Jauns Izpārdošana
Vintage Rhinestone Kristāla Matadatas Sieviešu Matu Ķemme par Līgavas Kāzu Matu Rotas, Piederumi 2292R Skatīt lielāku

Vintage Rhinestone Kristāla Matadatas Sieviešu Matu Ķemme par Līgavas Kāzu Matu Rotas, Piederumi 2292R

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts: Vintage ziedu matadatas veikti ar augstas kvalitātes kristāli rhinestone ,ļoti piemērots sievietēm, vai līgavas valkāt uz kāzu puse, vai katru dienu gājienā Materiāli:Leģēts Kristāli Metāla: Rodija Pārklājumu Krāsa: Sudraba Pasākumus: L 9cm X W 4.5 cm (3.54" x 1.77")

Mēs pieņemam tikai DARĪJUMA.Lūdzu veikt maksājumus, 7 dienu laikā pēc pirkuma.Pielāgošanas,nodokļu un pievienotās vērtības nodoklis nav iekļauts, objekta cena un kuģniecības maksas.Mēs dodam atlaidi, ja jūs pērkat mulitcolor,lūdzu, onctact man pirms maksāt par jūsu pasūtījumu, Visiem pasūtījumiem tiks nosūtīts pa Taras Gaisa Pastu Hongkong Pēc 3 stundu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu.(Parasti mēs nosūtīsim tas 24 stundu laikā).Ja jūs vēlaties, lai izvēlētos citu pasta pakalpojumu(kas jums būs jāmaksā papildu sūtīšanas maksas) ,lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jūs maksājat jūsu pasūtījuma.Pasta Pakalpojums:

Pasta Pakalpojumu Piegādes Laiks

(Darba dienas) Izsekošanas Numuru Memo Reģistrā, Gaisa Pastu, lai Hongkong Pēc 15-30(atkarībā no atrašanās vietas un valsts). Jā, Ne vairāk kā 2Kg no zemes gabala(Noklusējuma visām valstīm, izņemot ASV) EMS USPS First Class Mail Service 7-12(Tikai ASV) Jā, Ne vairāk kā 2Kg no zemes gabala,nav nepieciešams maksāt papildus piegāde.(Noklusējums ASV).FedEx 5. līdz 7. Jā, Mums ir lielas atlaides,ja jūs vēlaties, lai kuģis ar FedEx,Lūdzu, sazinieties ar mani.DHL 5. līdz 7. Jā, Mums ir lielas atlaides,ja jūs vēlaties, lai kuģis ar FedEx,Lūdzu, sazinieties ar mani.

Piezīme: Piegādes laiks būs ilgāks termiņš(atkarīgs no atrašanās vietas) uz citām valstīm(piemēram, sūtījumu Itālija aizņems 30 līdz 45 dienām ).Un piegādes laiks būs ilgāks laiks, jo katru gadu beigām.

Lūdzu, sazinieties ar mani, ja jūsu nesaņem to 30 dienu laikā(Itālija 45 dienām),es atbildēsim jums, 8 stundas.

Visi mūsu objekti ir rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Lūdzu, rakstiet man, 7 dienu laikā no preces saņemšana vai atl vajadzētu tur būt jebkuru defektu, kas konstatēts ar savu rīkojumu.Atgriešanās Postenis ir pildīta ar aizsardzības apvalku, ja nav redzamas nekādas pazīmes par vardarbības vai tīša bojājuma un Pircējs būs tukša visiem atdošanas.Ja jums ir neapmierināti manu pakalpojumu, lūdzu, e-pastu mums, diskusijas

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tagi: kaste vintage ķemme, etsy starpsienu rotaslietas, sep līgavas unikālu, augsta vidukļa bikšu sievietēm, protēžu matu ķemme, sep līgavas vintage, ķemme retro, vintage klp ķemme, cs matu ķemme, sep rotaslietas broša.

Datu lapa

Veids Matu Ķemmes
Formas\raksts AUGU
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs CO2292R
Stils Moderns
Materiāls Rhinestone
Sods vai Modes Modes
Zīmola Nosaukums SEPTEMBRIS
Vienuma Tips Hairwear
Metālu Tips cinka Sakausējums

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vintage Rhinestone Kristāla Matadatas Sieviešu Matu Ķemme par Līgavas Kāzu Matu Rotas, Piederumi 2292R

Vintage Rhinestone Kristāla Matadatas Sieviešu Matu Ķemme par Līgavas Kāzu Matu Rotas, Piederumi 2292R

Saistītie Produkti: