Jauns Izpārdošana
Dr. Qiiwi 210cm Gumijas Elastības Pretestības Joslas Komplekts Jogas Vingrinājumu Lentes Cilpas Mācību Fitnesa Gumija Iekārtas Iestāde Stiept Skatīt lielāku

Dr. Qiiwi 210cm Gumijas Elastības Pretestības Joslas Komplekts Jogas Vingrinājumu Lentes Cilpas Mācību Fitnesa Gumija Iekārtas Iestāde Stiept

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.37

-14%

€3.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūdzam Qiiwi SPORTA Piederumu Veikals

Vairāk Akcijas un Pārsteigumi GAIDA JŪS!

Instrukcijas

• PREMIUM KVALITĀTES - JAUDAS VADLĪNIJAS Jaunu divu krāsu pretestība joslās, kas ir izgatavoti no dabiskā lateksa, divas krāsas joslām kombinēt kopā padara šo pretestība joslās, kas ir vairāk izturīgas un būvēts, lai pēdējā, Tās var būt izstiepts atkārtoti, gadu pēc gada.

• IZVĒLIETIES PIEMĒROTU frekvenču JOSLU Pēc joslas spriedzi diagrammas kreisajā pusē, izvēlēties grupa, balstoties uz jūsu ķermeņa masas un pašreizējo skaitu patstāvīgi atkārtojumu jūs varat pabeigt.Arī jūs varat kombinēt vairākus izmēriem, lai palielinātu vairāki līmeņi spriedzi

• PIEMĒROTS JEBKURAM FITNESA LĪMENIM, - Visi mūsu pretestības joslas ir 208 cm.katra grupa piedāvā dažādas pretestības līmeni, gan pull up apmācību, un pievienojot pretestību, lai bench press, squats un Olimpiskās liftu.

• VEIDOT SPĒKA un UZLABOTU MOBILITĀTI, Veidot eksplozīvu spēku, izmantojot tos kopā ar hanteles, hanteles, un mašīnas, lai nodrošinātu pakāpenisku pretestību laikā tradicionālo vingrinājumi (squats, bench press, joga utt.)

Specifikācijas

Krāsa Garums Biezums Līmenī Pretestību Rozā 104cm/41inch 4.5 cm/1.8 collu 0.64 cm/0,25 collu Gaismas 5-15 LBS Dzeltena 104cm/41inch 4.5 cm/1.8 collu 1.3 cm/0.51 collu Vidēji 20-35 LBS Zaļā 104cm/41inch 4.5 cm/1.8 collas 2.2 cm /0.87 collu Smago 30-50 LBS Apelsīnu 104cm/41inch 4.5 cm/1.8 collas 3.2 cm /1.26 collu Stabilu 40-80 LBS Zilā 104cm/41inch 4.5 cm/1.8 collu 4.5 cm /1.77 collas Jauda 50-120 LBS

Ja jums ir kādas problēmas vai jautājumus, laikā, iepirkšanās, lūdzu, jūtieties brīvi uzdot tiešsaistes apkalpo personāls , Jums var arī atstāt ziņu ar mums, ja neviens šeit, ņemot vērā laika starpību.

Šobrīd Mēs pieņemam apmaksu, izmantojot Visa, MasterCard, Maestro debetkarti , QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, Bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.winwithwow.lv vēlāk.

1. Jūsu produktiem tiks publicēta piecu darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas. (Mēs jūs par to informēsim pa e-pastu, ja tāda aizkavēšanās, kas radās sakarā ar svētku pasākumi.)

2. Lūdzu, aizpildiet pilnu jūsu piegādes adresi, ar kontakta tālruņa numuru, it īpaši krievijas pircējiem, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3. Lūdzu, ņemiet vērā, mums nebūs, kas atbild par muitas nodevām, tur, iespējams, ir muitas nodokļi, kas saistīts ar kādu valsts muitas politiku.Kad tas ir noticis, lūdzu muitošanas sevi.

4. Par cita veida problēmas, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai kalpotu jums.

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un produktu rūpīgi.

2. Kādas problēmas attiecībā uz produktiem,/ nav saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, tirdzniecības vadītājs, ziņu vai e-pastu.

Tagi: izmantot machin, fit aprīkot, k band laupījums band, izdzēst, exerciser datumi, lai stiept, fitbit stiept band, apkakle sporta zāle, grupa elast, izmantot kāju.

Datu lapa

Materiāls 100% Dabiskais latekss
Applicaitons Uzvilkt, Squats, Bench Press, Joga
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums Gumijas String Krūtīm Attīstītājs
Funkcijas Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi
Zīmola Nosaukums Dr. Qiiwi
Modeļa Numurs SP0A087
Nodaļas Nosaukums Unisex

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dr. Qiiwi 210cm Gumijas Elastības Pretestības Joslas Komplekts Jogas Vingrinājumu Lentes Cilpas Mācību Fitnesa Gumija Iekārtas Iestāde Stiept

Dr. Qiiwi 210cm Gumijas Elastības Pretestības Joslas Komplekts Jogas Vingrinājumu Lentes Cilpas Mācību Fitnesa Gumija Iekārtas Iestāde Stiept

Saistītie Produkti: