Jauns Izpārdošana
3D ūdeļu skropstas Nežēlība bez viltus skropstas dabas roku darbs 4 pāri Skaistumkopšanas Essentials viltus skropstu grims cilio Maquiagem Skatīt lielāku

3D ūdeļu skropstas Nežēlība bez viltus skropstas dabas roku darbs 4 pāri Skaistumkopšanas Essentials viltus skropstu grims cilio Maquiagem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€1.78

-55%

€3.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jūs varat, piemēram, šo produktu un kuponi: (Noklikšķiniet uz attēla, lai iegūtu informāciju)

3D ūdeļu skropstas 100% Nežēlība bez viltus skropstas dabas roku darbs 4 pāri Skaistumkopšanas Essentials viltus skropstu grims cilio Maquiagem

( Hi,dārgie draugi,laipni lūgti SHIDISHANGPIN Skropstas Veikalā ,paldies jums patīk mūsu produktiem, ceru, ka jums ir labs experence iepirkšanās~ )

Iepakojumā ietilpst : 4 pāri ūdeļu skropstas

Funkcija: Super soft & ērti, Jauki, iepakojums, dāvanu kastē Rreusable,100% bez nežēlības Spēcīga grupa, ne nokrist skropstas

G105

G106

G107

G108

G109

Piezīme: 1.Lūdzu, pacelšanās ar profesionālo skropstu pinceti. 2.Šis iepakojuma veids darīt ietver skropstu līmi,lūdzu, valkāt to ar jūsu skropstu līme. 3.Netīriet to ar eļļas aplauzums noņemšanas. 4.Roku darbs lashes var būt 0.5-1mm, garums atšķirības rada tas tika izgriezts ar rokām. 5.Lūdzu, ļauj 1-2mm atšķirības, manuāla mērīšana.Kā izmantot: 1. Uzmanīgi noņemiet skropstas no lietas ar pinceti, Salīdzināt nepatiesu skropstas ar jūsu acu līnijas garums, apdari ar piemērotu garumu un platumu. 2. Pievienot līmi pa viltus skropstu saknes ar kokvilnas pumpuru. 3. Turiet skropstu saknes jūsu dabīgās skropstas ar spiedienu. 4. Ja nepieciešams, uzklājiet acu ēnas vai acu zīmulis, lai padarītu jūsu acu līnijas izskatās vairāk fiziskas.

Sazinieties ar mums: 1. Ja jums ir kādi jautājumi vai prasībām , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tieši. 2. Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu par www.winwithwow.lv vai rakstiet mums . 3. Mēs esam gatavi runāt ar jums un veidot labu / ilgtermiņa uzņēmējdarbību.

1. Pasūtījumi tiks apstrādāti 48 stundu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums apstiprināts.

Sekošanas informāciju, parasti atjaunina 72 stundu laikā.

Kuģniecības veids, mazo pakešu būtu bez sekošanas informāciju pēc tam, kad atstāt savu izcelsmes valsti, tāpēc sekošanas informāciju, kas nebija update, jo pēc tam.

2. Mēs kuģis visiem mūsu objektus visā pasaulē, kuģniecības, kā jūs izvēlēties vai ātrāka piegāde veidā.Pēc tam, kad mēs nosūtīti savus objektus, To vajag apmēram 15-60 dienas (vairāk vai mazāk), lai jūsu valstī kopumā.Tas, iespējams, ir atkarīgs no vietējās muitošanas kuru mēs nevaram kontrolēt.

3. Mūsu cena nav ieskaitot Nodokļus, PVN vai citiem slēptās izmaksas, Mums nav atbildīgs par muitas nodokļiem.

4. Mēs tikai kuģis uz adresi, kas norādīta jūsu pasūtījumā.Lūdzu, atcerieties, lai uzrakstītu pareizu kontaktinformāciju (Vārds, uzvārds, Adrese, Tālrunis utt. kad jūs iesniegt jūsu pasūtījuma.Pēc tam, ja vēlaties, lai mainītu savu adresi, jums ir atcelt esošo kārtību un jaunu pasūtījumu.Starptautiskā kuģniecība ir ļoti grūti prognozēt,Kad tas tika nosūtīts , mēs nevaram to mainīt vairs.

1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu preci vai pakalpojumu, Lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm.

Un mēs būsim priecīgi un pateicīgi saņemt jūsu lūdzam atbalstīt.

3. Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu pakalpojumu vai preci, vai kādas problēmas, Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu.Mēs apsolām jums palīdzēs atrisināt to uzreiz.

Tagi: 3d ūdeles, skropstu ilgi, sejas skropstu, 20 pārī ūdeļu skropstas, 3d skropstu, viltus, viltus ūdeles, Ūdeles, skropstu pārī, ūdeļu skropstu.

Datu lapa

Viltus Skropstu Materiāls Citi
Funkcija 9 cilio skropstas
Daudzums 4 Pāri
Zīmola Nosaukums SHIDISHANGPIN
Viltus Skropstas Stils ūdeļu skropstas, bieza ūdeļu skropstas
Pirkuma kanāls Profesionālā skropstu piegādātājs
Viltus Skropstas Kuģiem Roku Darbs
Funkcija 3 makeups
Funkcija 8 viltus skropstas dabas, dabas nepatiesu skropstas
Modeļa Numurs G105-106-107-108-109
Līdzeklis 1 Plastmasas Kokvilnas Kātiņiem
4. funkciju 3d skropstas,3d skropstas,3d nepatiesu skropstas
Viltus Eyelashe Tips Pilnībā Cinkots Skropstas
Skaistumkopšanas Essentials Viltus Skropstas
Viltus Skropstu Garums 1cm-1,5 cm
Nosaukums 3d ūdeļu skropstas
Viltus Eyelashe Garums 1cm-1,5 cm
Iezīme 2 cilios, cilios ūdeles
Viltus Skropstas Band Citi
Izmantot Ar Acu zīmuļi ,Skropstu tušas , skropstu līmes Pincetes
Ražošanas process Roku Darbs
Izmantošana faux cils
Funkcija 5 ūdeļu false lashes,false, ūdeļu skropstas biezas ūdeļu skropstas
Vienuma Tips Viltus Skropstas
vairumtirdzniecības cena
Funkcija 7 ūdeļu skropstas, skropstas, skropstas, skropstas,viltus skropstas,mākslīgās skropstas
Funkcija 6 dabas garām skropstām
Izmērs 10mm-15mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3D ūdeļu skropstas Nežēlība bez viltus skropstas dabas roku darbs 4 pāri Skaistumkopšanas Essentials viltus skropstu grims cilio Maquiagem

3D ūdeļu skropstas Nežēlība bez viltus skropstas dabas roku darbs 4 pāri Skaistumkopšanas Essentials viltus skropstu grims cilio Maquiagem

Saistītie Produkti: