Jauns Izpārdošana
Mājas Fitness Treniņu Aprīkojums Trīšu Sistēmu, Triceps Mācību Exerciser Vadu Mašīnu Rallija Pielikumu Sporta Zāle Skatīt lielāku

Mājas Fitness Treniņu Aprīkojums Trīšu Sistēmu, Triceps Mācību Exerciser Vadu Mašīnu Rallija Pielikumu Sporta Zāle

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.00

-23%

€23.38

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācija:

Materiāls: tērauds, neilona

Izmērs: 1.4 m / 1.8 m / 2m / 2.5 m

Iepakojuma Saraksts:

1 * Siksna

3 * 7. Dzelzs Sprādzes

1 * Karājas Stūre

1 * Trose

1 * Triceps Apmācību Grupa

1 * Hantele Siksniņa

Aizzīmju Punktiem:

1、Izturīga Struktūra: Var izmantot ar standarta disku, ar trīšu sistēmu, kas ir īpaši efektīvi delnas un apakšdelma stiprums apmācību ierīci, un to var apmācīt biceps, triceps, pleci, mugura.

2、Premium Materiāls: Ieskaitot augstas izturības tērauda stiepļu trošu un tauvu ir spēcīgs un izturīgs; netraucētu darbību.Izslēgšanas kabeļu trīsi ir izgatavots no īpaša paaugstinātas izturības tērauda, lai nodrošinātu papildu trokšņa darbības laikā, un maksimālā slodze ir 220 mārciņas.

3、Vairākas Funkcijas: Varat ātri uzlabot kāda aktivitāte.Tā ir ideāla izvēle, lai izmantot rokas, muguru, pleciem, vēdera un uzlabot saķeres spēku.

4、Viegli Uzskaites: Celšanai, trīšu sistēma, kas ietaupa jūsu ģimenes kosmosa, un to var veikt, ap; piemērota ceļojumiem.

5、Viegli Izmantot: Jūs varat savienot to ar kabeli, trīsi no mājas sporta zāle, vai jūs varat veikt to regulāru trenažieru zāle.

1.Izturīga Konstrukcija: Var izmantot ar standarta disku, ar trīšu sistēmu, kas ir īpaši efektīvi delnas un apakšdelma stiprums apmācību ierīci, un to var apmācīt biceps, triceps, pleci, mugura.

2.Premium Materiāls: Ieskaitot augstas izturības tērauda stiepļu trošu un tauvu ir spēcīgs un izturīgs; netraucētu darbību.Izslēgšanas kabeļu trīsi ir izgatavots no īpaša paaugstinātas izturības tērauda, lai nodrošinātu papildu trokšņa darbības laikā, un maksimālā slodze ir 220 mārciņas.

3.Vairākas Funkcijas: Varat ātri uzlabot kāda aktivitāte.Tā ir ideāla izvēle, lai izmantot rokas, muguru, pleciem, vēdera un uzlabot saķeres spēku.

4.Viegli Veic: Celšanai, trīšu sistēma, kas ietaupa jūsu ģimenes kosmosa, un to var veikt, ap; piemērota ceļojumiem.

5.Viegli lietojams: Jūs varat savienot to ar kabeli, trīsi no mājas sporta zāle, vai jūs varat veikt to regulāru trenažieru zāle.

Tagi: papildaprīkojuma sporta trīsi, lat nojaukt bar kabeļa ievietošana, kultūrisms trīsi, izmantot trīsi, aprīkot, sieviešu rokas soma ar bezmaksas piegāde, sporta trīsi stūre, kabeļu fit, kabeļu skritulis, kabeļu stūre.

Datu lapa

Pieteikums Velciet Virvi
Modeļa Numurs Fitnesa aprīkojums
Nodaļas Nosaukums Unisex
Vienuma Tips Trīšu Sistēmu, Triceps
Funkcijas Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mājas Fitness Treniņu Aprīkojums Trīšu Sistēmu, Triceps Mācību Exerciser Vadu Mašīnu Rallija Pielikumu Sporta Zāle

Mājas Fitness Treniņu Aprīkojums Trīšu Sistēmu, Triceps Mācību Exerciser Vadu Mašīnu Rallija Pielikumu Sporta Zāle

Saistītie Produkti: