Jauns Izpārdošana
50 Loksnes Dot Uzlīmes Skaidrs, Lipīga Tepe Double-Sided Kārtas Tepes Disku Līmi Spēcīga Līme Burvju Uzlīme Puse Dekori Skatīt lielāku

50 Loksnes Dot Uzlīmes Skaidrs, Lipīga Tepe Double-Sided Kārtas Tepes Disku Līmi Spēcīga Līme Burvju Uzlīme Puse Dekori

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.32

-30%

€4.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Izturīgs double-sided adhesive tepe ir izgatavots, izmantojot augstākās materiāla uz ilgu laiku, izmantojot un tās viegli izmantot, un noņemiet.To var izmantot ļoti plaši, piemēram, jūsu mājās, birojā vai jūsu auto.Viegli izmantot, jums vienkārši nepieciešams, lai pieteiktos uz objektu.To var aizstāt spraudītes, lentes, skavas, ko izmanto noteikt gleznas, plakāti, fotogrāfijas, paraugi, rotājumi, vai citu handcrafts, ko izmanto Ziemassvētku.

Funkcijas

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: papīrs, akrils.

- Lielums: 1.00X1.00X0.40cm/0.39X0.39X0.16 collu.

- Komplektā ietilpst: tur ir 50 lapas, lapiņas tepe iepakojumā, katrā lapā ir 20 gabali kārtas tepes, 1000 gabali pilnīgi pietiekamu daudzumu jūsu ikdienas lietošanai.

- Apaļas lapiņas tepe ir izgatavots no akrila, mazo un pārredzama, var būt neredzams, pēc uzlīmēšanu.

- Viegli izmantot: dubultā novietotās lentes ir klāta ar baltas papīra, veikt apaļas lapiņas tepe, ielieciet to uz virsmas, jūs vēlaties stick, tad asaru balta papīra, labot jūsu darbs ir pabeigts, ērti, lai jūs varētu izmantot.

- Double-sided adhesive tepe ir piemērota papīra, koka, stikla, metāla, plastmasas, lielākā daļa materiālu, var būt lipīgi, tos var noņemt, ja jums nav nepieciešams, būs neatstāj nekādas pēdas.

- Plaši programmas: ar apaļas lapiņas tepe, jūs varat noteikt šķelto vāzes, vai ielīmējiet plakātu, gleznu, papīra sloksnes un mākslas darbu.

Iepakojuma saraksts

50 x loksnes dot uzlīmes

Tagi: siltummaiņa ztto, fan delta 40mm, ekskavatoru grābeklis, exed rokturi pro, vāks 10 2 pildspalvas, ekskavatoru bušs, ventilators dm800hd se, excersise veste, valūtas m6100.

Datu lapa

Godu Jubilejas
Skaits, Gab 50gab
Iestatīt Tipu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Klasifikācijas Ballon Līme

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

50 Loksnes Dot Uzlīmes Skaidrs, Lipīga Tepe Double-Sided Kārtas Tepes Disku Līmi Spēcīga Līme Burvju Uzlīme Puse Dekori

50 Loksnes Dot Uzlīmes Skaidrs, Lipīga Tepe Double-Sided Kārtas Tepes Disku Līmi Spēcīga Līme Burvju Uzlīme Puse Dekori

Saistītie Produkti: