spēcīgs tīrīšanas spēju.

Tagi: konka tvaiku, soma konka, diode konka, konka attēls, akumulatora konka, konka krāsns, konka rokas, mašīna konka, komplekts konka, materiāls konka.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Konka
Materiāls ABS,TPE
Vienuma Tips Elektriskā Zobu Suka
Daudzums 2
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Smart taimeris 2 minūšu auto, taimeris
Vecuma Grupa Pieaugušie
Iezīme Tīru\balta\gumija aprūpes\maksas
Veids Akustisko Viļņu
Tīrīšanas režīmi spēcīga,vidēja,maiga,polijas,masāža
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdensizturīgs IPX7(pilna ķermeņa ūdensizturīgs)
Modeļa Numurs KZ-R6
Biežums 40000 insultu/minūtē

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

KONKA Elektriskā ceļojumu zobu suka brosse bedri electrique USB zobu birste, Balta, zila, rozā szczoteczka

KONKA Elektriskā ceļojumu zobu suka brosse bedri electrique USB zobu birste, Balta, zila, rozā szczoteczka

Saistītie Produkti: