Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Oclean F1 Sonic Elektriskā zobu Suka IPX7 Ūdensizturīgs 3 Režīmi Pieaugušo Smart Zobu birste, Uzlādes Ultraskaņas Automātiskās Ātri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.08

-50%

€42.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

Globālo Versiju Oclean F1 Sonic

1.Elektriskā Zobu Suku Ipx7 2.smart Zobu Birste, Uzlādes 3.Ātra Uzlāde Trīs Suku 4.Zobu Birste Pieaugušajiem

OCLEAN F1 Apraksts

Oclean F1 ar augstas veiktspējas maglev brushless motors, lai nodrošinātu augstu tīrīšanas efektivitāti,ātrumu, līdz 36000RPM.Katra suka ir daudzšķautņaina, lai nodrošinātu lielāku platību par dziļāku tīrīšanu.Tas būs piemērots jūsu zobu formai, lieliski un iekļūt plaisu starp zobiem.

OCLEAN Elektriskā zobu Suka Galvenās Iezīmes

1 Neliela, bet Jaudīga,līdz 36.000 VPM ar 3D izstrādāta zobu suka galvas.2 stundas maksu, kas ilgst 30 dienas.Vienkārši maiņa 3 režīmos, izmantojot pogu virs LED indikators. 2 Vienkārši pārslēgtu režīmu, nospiediet un 2 sekundes turiet ilgi, nospiežot pogu.Vai īsi nospiediet, lai ieslēgtu/izslēgtu.LED gaisma norāda uz dažādu veidu tīrīšana.Kad varu iet zems,indikators ir sarkans. 3 Daudzpusīgu izstrādāta, lai nodrošinātu lielāku platību, lai atbilstu jūsu zobu formai, lieliski un iekļūt plaisu starp zobiem.Elastīga,augsta blīvuma suku galvenais, lai laba tīrīšana. 4 Automātiski izslēdzas, kad divas minūtes ir uz augšu,ar gudru taimeris.Intervālu pauzes atgādināt, lai mainītu tīrīšanas jomā, ik pēc 30 sekundēm.Tāpēc, ka jums nekad garām tīrīšanas vienas vietas.

Elektriskā zobu Suka IPX7 Ūdensizturīgs Smart zobu Suku Uzgaļi:

1 Atbalstīts languages:English,Polish,Russian,Spanish,German,French,Italian,Turkish,Japanese,Korean,Arabic,Chinese. 2 Atbalsts viedtālruņiem iOS 9.0 un augstāk,Android 5.1 un augstāk . 3 Ūdensizturīgs pakāpe:IPX7 (zobu suka ķermeņa);IPX5 (uzlādes bāzes)

Piezīme

1 Lūdzu, nelieciet zobu suka uz uzlādes bāze, uz ilgu laiku, ja ne maksas. 2 akumulatora ekspluatācijas laiks ir aprēķināts pēc 2 min/laika,divas reizes dienā.Augstākās intensitātes līmenis,jo īsāks bateriju darbības laiks.

Tagi: klp f1, austiņas ipx7, oclean, elektriskā zobu suka, miljoniem zobu suka, oclean viens, oclean birste sonic vadītājs, eco friendly zobu suka, dax, ezis sonic.

Datu lapa

APP kontroles Nav Atbalsta
Zīmola Nosaukums oclean
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C
Daudzums 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 19.2*6.8*3.1
Modeļa Numurs Oclean F1 Smart Sonic Zobu Suka
Vienuma Tips Elektriskā Zobu Suka
Materiāls Plastmasas
Veids Akustisko Viļņu
Vecuma Grupa Pieaugušie

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Oclean F1 Sonic Elektriskā zobu Suka IPX7 Ūdensizturīgs 3 Režīmi Pieaugušo Smart Zobu birste, Uzlādes Ultraskaņas Automātiskās Ātri

Saistītie Produkti: