Jauns Izpārdošana
Zelta Folija Emulational Ziedu Lācis Prop Dāvanu Festivāla Mājas & Dārzs Mākslīgo Rožu Simulācija, 6 Krāsu Restorāns Skatīt lielāku

Zelta Folija Emulational Ziedu Lācis Prop Dāvanu Festivāla Mājas & Dārzs Mākslīgo Rožu Simulācija, 6 Krāsu Restorāns

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.59

-5%

€3.78

Kopīgot

Vairāk informācijas

Rose ir mīlestība, tas ir izbalināt roze simbolizē jūsu mīlestība uz visiem laikiem.

Šī ir lieliska dāvana jūsu mīļotā vai sieva,

Parādot patieso ilgtermiņa mīlestība uz viņas

Jūs varat arī palutināt to, kā Mātes Diena, Pateicības, Ziemassvētki, Valentīna Diena,

Dzimšanas diena, drauga kāzas, jubilejas vai jebkuru neaizmirstamu notikumu.

Pušķi, dāvanu kastē ir iesaiņots, ar lenti priekšgala,kas gatavs dota, kā dāvana jūsu mīļajiem.

Lielo māti dzimšanas dienas dāvana, romantiska valentīna dāvanu, patīkamu jubilejas dāvanu.Var izmantot kā mājās, kāzu, viesību, biroja dekorāciju, kā arī.

Specifikācijas:

Krāsu / main krāsas: zelta, rozā, sarkana, zila, rožu sarkana, violeta

Materiāls: zelta folija + plīša

Funkcijas:

Tas ir izgatavots no 100% reāla skaistas svaigas rozes un pēc tam izveido un saglabā svaigumu.

Ziepes rožu non-toxic, mitruma, vēja, izmantošanu, ir ļoti droši, svaigi ziedi, var būt tur.

Pārdošanas funkcijas): Rose ir mīlestība, tas ir izbalināt roze simbolizē jūsu mīlestība uz visiem laikiem.

Šī ir lieliska dāvana jūsu mīļotā vai sieva, kas parāda jums taisnība, ilgtermiņa mīlestības uz viņu, tava māte paužot savu pateicību un mīlestību uz viņu.

Jūs varat arī palutināt to, kā Valentīna Diena,

Dzimšanas diena, drauga kāzas, jubilejas vai jebkuru neaizmirstamu notikumu.

Produkta Izmērs: Rose Garums 27cm Lācis 12 * 8.5 * 6CM Izmērs: 28 * 8 * 7cm

Iepakojuma saraksts:

1 * Rose Variants

1 * Lācis

1 * Dāvanu Kastē

1 * Sertifikāts * 1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Mūsu veikalā, mēs esam vairāk zīmoliem, vairāk modeļiem vairāk krāsas noliktavā.Ja jūs, piemēram, produkta , bet jūs nevarat atrast to mūsu veikalā , lūdzu, neuztraucieties.Jo ir daudz produktu, kas nav uzskaitīti tīmekļa vietnes vēl.Tātad jūs varat nosūtīt attēlus vai objektus kodu mums.Mēs sniegs jums mūsu labāko pakalpojumu.Mūsu produkti nāk tieši no Ķīnas rūpnīcas. 100% Labas kvalitātes!Zemāko Cenu!Laipni lūdzam Mazumtirdzniecības un Vairumtirdzniecības!Jūs varat vairumtirdzniecības tos tālākpārdošanai, arī mēs varam piegāde no tiem, lai jūsu patērētājam tieši.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: putu ziedus lācis, rožu ziedi lāči, ziedi nes zeltu, augsta ziedu lācis, milzu ziedi lācis, glaxy ziedu lācis, lāči, lāči, rose puķu lācis, pušķis ziedu lācis, ziedu lāči liels.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums SOLEDI

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zelta Folija Emulational Ziedu Lācis Prop Dāvanu Festivāla Mājas & Dārzs Mākslīgo Rožu Simulācija, 6 Krāsu Restorāns

Zelta Folija Emulational Ziedu Lācis Prop Dāvanu Festivāla Mājas & Dārzs Mākslīgo Rožu Simulācija, 6 Krāsu Restorāns

Saistītie Produkti: