Jauns Izpārdošana
9 1 Augstas kvalitātes Multifunkcionāla Skaistumu Mašīna, Dziļās Sejas tīrīšanas Mašīna Ar Sejas Steamer Ādas Kopšanas Rīki ir 2021. Skatīt lielāku

9 1 Augstas kvalitātes Multifunkcionāla Skaistumu Mašīna, Dziļās Sejas tīrīšanas Mašīna Ar Sejas Steamer Ādas Kopšanas Rīki ir 2021.

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€582.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

Priekšrocības

1. Jaunākā konstrukcija, apvienot, 9 funkcijas kopā. 2. Skaists, elegants kopējo dizainu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes metāla. 3. Viegli darboties: Tas ir unikāls vizuālo touch ekrānu un interaktīvo draudzīgs vadības interfeisu, padarot vadība izvēlni viegli saprast un darboties. 4 .Inovatīvas būtība inžekcijas zondi: Ērti ievietot savā būtībā pudeles pilinātāju, kas ir fiksēta zonde, viegli kontrolēt, un būtībā plūsmas ātrumu saspiežot speciāli izgatavoti poga zondes. 5. Ozona sejas steamer ir automātiskās identifikācijas funkcija, darbības kļūmes, un rokas un uzgalis sejas steamer var pagriezt ar lielu leņķi.

Sejas steamer padara jūsu ādas kopšanas rutīnas efektīvāku.Saskaņā ar Bruto, sejas steamer ne tikai infuses ādu ar mitrumu, bet "uzlabo un paātrina" priekšrocības režīms jums sekot. "Tvaicējot, jūs esat gruntētas jūsu sejas pīlings un targetedtreatments.

Izsmidzināšanas losjoni vai aromātisks ūdens atsvaidzinošu sajūtu.

Par maigi pīlinga ādu, lai piešķirtu ādai starojošu mirdzumu.Savstarpēji maināmas birstes galviņas tiek izmantota, lai slova off atmirušās šūnas, un noņemt netīrumus un netīrumi, kas pieķeras pie ādas virsmas.

Galvaniskā ādas ārstēšanā tiek izmantoti, lai tonizēs muskuļus, veicina asinsriti, palielina šūnu vielmaiņu un aktivizē fermentus.Šī procedūra palīdz sadzīšana pēc ķirurģiskas un bez ķirurģiskas procedūras, kas uzlabo to kvalitāti un izturību ādas.

Kādi Ir Ieguvumi No Galvaniskā Sejas?

1. Samazina Trulums Un Padara Ādu Mirdzošu 2. Samazina Smalkās Līnijas Un Grumbas 3. Uzlabo Ādas Elastību, Ādas 4. Detoxifies Jūsu Ādu 5. Uzlabo Asins Cirkulāciju Un Skābekļa Līmeni Ādā 6. Palīdz Novērst Pinnes 7. Uzlabo Sejas Krāsu 8. Rūpīgi Mitrina Ādu 9. Labāk Produkta Iekļūšanas 10. Nomierina Un Nomierina Ādu

Ultraskaņas Ādas Skruberi Lāpstiņu, ir all-in-one rīks, kas var atbrīvoties jūsu poras no tiem vētraina maz melngalvju un salapot ādu noņemt atmirušās ādas šūnas un netīrumus.Ultraskaņas viļņi-augstas Hz sekundē atslābt un noņemt eļļas, netīrumiem un šūnu atliekām no jūsu poras.Infūziju process, kas palīdz jūsu mitrinātājs iekļūt jūsu ādu dziļāk par maksimālo absorbciju .

Ultraskaņas terapija — sen izmanto attēlveidošanas un othertreatments — tagad palīdzot cilvēku sejas lifts.Ultherapy izmanto neinvazīva ultraskaņas enerģijas, lai paceltu uzaci, kakla un zem zoda.

Augstfrekvences elektroterapijas instruments, kas rada lielu ātrumu vibrācijas strāvu.Tās galvenās funkcijas ir, lai nogalinātu baktērijas, palīdz ādas sekrēcijas un uzsūkšanos, stimulē dziedzeru darbību, veicināt asinsriti un vielmaiņu, pret grumbām, un anti-novecošanās iedarbību.

Vakuuma sūknēšanas palīdzību ir sejas attīrīšanas procesu, kas būs pacelt savu pamata audu un padarīt jūsu struktūra ir skaista.Brīnumu ietekmē tiek darīts ar asinsriti, ar limfu cirkulāciju.Personām nodrošina ārstniecības ofvacuum iesūkšanas kas ir tieši zem virsmas ādas audus.

Sejas palielināmo lampas ir būtiska aprīkojuma estheticians un dermatologa, kā arī citiem medicīnas speciālistiem.

Priekšrocības

1. Ultraskaņas viļņi, kuru frekvence ir 1 000 000 apmērā, lai 3,000,000 HZ, ir dažādas skaņas vibrāciju, nespējot tikt uztver ar veselo saprātu dzirdes.Tas var paātrināt asinsriti un metabolism.By izmantojot ultraskaņas kopā ar dažādiem kosmētikas produktiem, tas var paātrināt produktu dziļa ādas un sasniedz attieksmi un beatify efektu. 2. Augstfrekvences elektroterapijas instruments, kas rada lielu ātrumu vibrācijas strāvu.Tās galvenās funkcijas ir, lai nogalinātu baktērijas, palīdz ādas sekrēcijas un uzsūkšanos, stimulē dziedzeru darbību, veicināt asinsriti un vielmaiņu, pret grumbām, un anti-novecošanās iedarbību.

Kā vibrācijas ir pārāk ātri, tā nebūs izraisīt muskuļu saraušanās.Un tas dod fizisko stimulēšanām. 3. Vakuuma funkcija ir izmantot nelielu vakuuma stikla pāvests dziļi izsūknējiet melnās galvas, baltas galvas, pinnes, furunkuls, netīrumus un taukus utt. 4. Ar tīrīšanas funkciju, izmantojot sukas, lai attīrītu ādu.Suka automātiski circumvolve, kad pieeja ādas un tīru, tauki, melnu galvu, dekoratīvās kosmētikas paliekām un netīrumiem. 5. Galvaniskās pašreizējās ārstēšanas ir izmantot kustība LĪDZSTRĀVAS pozitīvo un negatīvo jonu, assorts ar kosmētikas produktiem un radīt uztura ādas un vadīt piemaisījumu, kas padara kosmētikas produktu iekļūt dziļi ādā un paātrina absorbētu

Tagi: hifu augsta mašīna, dildo, nūdeles, mašīnas maker, turētājs hifu, sejas skrubis, gaisa žāvētājs mašīna, dzimumorgānu apmatojuma likvidēšana ar lāzeru, hydrodermabrasion mašīna, sejas steamer, kuteris dzirnavas.

Datu lapa

Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Pieteikums Komerciālai
Materiāls ABS+nerūsējošā tērauda
Tehnoloģija Augstas Frekvences, Galvaniskie, Ultraskaņas
Atslēgvārdi Multi Funkcijas Skaistumu Mašīna
Garantijas laiks 2 Gads
Iezīme Ādas Revitalizer, Melnās Galvas Noņemšanas, Ādas Savilkšanas
Zīmola Nosaukums faaodoen
Operāciju Sistēmas Daudzfunkcionāls Beuaty Mašīna
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 901
Sertifikācija CE
Spriegums AC110V/220V 50-60Hz
Preces nosaukums 9 In 1 Daudzfunkciju Skaistumu Mašīna
Barošanas Avots AU
Funkcijas Atmirušās Ādas Noņemšanas
Ražošanas process Mašīna

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

9 1 Augstas kvalitātes Multifunkcionāla Skaistumu Mašīna, Dziļās Sejas tīrīšanas Mašīna Ar Sejas Steamer Ādas Kopšanas Rīki ir 2021.

9 1 Augstas kvalitātes Multifunkcionāla Skaistumu Mašīna, Dziļās Sejas tīrīšanas Mašīna Ar Sejas Steamer Ādas Kopšanas Rīki ir 2021.

Saistītie Produkti: