Jauns Izpārdošana
60ml Bio Eļļa Ādas Kopšanai Apdrošināšanas striju Noņemšanas Krēms Noņemt Ķermeņa Strijas Nevienmērīga Ādas Toni Purcellin Naftas Orijinal Skatīt lielāku

60ml Bio Eļļa Ādas Kopšanai Apdrošināšanas striju Noņemšanas Krēms Noņemt Ķermeņa Strijas Nevienmērīga Ādas Toni Purcellin Naftas Orijinal

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.88

-40%

€26.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts

Produkta Apraksts

Bio-Oil ir godalgotās ādas kopšanas līdzeklis, lai palīdzētu uzlabot izskatu rētas, mazinātu nevienmērīgu ādas toni un uzlabot ādas elastību, lai samazinātu strijas.

Šī eļļa ir arī ļoti efektīvs, lai daudzas ādas problēmas, piemēram, novecošanās ādas un dehidrētas ādas.

Tā ir revolucionāra sastāvdaļa PurCellin Eļļa, kas palīdz eļļa, kas ir viegls un nav taukains, ļaujot to var viegli uzsūcas ādā.Bio-Oil ir formulēti maisījums, ēteriskās, augu eļļas un vitamīnus, kas, kā zināms, ir izdevīga ādu un izskatu.

Ko nozīmē Bio-Eļļa satur?

Vitamīns A

palīdz sasniegt labus ādas veselību, uzlabot ādas elastību, tekstūra un tonis

Vitamīns E

Palielināt un saglabāt mitruma saturs epidermu, tādējādi padarot ādu mīkstāku, gludāku un vairāk elastīga

Kliņģerīšu Eļļa

Intifungal, pretiekaisuma un antibakteriālas īpašības, kas var būt noderīga, lai brūces dzīšanas

Lavandas Eļļa

Lai nomierinoša un nomierinošas priekšrocības

Rozmarīna Eļļa

Palīdz atdzīvināt un ir antiseptiskas īpašības, un tādējādi atvieglo satiksmes sastrēgumi, tūsku un pietūkumu ādu var aizsargāt ādas šūnas no bojājumiem.

Kumelīšu Eļļa

Nomierina, nomierina un ir piemērots jutīgai ādai

Bio-Oil ir hypoallerge nic un piemērots jutīgai ādai.Nav testēts uz dzīvniekiem.

Kas ir Bio-Eļļa laba?

Rētas - Bio-Eļļas palīdz samazināt izskatu visas rētas (gan jauns, gan vecs), uzlabojot ādas stāvokli ar rētaudi.

Tas palīdz mazināt diskomfortu bieži vien ir saistīts ar rētas, piemēram, hermētiskuma un niezi, kā arī atbrīvojot sausu.

Strijas - Tas palīdz saglabāt ādu tik elastīgi, cik iespējams, tādējādi, palīdzot novērst striju no attīstības periodos, strauja

pārmaiņas ķermeņa izmēriem šādu aspregnancy, pusaudža gados, un svara zudums.Tas arī palīdz samazināt izskatu esošās strijas.

Uzlabot nevienmērīga ādas toni - Bio-Eļļa palīdz gluda, stingra un baro novecošanas un nevienmērīga ādas un veicinātu vienmērīgu ādas toni.Multi sejas un ķermeņa izmantošana,

Bio-Eļļas var izmantot kā barojošu roku un kutikulu krēmu, pēc tam -saule attieksme, un kā ikdienas ādas kopšanas speciālists mitrinātājs sejai un ķermenim

papildināt ādas dabiskās eļļas.

Kā Bio-Eļļas, Kas Ārstē & Novērš Striju?

Strijas protams, forma, kad jūsu ķermenis izplešas ātrāk nekā jūsu ādu, kas izraisa ādas, lai asaru un dziedēt sevi, veido rētas.Ir dažādi iemesli, kāpēc cilvēks varētu attīstīt tās ar indivīda ādas tipam, rasu fona, vecuma un dieting ir faktori.Tas ir kopīgs starp bodybuilders un grūtniecēm.

Bio-Eļļa ārstē strijas tāpat kā regulāras rētas.Vienkārši masāža, kas to uz skartās teritorijas ar stingras apļveida kustības.Sakarā ar PurCellin Naftas™ uz ādas kopšanas produktiem, tā būs gludi absorbēt ādā un atbrīvojot būtiskas sastāvdaļas, kas palīdz uzlabo ādas elastību.Darīt divreiz dienā.Pēc tam, kad vismaz trīs mēnešiem, jūs varat sākt redzēt pozitīvus rezultātus.

Tas ir svarīgi saprast, ka, piemēram, rētas, strijas nav pilnīgi dziedēt.Bet Bio-Eļļa vai uzlabot izskatu stiepuma zīmes, jums vajadzētu līdzsvaru vēlmēm attiecīgi.

Izmantot Bio-Eļļas, lai ārstētu strijas ir izpētītas spēcīgi ar daudzu pētījumu centru.Pēdējos gados Photobiology Laboratorijas Medicīnas Universitātes dienvidāfrika un proDerm Institūts Lietišķo Dermatoloģijas Pētījumu Hamburgā, Vācijā, ir veikti klīniskie izmēģinājumi uz objektu.Gan pētījumos noskaidrots, dalībniekiem redzēt uzlabojumus savas strijas un ādas ārējo izskatu.

Kā Bio-Eļļa Uzlabo Izskatu Nevienmērīga Ādas Toni?

Nevienmērīga ādas toņus, kas pazīstams arī kā hiperpigmentācija, ir, ja āda rada nekonsekvenci summu, melanīna, kas izraisa izmaiņas pigmentācija.Ir arī ārējās vides izraisa, piemēram, pārmērīgu saules gaismas iedarbības.Hormonu svārstības grūtniecības laikā, menopauzes vai perorālie kontraceptīvie līdzekļi var izraisīt arī nevienmērīga ādas toņus.

Bio-Eļļa ir iecienīta ādas kopšanas produktu nevienmērīga ādas toni ar padziļinātu klīniskajos pētījumos pierādītu tās efektivitāti.Thomas J, Stephens & Associates taka centrā Teksasā, asv Valsts un Photobiology Laboratorijas Medicīnas Universitātes Dienvidāfrikas veikti klīniskie izmēģinājumi uz ādas kopšanas zīmols-spēja, lai uzlabotu izskatu hiperpigmentācija.

Parasti, paiet vismaz 3 mēneši, piemērojot Bio-Eļļas divas reizes dienā, pirms jūs varat redzēt pozitīvus rezultātus.Tomēr šajos klīniskajos pētījumos, ir iespējams redzēt jūsu pigmentācija uzlabotu agrāk.

Kā Bio-Eļļas Palīdz Pret Novecošanos Ādas?

Grumbaina āda ir parasti saistīts ar novecošanu.Tas ir izraisījusi pavājināšanos kolagēna un elastīna ādas.Tā ir galvenā problēma, jo lielākā daļa cilvēku vēlas, jaunākas ādas izskatu.

Bio-Eļļa var palīdzēt cilvēkiem, kas samazina grumbas un indikators novecošanās pazīmes.Lietošanai gatava eļļa satur sastāvdaļas, kas paredzētas, lai palīdzētu plasticise ādu, padarot to maigu un vairāk elastīgu.Bonuss ir tas, ka Bio-Eļļa mitrina ādu, uzlabo tās tekstūru, toni un izskatu.

Tas, kas nosaka Bio-Eļļa papildus ir izmantot PurCellin Naftas™.Izlaušanās sastāvdaļu izmaiņas konsekvenci produktu, padarot eļļu vieglāks un nav taukains.Tas palīdz Bio-Eļļa absorbēt ādā, veicina tās elastību, tekstūru un toni.

Tagi: 70mm vadītāja, bio eļļa, ķermeņa ietīšana, ķīnas naftas, melnā muskuss, ādas kopšanas instrumentu, lint xiaomi, deguna ādas kopšanai, samoyed pildījumu dzīvnieku, rīcineļļa bioloģiskās.

Datu lapa

Barošanas Avots Neviens Elektriskā
Izmērs 60ml
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)
Ražošanas process Mašīna
Funkcijas Sejas Tīru

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

60ml Bio Eļļa Ādas Kopšanai Apdrošināšanas striju Noņemšanas Krēms Noņemt Ķermeņa Strijas Nevienmērīga Ādas Toni Purcellin Naftas Orijinal

60ml Bio Eļļa Ādas Kopšanai Apdrošināšanas striju Noņemšanas Krēms Noņemt Ķermeņa Strijas Nevienmērīga Ādas Toni Purcellin Naftas Orijinal

Saistītie Produkti: