Jauns Izpārdošana
100gab 5/10/12 collu Macaron Lateksa Ballon Dzimšanas dienas svinības Konfektes Baloni Dzimšanas dienas svinības Rotājumus Bērniem, Baby Dušas Kāzu Skatīt lielāku

100gab 5/10/12 collu Macaron Lateksa Ballon Dzimšanas dienas svinības Konfektes Baloni Dzimšanas dienas svinības Rotājumus Bērniem, Baby Dušas Kāzu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.48

-50%

€5.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

*1.Augstas Kvalitātes Dabīgā Lateksa: Katru krāsaini baloni tiek rūpīgi pārbaudīti, kas izgatavoti no augstas kvalitātes sadalās lateksa, droši raksturu, piemērots bērniem, un smarža-bezmaksas.

*2. Piemērotas Dekorēšanai:Dzimšanas dienas svinības, kāzas, karnevāls, homecoming, ģimenes rotājumi, Jaunā Gada priekšvakarā, balonu arkas, svinības, utt., ir arī bērnu mīļākais krāsains rotājumi.

*3.Vairāk Spēlēt: Var pievienot gaisa balons, ūdens, slāpekļa, u.c.Gaisa baloni un ūdens balonus var izmantot dažādas baseins personām.

*4.Drošība:gaisa balons ir pilnīgi droši, kad riepa, jo tas ir izgatavots no dabīgā lateksa.Bet, kad palielinātas, bērniem, kas jaunāki par 6 nepieciešamību pieaugušo uzraudzības, jo izraisīt nosmakšanas risku.

*5.Uzmanību & Brīdinājums -- Tur būs noteikta krāsu atšķirība pirms un pēc gaisa balons tiek piepūsts, un krāsu efekts ir labāk pēc tam, kad inflācija.Lūdzu, NAV pārplūdes gaisa balonu, un arī izvairīties no saules apdegumu, pārkaršanas, smailu priekšmetu un vairāk berzi.

Specifikācija:

Krāsa: Multi-krāsu

Materiāls: Latekss

Pakete ietver: 100gab 5/10/12 collu daudzkrāsu baloni

(2.3 g svara katru izlases balonu skaits katrā krāsā).

Paketē Iekļauts:

100gab X 5/10/12 collu daudzkrāsu baloni

Uzmanību:Tur būs noteikta krāsu atšķirība pirms un pēc gaisa balons tiek piepūsts, un krāsu efekts ir labāk pēc tam, kad inflācija.

BRĪDINĀJUMS: Lūdzu, NAV pārplūdes gaisa balonu, un arī izvairīties no saules apdegumu, pārkaršanas, smailu priekšmetu un vairāk berzi.Spēcīga vēja vai vairāk aplaudēt var izraisīt pārsprāgt baloni.

Piezīme:

(1)Pārveidošanas:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas

(2) Visas bildes ir profesionāli krāsas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus,var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast.

(3) datu mēra manuāli, un tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: gads vēstules baloni, dzimšanas diena, dzimšanas diena dekori, 2. dzimšanas dienu baloons, 25 gaisa balonu, pan lateksa, uzlīmes dzimumu atklāt, kāzu ballons liela, cifra 2 balons, citēt lateksa.

Datu lapa

Godu Mātes Diena
Materiāls Lateksa
Skaits, Gab 100gab
Iestatīt Tipu
Klasifikācijas Ballon
Veids, Vairumtirdzniecība No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Lateksa Ballon

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100gab 5/10/12 collu Macaron Lateksa Ballon Dzimšanas dienas svinības Konfektes Baloni Dzimšanas dienas svinības Rotājumus Bērniem, Baby Dušas Kāzu

100gab 5/10/12 collu Macaron Lateksa Ballon Dzimšanas dienas svinības Konfektes Baloni Dzimšanas dienas svinības Rotājumus Bērniem, Baby Dušas Kāzu

Saistītie Produkti: