Jauns Izpārdošana
Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda Gold plating pincetes 3D 6D skropstas tweezer skropstu pieaudzēšanas darbarīkus bezmaksas piegāde Skatīt lielāku

Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda Gold plating pincetes 3D 6D skropstas tweezer skropstu pieaudzēšanas darbarīkus bezmaksas piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.83

-40%

€11.39

Kopīgot

Vairāk informācijas

GS08-GS09-GS10 Priekšrocības: no S30V tērauda ar augstu cietību un stingrību.Ideāls slēgšanu ar īpašu procesija maiņas punkts Ar principu, mehānika, to izmanto arī, un var paātrināt skropstu pieaudzēšanas.

Par Krāsu Aberāciju

Lūdzu, esiet laipni informēja, ka krāsas objektu, jūs saņemat var atšķirties no bildes uz objektu lapā.

Lūdzu, lūdzu, saprotu, ka bildes ir tikai kā norādes un mums vajadzētu padarīt krāsu faktiskajam produktam, kā standarta.

Pircējs Padomi

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union un TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Pasūtījumi tiks apstrādāti 48 stundu laikā.Jums tiks informēti par-līnijas, kad tas ir piegādāts un sekošanas informāciju, parasti atjaunina 72 stundu laikā.

3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nevaram uzņemties atbildību par atmuitošanu un nodokļu.

4. Mēs iesakām China Post Air mail vai www.winwithwow.lv Standarta piegādes metodi, bezmaksas visvairāk Valstī.Izsekošanas skaits varētu izsekot.

Amerikas savienotās Valstis: 8-15 darba dienu laikā.

Apvienotā Karaliste 10-20 darba dienas, Austrālija 20-25 darba dienas, Kanāda 15-25 darba dienas.

Spānija 15-25, Francija, Vācija 25-30 darba dienu laikā,

Citu valstu: ne vairāk kā 35 darba dienu laikā.

5. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ņems 30-45 darbadienas, lai lielākā daļa valstu. (Dienvidamerikā notiks 45-90 darba dienas), izsekošanas numuru nevar jāuzrauga, jo tas nav jāreģistrējas.Paldies par jūsu saprast.

6. Ja iepakojums nav ierašanās 60 dienas (dienvidamerika 90 dienām), mēs atmaksāsim vai atkāroti, tādēļ, lūdzu, neatveriet strīdu ja iepakojums nav ierodos pirms laika.

Atsauksmes

Mēs ceram, ka jūs sazināties ar mums par jebkuru jautājumiem par jūsu pasūtījums tā vietā, lai sniegtu neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, vai atverot strīdu, kas nedrīkst būt noderīga, lai problēmas atrisinātu.

Ja esat apmierināts ar savu pasūtījumu, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm un ieteiktu mūs citiem klientiem.Paldies!!!

Tagi: universal gold plating mašīna, gold plating rotaslietas mašīna, plater, pildspalvu plate, juvelierizstrādājumu mašīnas, augstas kvalitātes pagarināšanu tweezer, matēts gold plating komplekts, skropstu pagarināšana pincetes, sudraba apšuvuma iekārtas, liels gold plating mašīna.

Datu lapa

Ražošanas process Mašīna
Materiāls Zelta pārklājumu nerūsējošā tērauda pincetes
Viltus Skropstu Materiāls Citi
Viltus Eyelashe Tips Citu Nepatiesu Skropstas
Viltus Skropstas Stils Citi
Modeļa Numurs GS8910
Viltus Eyelashe Garums 1cm-1,5 cm
Vienuma Tips Viltus Skropstu
Daudzums 1GB
Izmērs 12.8cm*1cm
Viltus Skropstas Band Citi
Viltus Skropstas Veida Skropstu Pagarināšana
Izmantošana profesionālo skropstu pieaudzēšanas Pincetes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda Gold plating pincetes 3D 6D skropstas tweezer skropstu pieaudzēšanas darbarīkus bezmaksas piegāde

Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda Gold plating pincetes 3D 6D skropstas tweezer skropstu pieaudzēšanas darbarīkus bezmaksas piegāde

Saistītie Produkti: