Jauns Izpārdošana
Bezmaksas piegāde Kopumu 2 violeta un zaļa pretestības joslas īsā fizikas apļa pretestību band Skatīt lielāku

Bezmaksas piegāde Kopumu 2 violeta un zaļa pretestības joslas īsā fizikas apļa pretestību band

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.91

-4%

€14.64

Kopīgot

Vairāk informācijas

size1 : apkārtmērs 2080 mm, platums 32 mm, biezums-4,5 mm.spriegums darbības joma 50-75 lbs.

size2 :apkārtmērs 610 mm, platums 28.6 mm, biezums-4,5 mm.dažādu spriedzi: 25-70 lbs.

Testa Ziņojums

Saistīto instrukciju s :

Tālāk informācija par mūsu veikalā var būt noderīga, lai jums.

-Līmēšanai vai Fit Jautājumiem

To izmēri tiek izgaismotas ar īpašu mērījumu sīki izstrādātas specifikācijas.Lūdzu, pārbaudiet specifikācijas pirms veicat pasūtījumu.Parasti pieļaujamā atšķirība izmērs ir appoximately 0-2cm mērījumu.Ja jums atrast izmēru produktiem, kas neatbilst jums, jūs varat tieši sazināties ar mums.

-Krāsu Neatbilstība

Atšķirības krāsas var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu, vai kompensāciju, kas ir iespējams.

-Shippment

1.Bezmaksas piegāde pasūtījums tiks nosūtīti pa pastu Ķīnas gaisa pastu.Bet, ja pasūtījums ir vairāk nekā 200$, mēs kuģis ar Express bezmaksas piegāde, kas ieradīsies robežās 3-7 darba dienu laikā.

2. China post air mail parasti preci ieradīsies ietvaros 15-45 darba dienu laikā pēc tam, kad ir iesūtīts.Dažreiz muitas vai laika problēma, tā tiks atlikta.Tas var būt līdz pat 30-60 dienu laikā, Brazīlija ir ilgāks nekā.

-Atgriešanās

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka prece ir atgriezies savā sākotnējā nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumus.un mēs ne dod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt aizpildīt prasību woth loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības barības, lai atgrieztu preces.

-Atsauksmes

Ja jums ir jebkādas problēmas ar rezultātiem, darījuma vai produkta, lūdzu, neatbildiet ar negatīvu atgriezenisko saiti, pirms sazināties ar mums.Mēs esam ļoti lepni par mūsu klientu attiecības un atsauksmju vērtējums un centīsimies atrisināt visas problēmas.

Mēs iesakām pircējs, sazinieties ar mums ar, kas var ietvert iepriekšējās sarunas, ja pircējs ir jautājums par objektu, lai mēs varētu zināt, kas notiks, konkrēti un atrisināt ātri.

Tagi: sporta hip aplis, ilgi hip aplis, noņemams gumijas espanderi, izmantot īstenot, sakausējuma fiziskas aktivitātes, (dungriņi) fizisko vingrinājumu, korsete sporta, jostu sporta sievieti, ātruma izturība datumi, jostu sporta.

Datu lapa

Funkcijas Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi
izcelsmes vieta Ķīna
Gadījumā Lietotājs Sievietēm un Vīriešiem
Modeļa Numurs PB013L
krāsa violeta un zaļa
Zīmola Nosaukums kylinfit
Nodaļas Nosaukums SIEVIETES
Pieteikums Pedālis Exerciser

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas piegāde Kopumu 2 violeta un zaļa pretestības joslas īsā fizikas apļa pretestību band

Bezmaksas piegāde Kopumu 2 violeta un zaļa pretestības joslas īsā fizikas apļa pretestību band

Saistītie Produkti: