Jauns Izpārdošana
VIEDO SENSORU AS836 Digitālo Gaisa Plūsmas Mērītājs Anemometer Vēja Ātruma Mērītājs Virzienā 45m/s), Relatīvais Skatīt lielāku

VIEDO SENSORU AS836 Digitālo Gaisa Plūsmas Mērītājs Anemometer Vēja Ātruma Mērītājs Virzienā 45m/s), Relatīvais

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€34.14

-14%

€40.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

VIEDO SENSORU AS836 Digitālo Gaisa Plūsmas Mērītājs Anemometer Vēja Ātruma Mērītājs Virzienā 45m/s), Relatīvais

Par anemometer ir ierīce, ko izmanto, lai mērītu vēja ātrums, un ir kopēja laika stacija instruments. "Anemos", kas nozīmē, vēja, un tiek izmantots, lai aprakstītu jebkuru gaisa ātruma mērīšanas instruments, ko izmanto meteoroloģijas vai aerodinamika.

Anemometers tiek plaši izmantoti dažādās jomās, piemēram, apkures, ventilācijas, gaisa kondicionēšanas, vides aizsardzības, enerģijas saglabāšanas uzraudzība, meteoroloģija, lauksaimniecība, dzesēšanas, žāvēšanas, darba veselības apsekojumu, tīra darbnīca, ķīmiskās šķiedras un tekstila, dažādiem aspektiem saistībā ar vēja laboratorijas, daudziem nolūkiem.

Funkcijas:

1.Vēja ātruma un temperatūras mērīšana

2. Vēja ātruma un temperatūras mērīšanas ierīces iespējas

3. Turiet datu

4. Max / Min / aVG / Cu Mērīšana

5. LCD atpakaļ gaismas

6. Auto power off

Vēja Ātruma Mērīšanas diapazons 0.3~45m/s Vēja Ātruma Precizitāte ±3%rdg + 0.1 Vēja Ātrums Vienību m/s, Ft/min, Mezgli, km/h, Jūdzes / h Pašreizējo/Vidējā Mērīšana V Temperatūras Mērījumu diapazons 0~45℃ Temp.Rezolūcija par 0,2℃ ℃/℉Atlases V Apgaismojums Displeja V Zems Akumulatora uzlādes Indikācija V Datu Hold Funkcija V Izšķirtspēja 0,1 m/s, Max & Min Mērīšanas V Auto Power Off V Barošanas 9V Baterija (nav iekļauti) Produkta Tīrā Svara / Izmēra 295g / 220*65*30 mm Iepakojuma Saturs 1PC AS836 1PC Lietotāja rokasgrāmata Darbības nosacījumi Mitrums: 80%RH galvenais bloks: 0C līdz 50C Vānes: 0 ° C līdz 60 ░ C Uzglabāšanas apstākļi Mitrums: 0 līdz 90%RH galvenais uni : 0C līdz 50C Vānes : 0 līdz 60 ░ C Diagramma Apraksts 1. LCD

2. ON/OFF poga

3. Vēja sped vienības slēdža pogu

4. Vēja ātrums vienība izvēlieties pogu

5. Datu Turiet pogu

6. Temperatūras slēdzis un LCD atpakaļ gaismas poga

7. Max / Min/Avg/Cu funkciju pogas

8. Savienojums svina stieples

9. Vānes Vēja Temperatūras diapazons Vienības Diapazons Izšķirtspēja Precizitāte ℃ 0℃~+45℃ 0.2 ±2℃ ℉ 32℉~113℉ 0.36 ±3.6℉ Vēja ātrums Measurent klāstu Vienība attāluma Izšķirtspēju, kas Sliekšņa Precizitāti m/s 0~45 0.1 0.3 ±3%±0.1 dgts Ft/min 0~8800 19 60 ±3%±10dgts Mezgli 0~88 0.2 0.6 ±3%±0.1 dgts Km/h 0~140 0.3 0.1 ±3%±0.1 dgts Mph 0~100 0.2 0.7 ±3%±0.1 dgts

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, un T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

3. Piezīme: pircējs Brazīlijas / Argentīnas , Jānorāda, ka CNPJ (CPF) /PVN Nr.kad lai mums; krievijas pircējiem, būtu piedāvā Pilnu saņēmēja Nosaukums, turklāt, ja uzņēmuma nosaukums ir pieejama, un tikai par personīgo biznesu, sūtījums būs nācās piegādāt ar EMS TIKAI uz Krieviju.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka: Sūtījumu no Ķīnas uz citām valstīm, kas nav iekļauti vietējo muitošanu un nodokļu.Izmaksas muitošanas ir nolēmuši ar jūsu vietējās paražas.Mēs izvesti, deklarēto vērtību var aizpildīt zemu cenu, lai samazinātu savu muitas nodokļu samaksu.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Parasti, mēs nosūtīsim jums precēm, kas atrodas 2 - 5 darba dienu laikā

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti, bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Tagi: brix mērītājs, digitālā lietus platums, dzīvot vēja virziens, lietus sensors loga, wa laika apstākļu stacijas, laika apstākļu stacijas, gaisa ātruma sensors, kanālu vēja ātruma sensors, vēja temperatūras sensors, pito cauruļu.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Anemometer
Modeļa Numurs AS836
Zīmola Nosaukums VIEDO SENSORU

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

VIEDO SENSORU AS836 Digitālo Gaisa Plūsmas Mērītājs Anemometer Vēja Ātruma Mērītājs Virzienā 45m/s), Relatīvais

VIEDO SENSORU AS836 Digitālo Gaisa Plūsmas Mērītājs Anemometer Vēja Ātruma Mērītājs Virzienā 45m/s), Relatīvais

Saistītie Produkti: