Jauns Izpārdošana
DATU VARDE Portatīvo Ceļojumu somiņa Nintendo Slēdža Konsoles Dzīvnieku Uzglabāšanas Soma Nintend Slēdzis Piederumi Skatīt lielāku

DATU VARDE Portatīvo Ceļojumu somiņa Nintendo Slēdža Konsoles Dzīvnieku Uzglabāšanas Soma Nintend Slēdzis Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.40

-48%

€43.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ādas kategorijas Uzlīme Nintendo Slēdzis Lite

Izmantojot nozares vadošo spilgtu krāsu vinila drukas tehnoloģijas.Pret skrāpējumiem ilgstošu izmantošanu Nintendo Slēdzis Lite un vienkāršu darbību.Dažādus modeļus, lai izvēlēties no, moderns un īpašu.Šī ir lieliska dāvana draugiem un ģimeni! !!

Premium Rūdīta Stikla Ekrāna Aizsargs, Nintendo Slēdzis

Ar importētiem materiāliem, stikla ir liels seklums un labu gaismas caurlaidību!9H ar augstu cietību var efektīvi pretoties saskrāpēt, ko izraisīja asu objektu uz ekrāna virsmas berzes!Ļauj labāk izjust nekā sākotnējā ekrāna!Ilgu laiku izmantot, acis nav viegli nogurums, labāk aizsargāt redzi.

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Īkšķi Nūju Nintend Slēdzis Prieku Con Kontrolieris

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Zibatmiņas karti memory Stick.Tas var aizstāt jūsu šķelto, nolietotas vai bojātas detaļas , padarot jūsu kontrolieris atpakaļ uz dzīvi!Jūs varat nomaiņa pa Kreisi vai pa Labi kontrolieris kursorsviru Nintendo Slēdzis Prieks-con Kontrolieris.

Dzīvnieku Ceļojumu Somiņa Nintendo Slēdzis

Pavisam jaunu dzīvnieku dizains padara jūsu spēļu konsole, uzkrītošā.Ar svaiguma sajūtu nāk, zīmējums ir skaidrs un krāsa ir sabiedrība.Šī ir arī laba dāvana draugiem un ģimeni! !

Izturīga Aizsardzības Ierīces

Izgatavoti no augstas kvalitātes EVA materiāla, tā ir maiga pieskāriena un ir viegli tīrāma.Rokas siksna un papildu elastīgās siksnas padarītu jūsu spēļu konsole grūti, lai piliens, kas iztur spiedienu un iegūt visas kārtas aizsardzību.

Liela Uzglabāšanas Kapacitāte

Iebūvēts NDS kartes slots un acs kabatas, kas ļauj jums veikt un mainīt savu iecienītāko nintendo slēdzis spēles viegli.Bāzes arī var izņemt.

Portatīvo & Viegls

Viegls un ērts, tas dos jums papildu svars, ļauj jums ceļot viegli un ārkārtīgi ērta ceļojumu un pārgājienu portatīvo spēļu konsoli.

Portatīvo & Regulēšana

Pielāgota dubultā rāvējslēdzēji ir stabila un viegli slīdēt.Nāk ar regulējamu un noņemamu plecu siksnu, mīksts un ērts, ļauj, lai veiktu vai ceļojot.Jūs varat arī nodot to savu maisiņu, doties jebkur.

Produkta Izmēri

Pieejami divi stili,

1*Slēdzis Gadījumā(iespēju) 2*Slēdzis Gadījumā(iespēju) 2 *Kursorsviru klp vāciņu

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Dārgie draugi!Paldies tik daudz par apmeklējot mūsu veikalā.Sakarā ar esošo kavēšanos ar global express piegādi, viņi nevar piegādāt noteiktajā termiņā.Piegādes laiks ir aptuveni 35-90 dienas.Lai nav, lai aizkavētu piegādi jūsu pakete ilgu laiku, mēs stingri iesakām jums izvēlēties www.winwithwow.lv standarta piegādi.Piegādes lielākā daļa valstu ņem 7-25 dienas!Datu Varde tāpēc, ka jūs saņemat jūsu pakas, ātrāk, mēs stingri iesakām jums izvēlēties www.winwithwow.lv standarta piegāde!Ātri kompensācija tiks piešķirta, ja platformu, solīja piegādes termiņš!Izvēlēties www.winwithwow.lv standard shipping, jūs varat izmantot: Tikai mūsu produktiem ir bezmaksas atgriezties logo, un pēc astoņām valstīm, var saņemt bezmaksas peļņu bez iemesla.

Portatīvo Cieto Aizsardzības Uzglabāšanas Gadījumā Nintendo Slēdzis

Mazo izmēru un lielā telpā ir paredzēti, lai pielāgotos kontrolieri un citi saistītie piederumi.Tas var pretoties bojājumus pārslēgšanās kontrolieris dēļ ārējiem nepārvaramas varas dēļ.Vissvarīgākais ir tas, ka tas ir triecienizturīgs un ūdensizturīgs funkciju!

Anti-Slip Silikona Īkšķi Satver Īkšķi stick Caps Gadījumā Prieks-Con Kontrolieris

Silikona vāciņš uzlabot īkšķi stick kontroles!Uzlabot savu spēlēšanas un aizsargāt savu prieku-con kontrolieris no nolietojuma ar šo silikona īkšķi klp Nintendo Slēdzis!Viegla uzstādīšana ar nav nepieciešamas izmaiņas.

Tagi: gadījumā, nintendo, swich nitendo, plāno slēdzis, gadījumā, ja slēdzis, vāks nintendo slēdzis, nintend slēdzi gadījumā sao, konsoles nintendo switxh, NINTENDO SLĒDZIS, datums varde, gadījumā, nintendo slēdzis.

Datu lapa

Piemērots Nintendo Slēdzis
Modeļa Numurs NINTENDO SLĒDZIS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 2 Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdža Konsoles
Saderīgs Gadījumā, nintendo slēdža konsoles
funkcija 3 Piederumi NS Spēļu Konsole
Funkcija 1 Portatīvo Ceļojumu Gadījumā Nintend Slēdzis
Līdzeklis 1 Maciņš Par Nintend Slēdzis
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Iezīme 2 Aizsardzības soma Nintend Slēdzis
Rokturi Neslīdoša Thumbstick Rokturi vāciņi
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS
Stils Dzīvnieku
Saderīgs 1 Ceļojumu soma, Par NS spēļu konsole

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE Portatīvo Ceļojumu somiņa Nintendo Slēdža Konsoles Dzīvnieku Uzglabāšanas Soma Nintend Slēdzis Piederumi

DATU VARDE Portatīvo Ceļojumu somiņa Nintendo Slēdža Konsoles Dzīvnieku Uzglabāšanas Soma Nintend Slēdzis Piederumi

Saistītie Produkti: