Jauns Izpārdošana
DATU VARDE Anti-theft Vīriešu Ūdensnecaurlaidīgs Plecu Krūtīs Pack Nintendo Slēdzis Ceļojumu Crossbody Klēpjdatoru, Digitālo Rīku Uzglabāšanas Maiss Skatīt lielāku

DATU VARDE Anti-theft Vīriešu Ūdensnecaurlaidīgs Plecu Krūtīs Pack Nintendo Slēdzis Ceļojumu Crossbody Klēpjdatoru, Digitālo Rīku Uzglabāšanas Maiss

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.69

-49%

€25.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcionālās Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Somiņa Nintendo Slēdzis

Šo anti-theft pleca soma ir izgatavota no augsta blīvuma Oxford audums, ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs.Ventilācijas un dekompresijas uzskaites sistēmas, siltuma izkliedi, ventilācijas, trieciena absorbciju.Uzskaites liela slodze ir ērtāk un var mazināt spiedienu uz pleca.Nodrošināt pietiekamu polsterējums komforts jūsu muguras.

Universālas Glabāšanas Jomā

lielas ietilpības galvenajā kabatā, rāvējslēdzēja kabatas, iekšējais plāksteris kabatas, aizmugurē rāvējslēdzējs kabatas, plecu siksna karte kabatas, sānu kabatas, ērtu un drošu glabāšanu, nelieli priekšmeti, Liela jauda var atbilst jūsu uzglabāšanas vajadzībām.

Praktiski un Droši

Galvenais nodalījums ar anti-theft mugursoma ir paredzēta ar rāvējslēdzēju, kas ir ērts bloķēšanas vērtslietas.Šis bizness mugursoma ir neredzams anti-theft kabatas uz muguras, lai aizsargātu jūsu priekšmetus no zādzībām.

Multi-funkciju

Šis bizness mugursoma ir neredzams anti-theft kabatas uz muguras, lai aizsargātu jūsu priekšmetus no zādzībām.

Moderns, neitrālas un efektīvas.Var izmantot messenger bag / messenger bag / atpūtas mugursoma / plecu soma /krūšu soma / ceļojumu soma / darba vai biznesa soma, piemērota birojā, skolā, ārā, uzņēmējdarbības un citos gadījumos.

Augstas Kvalitātes Ceļojumu Soma

Ūdensnecaurlaidīga ceļojumu crossbody krūtīm spilvenu pack ļoti piemērots pases, izkraušanas kartes, utt., var būt drošībā, bet viegli lietojams.Uzlādēšana caur USB portu, dizains, iebūvēts USB datu kabeli (bez strāvas banka), jūs varat viegli uzlādēt savu telefonu.

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Dārgie draugi!Paldies tik daudz par apmeklējot mūsu veikalā.Sakarā ar esošo kavēšanos ar global express piegādi, viņi nevar piegādāt noteiktajā termiņā.Piegādes laiks ir aptuveni 35-90 dienas.Lai nav, lai aizkavētu piegādi jūsu pakete ilgu laiku, mēs stingri iesakām jums izvēlēties www.winwithwow.lv standarta piegādi.Piegādes lielākā daļa valstu ņem 7-25 dienas!Datu Varde tāpēc, ka jūs saņemat jūsu pakas, ātrāk, mēs stingri iesakām jums izvēlēties www.winwithwow.lv standarta piegāde!Ātri kompensācija tiks piešķirta, ja platformu, solīja piegādes termiņš!Izvēlēties www.winwithwow.lv standard shipping, jūs varat izmantot: Tikai mūsu produktiem ir bezmaksas atgriezties logo, un pēc astoņām valstīm, var saņemt bezmaksas peļņu bez iemesla.

Portatīvo Cieto Aizsardzības Uzglabāšanas Gadījumā Nintendo Slēdzis

Mazo izmēru un lielā telpā ir paredzēti, lai pielāgotos kontrolieri un citi saistītie piederumi.Tas var pretoties bojājumus pārslēgšanās kontrolieris dēļ ārējiem nepārvaramas varas dēļ.Vissvarīgākais ir tas, ka tas ir triecienizturīgs un ūdensizturīgs funkciju!

Anti-Slip Silikona Īkšķi Satver Īkšķi stick Caps Gadījumā Prieks-Con Kontrolieris

Silikona vāciņš uzlabot īkšķi stick kontroles!Uzlabot savu spēlēšanas un aizsargāt savu prieku-con kontrolieris no nolietojuma ar šo silikona īkšķi klp Nintendo Slēdzis!Viegla uzstādīšana ar nav nepieciešamas izmaiņas.

Lūdzu, Noklikšķiniet Uz Skatīt Vairāk Produktu

Tagi: breifcase, pokeball slēdzis, vāks nintendo slēdzis, datu varde 4k f, saites nintendo, datums varde, spēle nintendo slēdzis, soma nintendo slēdzis, zila fanny pack, soma nintend slēdzis.

Datu lapa

Funkcijas 4 Krūšu Soma Pack
Līdzeklis 1 Maciņš Par Nintend Slēdzis
Aksesuāri usb pagarinājuma kabelis,
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Vīriešu Soma Crossbody
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Saderīgs Gadījumā, nintendo slēdža konsoles
Iezīme 2 Aizsardzības soma Nintend Slēdzis
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Funkcija 2 Anti-theft Shoulde Soma NS Konsoles
Saderīgs 1 Ceļojumu soma, Par NS spēļu konsole
funkcija 3 Piederumi NS Spēļu Konsole
Funkcija 1 Portatīvo Ceļojumu Gadījumā Nintend Slēdzis
Modeļa Numurs NINTENDO SLĒDZIS
Iezīme Funkcionālas Somas Nintendo Slēdzis
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE Anti-theft Vīriešu Ūdensnecaurlaidīgs Plecu Krūtīs Pack Nintendo Slēdzis Ceļojumu Crossbody Klēpjdatoru, Digitālo Rīku Uzglabāšanas Maiss

DATU VARDE Anti-theft Vīriešu Ūdensnecaurlaidīgs Plecu Krūtīs Pack Nintendo Slēdzis Ceļojumu Crossbody Klēpjdatoru, Digitālo Rīku Uzglabāšanas Maiss

Saistītie Produkti: