Jauns Izpārdošana
DATU VARDE Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Lite Konsoles Portatīvo Aizsardzības Rokassomu Ar 10 atmiņas Kartes Sloti NS Lite maciņš Skatīt lielāku

DATU VARDE Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Lite Konsoles Portatīvo Aizsardzības Rokassomu Ar 10 atmiņas Kartes Sloti NS Lite maciņš

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.17

-43%

€16.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ādas kategorijas Uzlīme Nintendo Slēdzis Lite

Izmantojot nozares vadošo spilgtu krāsu vinila drukas tehnoloģijas.Pret skrāpējumiem ilgstošu izmantošanu Nintendo Slēdzis Lite un vienkāršu darbību.Dažādus modeļus, lai izvēlēties no, moderns un īpašu.Šī ir lieliska dāvana draugiem un ģimeni! !!

Premium Rūdīta Stikla Ekrāna Aizsargs, Nintendo Slēdzis

Ar importētiem materiāliem, stikla ir liels seklums un labu gaismas caurlaidību!9H ar augstu cietību var efektīvi pretoties saskrāpēt, ko izraisīja asu objektu uz ekrāna virsmas berzes!Ļauj labāk izjust nekā sākotnējā ekrāna!Ilgu laiku izmantot, acis nav viegli nogurums, labāk aizsargāt redzi.

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Īkšķi Nūju Nintend Slēdzis Prieku Con Kontrolieris

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Zibatmiņas karti memory Stick.Tas var aizstāt jūsu šķelto, nolietotas vai bojātas detaļas , padarot jūsu kontrolieris atpakaļ uz dzīvi!Jūs varat nomaiņa pa Kreisi vai pa Labi kontrolieris kursorsviru Nintendo Slēdzis Prieks-con Kontrolieris.

Liela Jauda, Uzglabāšanas Maiss

Speciālā nodalījumā, kas ir speciāli izstrādāti, lai droši turēt savu konsoli vietā, uzglabāšanas kabatas piedāvā papildu vietu mazākiem piederumus, piemēram, austiņas, kabeļi utt.) un, visbeidzot, polsterēta ekrāna aizsardzības panelis var arī saglabāt līdz pat 10 spēles, kārtridži, lai jūs vienmēr ir jūsu favorīti viegli sasniedzama (lai gan tas nav ieteicams, lai saglabātu pārāk daudz savu spēles vienuviet izplatīt risku zaudēt tos visus)

Grūti un Augstas Kvalitātes

Mīksts iekšējais flocking uzliku uzglabāšanas soma gadījumā dod savu Slēdzis mājīgs un ērts mājās.Centrālā mīksto vāciņu aizsargā ekrānu no skrāpējumi korpusā.Nav rāvējslēdzēja iekšpusē acu linumu, tāpēc nav jāuztraucas par Maiņa kļūst scratched, bet iekšpusē.Papildus elastīga siksna neļauj Pārslēgties no pamet nejauši.Divvirzienu rāvējslēdzējs dizains ērtai uzglabāšanai un noņemšanas slēdzis,kas nodrošina jūsu mazie posteņi nav izkrist.Visu-apkārt rāvējslēdzēju maksimālu aizsardzību, ideāls ceļojumiem!

360° visapkārt Aizsardzību

Modernizētas un sabiezējumu EVA materiāla, spilgtas un grūts izskatu ar ūdensnecaurlaidīgs funkcija, kas ļauj viegli piekļūt visām pogām, lieliski aizsargā jūsu ierīci no ikdienas scuffs, skrāpējumiem, pilieni, triecieniem, putekļiem un pirkstu nospiedumiem.

Iepakojuma Iist

1x aizsardzības soma 4x kursorsviru klp ietver 1x rūdīts plēves (pēc jūsu izvēles) 1x silikona gadījumā (pēc jūsu izvēles) Piezīme :Bez spēļu konsole

Vairākas Krāsas Pieejamas

Ja Izmērs

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Cienījamie klienti, jo pašreizējā kārtība ir pīķa pasūtījuma, visa loģistika noliktavas ir gandrīz pilns, un transporta novecošanās laikā būs lēnāka, nekā, apsolīja laiku!Fenomens klienta paku zaudējumi būs ļoti nopietna, kas ietekmē parasto piegādes laiku!DATU VARDE varat atgriezties uz savu pusi pēc iespējas ātrāk par savu mīļoto produktiem.Mēs esam veikuši visaptverošu apsvērumi par transporta novecošanās un transporta drošības dažādu loģistikas kanālus.Kopā ar mūsu pieredzi pēdējo gadu laikā, mēs domājam, www.winwithwow.lv Stāvēt Piegāde ir labākais fit!Sirdsapziņa ieteicams!

Bezvadu Retro Ģimenes Video Spēļu Kontrolleris

Uzlabota versija konstrukcija padara divu spēļu vadāmierīces izskatās koncentrētāks un dāsna, piešķirot retro justies.Ja jūs vēlaties spēlēt klasiskās spēles ar savu labu draugu vai ģimenes, lūdzu, izvēlieties to!Tas var atbilst jūsu prasībām!

5.0 Collu Lielu Ekrānu Rokas Spēļu Konsole

Reāli attēli, kas dod jums sajūta plašu redzējumu!Attēla kvalitāte ir skaidrs, jo, ja tas ir aizraujošas ar komfortablu sajūtu.Lielā 8 GB atmiņas ar simtiem klasiskās spēles uzcelta.Atbalsta 32-bit /16-bit / 8-bitu spēļu ielāde.

Vadu USB Vibrācijas Gamepad

Šī roktura mēs izstrādājām vibrācijas motors, ja jūs spēlējat ātrumsacīkšu spēli, bremžu drift rīcība ir vairāk aizraujošu!Iegremdēt sevi laimīgu spēli un nevar pašas atbrīvotos sevi!Laimīgs spēles liek jums aizmirst par savām problēmām!

DATU VARDE Bezvadu Video Spēļu Kontrolleris

DATU VARDE 2.4 G bezvadu video spēļu kontrolieris pieņem HDMI izeja dizainu, kas var nodrošināt pircējus ar labāku augstas izšķirtspējas attēlus, lai jūs varētu atrast laimes spēle, un tas neietekmē jūsu laimīgs noskaņojumu.

Lūdzu, Noklikšķiniet Uz Skatīt Vairāk Produktu

Tagi: gadījumā, nitendo slēdzis, nintendo slēdzis lite konsoles lēti, vadības slēdzis aizsardzībai, gadījumā nintend slēdzis, rcm jig nintendo slēdzis, gadījumā, ja slēdzis, prieks con nintendo slēdzis, NINTENDO SLĒDZIS, datums varde, joycon aizsargātu.

Datu lapa

Modeļa Numurs NINTENDO SLĒDZIS
Funkcija 6 par Nintend Slēdzis Piederumi
Funkcija 3 Mini Portatīvo Vāka Apvalku Nintend Slēdzis
Iezīme 2 Somiņa Nintendo Slēdzis Lite
Saderīgs Nintendo Slēdzis Lite Konsoles
4. funkciju Mini Ceļojumu Gadījumā Nintend Slēdzis
krāsa pelēks,zaļš,dzeltens
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Funkcija 5 Nintendo Slēdzis Lite Uzglabāšanas Maiss
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Līdzeklis 1 Nintendo Slēdzis Lite Uzglabāšanas Maiss

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Lite Konsoles Portatīvo Aizsardzības Rokassomu Ar 10 atmiņas Kartes Sloti NS Lite maciņš

DATU VARDE Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Lite Konsoles Portatīvo Aizsardzības Rokassomu Ar 10 atmiņas Kartes Sloti NS Lite maciņš

Saistītie Produkti: