Jauns Izpārdošana
Rožu Mickey Pušķi, Mākslīgo PE Roku darbs Eternal Rose Puķu Lācis Lelles Kāzu Puse, Apdares Valentīna Diena Dāvanu Skatīt lielāku

Rožu Mickey Pušķi, Mākslīgo PE Roku darbs Eternal Rose Puķu Lācis Lelles Kāzu Puse, Apdares Valentīna Diena Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.93

-14%

€21.09

Kopīgot

Vairāk informācijas

>>>>Postenis Ziņas

Aizzīmju Punktiem: 1、Dāvanu Izvēle: vai jūs meklējat īpašu, romantisku dāvanu par savu draudzeni?Dāvanu var veikt tūlītēju smaids uz viņas sejas, vai tas var jums atgādināt katru reizi, kad viņa izskatās.Šī Mickey rožu pušķis ir paredzēti, lai radītu skaistas atmiņas.Tas, kurš skatās uz šo skaisto pušķi būs love it.

2、Kvalitātes Materiāls: PE ziedu Kvalitāte: pilnīgi jauns, 100% augstas kvalitātes, tīras roku darbs, ļoti sīki meistarība, perfektu formas, ļaujiet jūsu mīļajiem vai mīļotājiem sajust jūsu mīlestību!

3、Skaisti Iepakots: Iesaiņota skaistā loki un krāsains lentes, tā ir ideāla dāvana meitenēm un visu vecumu sievietēm.Vai jūs plānojat pārsteigt savu māti par īpašu gadījumu, apmeklējiet savu vecmāmiņu ar skaistu dāvanu, vai sniegt savu mīļāko īpaša lieta, lai atgādinātu viņiem par viņu mīlestību pret jums, šī dāvana ir nekļūdīgs.

4、Plaši Piemērojama: Valentīna Diena, Mātes Diena, Kāzas, Jubileja, Dzimšanas diena, utt., pārstāv mūžīgo mīlestību, Pateicību, patiesi ceru.

5、Praktiskā Lietošana: Šī ir lieliska dāvana, mīlestība vai sieva, parādot savu patieso ilgtermiņa mīlestības dzimšanas dienām, draugiem, kāzas, jubilejas vai jebkuru neaizmirstamu notikumu.

Specifikācija:

Nosaukums: Rožu Pušķis

Materiāls: PE ziedu

Tips: Pušķis

Process: roku darbs

Šķirne: rožu

Izmērs: aptuveni 50*20*15 cm/19.69*7.87*5.91 jo

Iepakojums: dāvanu kaste

Krāsa: rozā, rozā, balta, mīkstums, vīna sarkana

Iepakojuma Saraksts:

1*Rožu Pušķis

Piezīme:

1. Tā ir manuāla mērīšana, var būt 1-2cm robežās.

2. Tāpēc, ka monitori nav kalibrēti tās pašas krāsas objektu fotogrāfijas parādītas datora monitorā var būt nedaudz atšķirīgs.Es ceru, ka saprast!

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: zaļā rozes mākslīgie ziedi, biksītes rotaļu lāči, artifici ziedu, mickey mouse, bumbu lācis, augsta ziedu lācis, st valentīns, lācis roze, liela konservēti roze, mājas dekori.

Datu lapa

Iezīme Mickey Rožu Pušķis
Modeļa Numurs Rožu lācīti
Godu Valentīna Diena
Stils Ziedu
Klasifikācijas Mākslīgie Ziedi
Iezīme 2 Roku Darbs Eternal Rose Puķu
Līdzeklis 1 Mākslīgo Rožu Pušķis
Ziedu Stils Ziedu Galvas
Veids Roze
Materiāls PE
Funkcija 3 Rose Puķu Lācis Lelles Pušķis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Rožu Mickey Pušķi, Mākslīgo PE Roku darbs Eternal Rose Puķu Lācis Lelles Kāzu Puse, Apdares Valentīna Diena Dāvanu

Rožu Mickey Pušķi, Mākslīgo PE Roku darbs Eternal Rose Puķu Lācis Lelles Kāzu Puse, Apdares Valentīna Diena Dāvanu

Saistītie Produkti: