Jauns Izpārdošana
Ciparu displejs sasalšanas punkts metru etilēna propilēna glikola koncentrācijas mērītājs antifrīzs dzesēšanas šķidruma akumulatora šķidrums refraktīvā Skatīt lielāku

Ciparu displejs sasalšanas punkts metru etilēna propilēna glikola koncentrācijas mērītājs antifrīzs dzesēšanas šķidruma akumulatora šķidrums refraktīvā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€126.53

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas 1.Digitālais displejs , viegli darboties;

2.Maza izmēra , ūdens peoof , viegli tīrāmas;

3.ATC , temperatūras displejs;

4.Var izmērīt, izmantojot laušanas koeficientu;

5.Pēc fārenheita un celsija konvertējamās;

6.Zemas baterijas brīdinājums , automātisku fotokameras izslēgšanos.Pieteikums Testa šķidruma cukura saturs, pārtikas un dzērienu, lai veicinātu zaļo dzīvi.

Testa nobriedis periodu, augļi un graudaugi.Aprēķināt citas fiziskās indeksi šķidruma, pārbaudot refracture indekss.

Ledus punktu refraktometru ir plaši izmanto sasalšanas punkta noteikšana antifrīza šķidrums automobiļu antifrīzs akumulatora šķidruma sasalšanas šķidrums, dzesēšanas šķidrums, un tās var noteikt sasalšanas punkts no stikla tīrīšanas šķidruma un ar īpatnējo akumulatora šķidrums.Un dažādi sasalšanas koncentrācija etilēnglikolu un propilēnglikolu, kas konvertē.

Sūtījumu: veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Parasti,mēs nosūtīt vienumus, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,broderage maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Es saprotu, ka jūs uztrauc jebkādas iespējamās papildu izmaksas preču.Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi.Biežāk UZDOTIE jautājumi 1.jautājums: Kāpēc izvēlēties mūs?

A: 1. Mums ir mūsu pašu rūpnīcā ar spēcīgu R&D centrs un KVALITĀTES nodrošināšanas komanda, kas var pārliecināties, vai jūsu preces var nosūtīt uz laiku, un augstāko kvalitāti.

2. Mums ir pieredzējuši un īpašu core locekiem jums piedāvāt profesionālu un uzticamu pirms-tirdzniecības un pēc-garantijas apkalpošana.

3. Mums ir purveyed klientus ar viszemākajām vairumtirdzniecības cenu.

2. jautājums: Kā jums garantējam kvalitāti?

A: Vienu gadu garantija no dienas uz B/L. Normāli.Ja tas ir kvalitātes problēma, mēs apsolām, lai atgrieztu preces, vai līdzekļus.

Q3: vai Ir OEM pieejams?

A: Jā, visas preces var pielāgotus, ko jūsu prasībām, tai skaitā iepakojums, LOGO drukāt, utt.

Q4: vai mēs Varam iegādāties 1 gab paraugu testēšanu?

A: Jā, mēs esam priecīgi nosūtīt 1pc kvalitātes pārbaudei, ja mums ir noliktavā modelis, kas jums nepieciešams.

5. jautājums: Kā piegādāt preces par izmēģinājuma lai vai mazs pasūtījums?

A : mazās pasūtījumu, mēs gribētu, lai izvēlētos, starptautiskie kurjera, piemēram, DHL, TNT, EMS, kas ir ātrāk un ērtāk, lai klients.Arī mēs sadarbojamies ar izteiktu aģents, kas var sniegt mums lielu atlaidi ekspress maksājumu, kas ir daudz zemāka par to, kas citē amatpersonu.Par precēm ar noņemams akumulators, express maksa var būt zemāka nosaka, ja preces tiek izsūtīti bez akumulatora.

6. jautājums: Ja mēs esam nav atrasts modelis no tīmekļa vietnes, kas mums ir jādara?

A: Lūdzu, mums e-pastu ar aprakstu un priekšstatu par produktu, mēs pētniecību un attīstīt jauno modeli katru mēnesi, un daži no tiem varbūt nav augšupielādēts mājas lapa nekavējoties.Bet, Ja tas ir jauns produkti par mums, mēs varam izstrādāt tā, lai jūs pēc tam saņemt visu detalizēto informāciju par jūsu produktu.

Tagi: kārtridžu cf210, apģērbu rumānija, kārtridžu j5620, kārtridžu j6413, kārtridžu fc228, kārtridžu fj 50, kārtridžu maskas, apģērbu reburna, kārtridžu f4488.

Datu lapa

Min Div 0.1 ºc
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Displeja Tips Digitālā
Ar Apgaismojumu Vai Nav No
Modeļa Numurs CNB50
testa postenis PROPYENE G. / ETILĒNA G

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ciparu displejs sasalšanas punkts metru etilēna propilēna glikola koncentrācijas mērītājs antifrīzs dzesēšanas šķidruma akumulatora šķidrums refraktīvā

Ciparu displejs sasalšanas punkts metru etilēna propilēna glikola koncentrācijas mērītājs antifrīzs dzesēšanas šķidruma akumulatora šķidrums refraktīvā

Saistītie Produkti: