Jauns Izpārdošana
Jaunu Rhinestone Kristāla Tiara Pearl Princess Galvu Līgavas Matu Aksesuāri Karaliene Kāzu Diadem Matu Rotas Headpiece Skatīt lielāku

Jaunu Rhinestone Kristāla Tiara Pearl Princess Galvu Līgavas Matu Aksesuāri Karaliene Kāzu Diadem Matu Rotas Headpiece

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.15

-20%

€8.94

Kopīgot

Vairāk informācijas

Augstums: 3,5 cm, Svars: 75 g, Diametrs: 14 cm Galvenās Krāsa: Sudraba Materiāls: Cinka Sakausējums/Crystal/Rhinestone/pearl Vides Standarts: Lead free/Kadmijs bezmaksas/Nickl bezmaksas/Alerģijas bezmaksas *Dārgais, ja vēlaties pasūtīt citas krāsas apšuvumu vai kristāla ,lūdzu, sazinieties ar mums un mēs to pielāgot, lai jūs par transportēšanu 1. Procesa kārtību un nosūtīt to ietvaros 1-5 dienu laikā pēc apmaksas. 2. Ķīnas parasto Mazo Pakešu Plus nav international izsekošanas numuru, kuru nevar izsekot, kad iepakojums lapas Ķīna. 3. Lai kuģis ātrāk un drošāk, mēs iesakām jums izvēlēties reģistrēties aviopastu, ePacket vai www.winwithwow.lv standarta piegāde pa Pastu Ķīnas. 4. Mēs organizē pārvadājumu, pamatojoties uz norādīto adresi ar pircēju, tāpēc, lūdzu, apstiprināt, un skatīt šo adresi informāciju jūs aizpildīt par www.winwithwow.lv. 5. Ja tu nesaņemi postenis 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.Let ' s redzēt jūs.Atsauksmes par 1. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2. Ja jums ir apmierināti ar šiem jautājumiem, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Mēs pateicamies jums, ja jūs pēc projekta attēlu. 3. Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt labāko problēmas un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Par peļņu un kompensācijas 1. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās bojāta vai nepareizi vienumus. 2. Mainīt savas domas pa vidu, mēs nevarēsim pieņemt kompensācijas vai apmaiņu, kuģniecības izmaksas netiek atgriezta.

Tagi: sieviešu matu crystal, līgavas kronis, pelēka rhinestone galvas stīpa, zelta, purpura tiara, pasaku hairband, hg p402, tiara, cz tiara, mežģīnes hairband līgava, kronis diadem.

Datu lapa

Pērļu Veids Imitētu-pērle
Sods vai Modes Modes
Stils Moderns
Modeļa Numurs HG-070
Pielāgot
Materiāls Zircon.Cinka Sakausējuma.Kristāla.Rhinestone
Metālu Tips cinka Sakausējums
Formas\raksts AUGU
krāsa SUDRABA
Produkta izskats Modes tendences
Matu Aksesuāri Kāzas.balli.Dzimšanas dienas svinības matu aksesuāri
Veids Tiaras
Zīmola Nosaukums FMSWD
Izmērs 4*15CM
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Hairwear
Meistarība roku darbs
Svars 75G

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Rhinestone Kristāla Tiara Pearl Princess Galvu Līgavas Matu Aksesuāri Karaliene Kāzu Diadem Matu Rotas Headpiece

Jaunu Rhinestone Kristāla Tiara Pearl Princess Galvu Līgavas Matu Aksesuāri Karaliene Kāzu Diadem Matu Rotas Headpiece

Saistītie Produkti: