Jauns Izpārdošana
Sievietes Sejas Lifts, Ādas Tvirtumam V Formu, Exerciser Mutes Izmantot Sejas Novājēšanu Treneris Rīku KG66 Skatīt lielāku

Sievietes Sejas Lifts, Ādas Tvirtumam V Formu, Exerciser Mutes Izmantot Sejas Novājēšanu Treneris Rīku KG66

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.71

-23%

€8.72

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sievietes Sejas Lifts, Ādas Tvirtumam V Formu, Exerciser Mutes Izmantot Sejas Novājēšanu Treneris Rīku KG66

Funkcijas:

1. Cietā pp ķermeni ietin ar silikona materiāls bez smaržas un drošai lietošanai.

2. Izmantot sejas, lai samazinātu bite muskuļu, veicot stiepšanās vingrinājumus, lai slim seju.

3. 3D multiplikācijas filmu dizains, gudrs un praktisks, viegli, lai novērstu naudas soda līnijas, aktivizēšanas mīmikas muskuļus un uzlabotu saistošo spēku.

4. Anti-novecošanās un atjaunojošs, uzlabot nasolabial krokas abās pusēs deguna.

5. Galvenās Funkcijas: sejas novājēšanu, samazina naudas soda līnijas, ādas liftings.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

2. Neizmantojiet šo produktu jebkādiem citiem mērķiem, nekā tas bija paredzēts.

3. Ja jums ir ievainoti nepareiza līdzekļa lietošanas, pārtrauciet to lietot.

4. Ja jūs jūtat diskomfortu, lietojot produktu, pārtrauciet to lietot nekavējoties.

5. Ja simptomi nav mazinājušies, pārtraucot lietot, iet pie ārsta nekavējoties.

6. Nelietojiet ierīci nepārtraukti ilgu laika periodu.

7. Izmantojiet to 2-3 minūtes katru reizi.

8. Nav bite par to.

9. Neglabājiet vai izmantot produktu, ap liesmu vai karstā vietā, lai novērstu kaitējumu vai deformācijas.

10. Pēc lietošanas, lūdzu, izņemiet silikona daļu un iztīriet to, pirms uzglabājot to.

Specifikācija:

Materiāls: PP+silikona

Izmērs: 60x65x36mm

Galvenās Funkcijas: sejas novājēšanu, samazina naudas soda līnijas, ādas liftings

Dzimums: unisex

Komplektā Ietilpst:

1 x Sejas Novājēšanu Exerciser

Kā Lietot:

1. Pēc iepakojuma atvēršanas, lūdzu, noskalojiet to ar siltu ūdeni un noslaukiet to tīru, tad sāciet to lietot (izvairītos no verdošā ūdens).

2. Turiet cilindriska daļa, kas ar savu muti, pēc tam lietot spēku muti izelpo un trieciens nepārtraukti, tāpēc ka sejas var atcelt.Ieteicams lietot 1-2 reizes dienā 2-3 minūtes katru reizi.

3. Pēc katras lietošanas, noskalojiet ar ūdeni un nosusiniet, lai saglabātu.Tas jāsaglabā, aptuveni 2 mēnešus, lai iegūtu pamanāms efekts.

1 x Sejas Novājēšanu Exerciser

Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu.Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).Skatīt zemāk, lai piegādes laikā savākšanas kvantitatīvo datu:

Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.Ja prece ir ar trūkumiem, jo 3 mēnešu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir nepieciešams maksāt papildu piegādes maksa.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varat atstāt savu reālā sajūta šeit.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!Lūdzu, Ziņu mums no 9:00.līdz 18:00. (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Tagi: sporta zāle logo, esc novājēšanu, sejas pelējuma, izmantot sejas, v auto pacēlāju, v līnijas sejas lifts mašīna, pacelt mašīnu rf, smaids vilcienu, hot sexy sievietes foto, sejas treneris.

Datu lapa

Veids Kā parādīts attēlā
Standarta Spriegums 110V(不含)-220V(不含)
Ražošanas process Roku Darbs
Barošanas Avots US
Modeļa Numurs 264641
Zīmola Nosaukums Y&W&F
Materiāls Sveķu
Izmērs as

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sievietes Sejas Lifts, Ādas Tvirtumam V Formu, Exerciser Mutes Izmantot Sejas Novājēšanu Treneris Rīku KG66

Sievietes Sejas Lifts, Ādas Tvirtumam V Formu, Exerciser Mutes Izmantot Sejas Novājēšanu Treneris Rīku KG66

Saistītie Produkti: