Jauns Izpārdošana
DarKWalker Tastatūras un Peles Combo par PS4/PS3/XBOX VIENS/Nintendo Slēdža Konsoles Ar Austiņu ligzdu PUBG/Call of duty Skatīt lielāku

DarKWalker Tastatūras un Peles Combo par PS4/PS3/XBOX VIENS/Nintendo Slēdža Konsoles Ar Austiņu ligzdu PUBG/Call of duty

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.46

-31%

€25.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tastatūras un Peles Combo

Atbalsta Xboxone/PS4/Nintendo Slēdzis

Klaviatūras un peles komplekts nodrošina Xbox viens/PS4/Nintendo Switch/PS3/Xbox 360 Konsolēm.Nav nepieciešams adapteris.Jūs varat spēlēt konsole FPS spēles tieši ar šo komplektu, jo lielāks ātrums & precizitāti.

Atbalsta Pielāgot atslēga

PC programmatūra nodrošina, lai pielāgotu taustiņu kartēšana

Atbalsta Balss Čats

Savienojiet austiņas ar austiņu ligzdu uz tastatūras, lai tērzētu ar saviem draugiem, spēle.

Izveidoja

Jums būs nepieciešams oficiālais Dualshock 4 bezvadu kontrolieris/Xbox Viens bezvadu kontrolieris, lai aktivizētu tastatūru un peli, kad izmanto uz PS4/Xbox Vienas konsoles.Vienkārši iespraudiet un spēlēt, kad izmantot Slēdzi on konsoli.

Paketē Iekļauts

1*Vadu Tastatūru(Kabeļa garums:1.8 M); 1*Pele(Kabeļa garums:1.8 M); 1*Peles paliktņa

Tastatūras un Peles Konvertētājs

ATBALSTĪTS SPĒLES

Ar FO214 Adapteris ļauj jums spēlēt gandrīz konsoles spēles ar Tastatūru un Peli.Tas ir speciāli paredzēts tiem, FPS spēles, kas nav tieši atbalsta Tastatūru un Peli, pie PS3/PS4/Xbox Viens/Maiņa.Tagad iet iznīcināt konkurenci FPS spēles ar tastatūras un peles prasmes!

ATBALSTA GRUPA ČATS

Ar FO214 Tastatūras un Peles Adapteris nāk ar 3,5 MM austiņu Ligzda.Pievienojiet austiņas ar Adapteri, lai tērzētu ar draugiem.

EXTRA GARŠ USB KABELIS

Ar FO214 Tastatūras un Peles Adapteris ir uzcelta 3M papildu garš USB kabelis.Kas būtu labs ieradums palikt 3 metru attālumā no TV video spēļu laikā.

PRESET UN PIELĀGOTUS KEYBINDS PIEEJAMS

Ar FO214 Tastatūras un Peles Adapteris ir kopa keybinds pieejama.Jūs varat arī pielāgotu savu keybinds ar Delta Keymap Programmu.Delta Keymap Programma tagad ir pieejama uz PC Windows.

Tagi: lāzera ps4, kontroles pubg, ps3 spēle, prieks con nintendo slēdzis, kontroles nintend slēdzis, Kontroles, viena xbox s, gadījumā, nintendo slēdzis, teclados mecanicos, pro ps3 kontrolieris.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Spēļu vadāmierīces
Sertifikācija FCC
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS
Zīmola Nosaukums DarKWalker
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Modeļa Numurs FO217
Interfeisa Tips USB
Iepakojums

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DarKWalker Tastatūras un Peles Combo par PS4/PS3/XBOX VIENS/Nintendo Slēdža Konsoles Ar Austiņu ligzdu PUBG/Call of duty

DarKWalker Tastatūras un Peles Combo par PS4/PS3/XBOX VIENS/Nintendo Slēdža Konsoles Ar Austiņu ligzdu PUBG/Call of duty

Saistītie Produkti: