Jauns Izpārdošana
Uzlabot 14-in-1drinking Ūdens Testa plāksnīti, Ūdens Un Krāna Ūdens Kvalitātes Testēšanas Vienkārši Un Ātri Cietības Tests, PH Broma Nitrātu Utt Skatīt lielāku

Uzlabot 14-in-1drinking Ūdens Testa plāksnīti, Ūdens Un Krāna Ūdens Kvalitātes Testēšanas Vienkārši Un Ātri Cietības Tests, PH Broma Nitrātu Utt

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.52

-40%

€7.54

Kopīgot

Vairāk informācijas

Uzlabot 14-in-1 dzeramā ūdens testēšanas sloksnes, ūdens un krāna ūdens kvalitātes testēšanas, vienkārši un ātri cietības tests, pH, broma, nitrātu, u.c., 1 iepakojums (50/100 gabali)

motīvs:

1. Uzlabot 14 1: Testa kopējā sārmainība, pH, cietība, svina, vara, dzelzs, dzīvsudrabs, hroms/hroms (VI), broma, nitrātu, nitrītu, atlieku hlors , sulfite

2. Veselība: teststrēmeļu izmanto dzeramā ūdens, jaucējkrāni, arī ūdens, svaiga ūdens tvertnes un vairāk ūdens kvalitātes testi.Izmantojiet profesionālu dzeramā ūdens teststrēmelēm par veselību, lai pārbaudītu ūdens kvalitātes standartus.

3. Viegli lietojams: Dip dzeramā ūdens testēšanas papīra ūdenī uz 5 sekundēm, turēt to gaisā aptuveni 30 sekundes, un pēc tam pielāgot krāsu atpakaļ pudelē, lai iegūtu lasījumā.Pat iesācējiem, dzeramā ūdens testa strēmeles ir viegli izmantot.

4. Vides aizsardzība: Ūdens kvalitāte būtu jāpārbauda katru nedēļu.Paciņu mūsu testa strēmeles ir 100 dzeramā ūdens testa strēmeles.

5. Viegli pārvadāt, garantēts: izmērs 14 x 4 cm, svars 7 unces, viegli pārvadāt.

produkts

Ūdens kvalitāte dzeramajam ūdenim var atrast essieny testu grāmatu, tikai 35 sekundes.

Dzeramais ūdens ir obligāta mūsu dzīves!Piesārņots ūdens avoti var izraisīt daudzas veselības problēmas, tāpēc ir svarīgi regulāri pārbaudīt dzeramā ūdens kvalitāti.

14 parametrus, parādās vienlaicīgi

Kopējā sārmainība

pH vērtība

cietība.

▶ jostas

vara.

▶ dzelzs

▶ Dzīvsudrabu.

▶Hroma/hroma (VI).

▶ Broma

▶Nitrāts

▶Nitrīts

▶Atlieku hlors

▶Fluorlde

Āzijas

Viegli izmantot

1. Iegremdēt teststrēmeli ūdenī uz 5 sekundēm.

2. Ņem ārā un pagaidiet 30 sekundes.

3. Salīdzināt dzeramā ūdens pārbaudes sloksne krāsu diagrammas par pudeli.

Iepakojums saraksts:

1 iepakojums dzeramā ūdens teststrēmeles (50/100 gabali)

Padomi

Sargāt no gaismas un mitruma.

Pēc tam, kad, noņemot siksnu, ātri nomainītu vāciņu.

Neizņemiet disikcanents

Nepieskarieties testēšanas jomā ??reaģenta lentes.

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad maksāt pasūtījumu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar Kurjeru vai Privāto Līniju.Mēs varam piegādāt izsekošanas skaits.

Postenis mazāk kā 2KG ir bezmaksas piegāde Ķīnas Gaisa Pasta noklusējuma.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzam izvēlēties citu Express piegādi.

2. Mēs kuģis veic pasūtījumu ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Mēs tikai sūtīt rīkojumi, kas apstiprina adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza un aktuāla.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:

Tagi: m5stickc, arduino skrūvi, nitrātu v nitrīts, ph sloksnes, ph tests, lakmusa papīrs, amonjaka tests, nitrit, ph, nitrīta sāls.

Datu lapa

Modeļa Numurs Dzeramā Ūdens Teststrēmeli
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Feature3 veselība
Veids Dzeramā Ūdens Teststrēmeli
Feature2 Ciparu Displejs
Ar Apgaismojumu Vai Nav No
Feature4 droši
Feature1 14-IN-1 Tests
Displeja Tips Digitālā
Iezīme 14 parametrus, parādās vienlaicīgi
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums VAHIGCY

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Uzlabot 14-in-1drinking Ūdens Testa plāksnīti, Ūdens Un Krāna Ūdens Kvalitātes Testēšanas Vienkārši Un Ātri Cietības Tests, PH Broma Nitrātu Utt

Uzlabot 14-in-1drinking Ūdens Testa plāksnīti, Ūdens Un Krāna Ūdens Kvalitātes Testēšanas Vienkārši Un Ātri Cietības Tests, PH Broma Nitrātu Utt

Saistītie Produkti: