Jauns Izpārdošana
Digitālā Anemometer Rokas Vēja Ātruma Mērītājs BT-100, lai izmērītu Vēja Ātrumu, Temperatūru un Vēja Chill ar Backlight LCD Skatīt lielāku

Digitālā Anemometer Rokas Vēja Ātruma Mērītājs BT-100, lai izmērītu Vēja Ātrumu, Temperatūru un Vēja Chill ar Backlight LCD

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.05

-67%

€39.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lai jums: Visi mūsu produkti tiek garantēta kvalitāte.Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Pēc tam, kad mēs redzam ziņu, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Paldies par pirkumu!

IEVADS

* Steday Vēja Ātruma Mērījumu un Augstas Precizitātes: Vēja Ātrums: 0.3-30m/s un Precizitāte: 0.1 dgts * ESSENTIALS PAR SLIKTIEM LAIKA:Jūs zināt, ka viesuļvētras tendence pirms došanās ārā.BTMETER anemometer nodrošina ātru mērījumu analīzes kritisko vides apstākļus. * DAUDZFUNKCIONĀLS ANEMOMETER JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS: Vēja Ātrumu, temperatūru un vēja chill vienā LCD displejs.Digitālā Anemometer Rokas pasākums vēja ātrums 5 vienībām: m/s, km/h, ft/min, mezgli stundā. * VAIRĀK PAPILDU SPECIFIKĀCIJAS NEKĀ CITI, VĒJA ĀTRUMA MĒRĪTĀJS ar iebūvētu temperatūras regulatoru pielāgot C/F temperatūrā.Ierakstu un atgādināt, Max/Min/Vidējais/Pašreizējā funkcija.Zems akumulatora uzlādes indikācija.Skrūvju caurumu pogu, var būt pievienotas siksniņa. * NOMIERINOŠS pēcpārdošanas PAKALPOJUMU: Mums ir perfekta kvalitāte.Ja skaitītāja, ko jūs saņēmāt, ir kādi kvalitātes jautājumiem, lūdzu, sazinieties ar mūsu Pēc-pārdošanas personāla laiku, un mēs kalpos jums godprātīgi.

SPECIFIKĀCIJAS

◎ Vēja Ātrums: 0.3-30m/s (MAX līdz 69mph) ◎ Temperatūras diapazons: -10℃-45℃,14℉-113℉ ◎ Precizitāti Vēja Ātrums: 0.1 dgts ◎ Izšķirtspēja: 0.1 m/s ◎ Atpakaļ Gaismas ◎ Vēja Chill Norāde ◎ Zemu Akumulatora Uzlādes Indikācija ◎ Manuāla/Automātiska Izslēgšanās ◎ Vēja Ātruma Mērvienību Izvēle: m/s Ft/min Mezgli Km/h Stundā ◎ MAX/MIN ◎ Vidējā/Pašreizējā ◎ ℃/℉ ◎ Bateriju Tips: 2* 1,5 V AAA Baterijas( NAV IEKĻAUTAS)

♥ BT-100 ir noliktavā noliktavās Krievijā,ASV un Vācija, un pēc piegādes adreses, kas ir Krievija,ASV,Vācija,Nīderlande,Francija un Polija pasūtījumus.Mēs kuģis preces no aizjūras noliktavām un jūs saņemsiet produktu dažas dienas.

J tik ilgi, cik tas ir rīkojums, kas var tikt nosūtīti no aizjūras noliktavām, lai jums sniegt labāku pieredzi un saņemt produktus īsākā laikā, mēs centīsimies, lai kuģis no aizjūras noliktavām.

Piezīme: Sakarā ar loģistikas ierobežojumi, paku sūtījumiem no Ķīnas nesatur baterijas

❤Ja jums ir kādi jautājumi pēc tam, kad, saņemot preci, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, jums, paldies par pirkumu!

Tagi: arduino automašīnu riteņu, laoa rīks, measur lentes, hronogrāfs skatīties, testeri tranzistors, lcd displejs, aneng q1, jakemy oficiālais, vēja mērītājs, skava apstākļu sakritība mērītājs.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atpakaļ Gaismas
Veids Anemometer
Akumulators AAA1.5Vx2
Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums BTMETER
Strāvas patēriņš par 3mA
Uzglabāt Temperatūrā -40℃~60℃(-40℉~140℉)
Modeļa Numurs BT-100
Zīmols BTMETER
Izmērs 165x85x38mm
Svars 153g (including battery)
Termometrs ntc termometrs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Digitālā Anemometer Rokas Vēja Ātruma Mērītājs BT-100, lai izmērītu Vēja Ātrumu, Temperatūru un Vēja Chill ar Backlight LCD

Digitālā Anemometer Rokas Vēja Ātruma Mērītājs BT-100, lai izmērītu Vēja Ātrumu, Temperatūru un Vēja Chill ar Backlight LCD

Saistītie Produkti: