Jauns Izpārdošana
Pedālis Hidrauliskais Sūknis KZP-630 Skatīt lielāku

Pedālis Hidrauliskais Sūknis KZP-630

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€59.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pedālis Hidrauliskais Sūknis KZP-630

Art. - Nr. KZP-630 Tips kājām Max izejas spiediens zemspiediena 2MPa augsta spiediena 70MPa Izejas naftas Zema spiediena 13cc augsta spiediena 2.3 cc Jauda eļļas 700cc Virzienā virzulis divreiz Svars apm.10.5 kg Mērījuma(Gxpxa) 460x155x210mm

Dear mans draugs,

Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 5 gabali, Pls sazinieties ar mums;

Ja jums atrast kravu, nav pareizi, sazinieties ar mums, un mēs nosakot to, Paldies!

Kuģniecības Mēs kuģis mūsu līdzekļus visā pasaulē.Parasti, punktiem, kas būs nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu, kas tiek saņemti, Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi,mēs neesam atbildīgi par jebkuru piegādi sakarā ar nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Atgriešanās politiku Mēs darīsim visu, lai kalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam.Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaudīts un iepakoti, labā stāvoklī.Mēs piedāvājam 3 dienām miris pēc ierašanās nomaiņa garantijas saņemšanas dienas.Pircējs sedz atgriešanās kuģniecības maksa, un mēs pasts nomaiņa mūsu izmaksas pēc saņemšanas atpakaļ postenī.Nomaiņa vai kompensācijas tiks izsniegtas par saņemtos objektus.

Sazinieties ar mums, Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, Lūdzu, atstājiet mums visas 5 zvaigznes aktīvo atsauksmes.Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs vēlamies strādāt ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu.

Tagi: pedāļi automobiļu hidrauliskās, bezšuvju caurules, hidraulisko vienību, hydraul sūknis, 19mm socket uzgriežņu atslēgu, mtb pedāļiem, hidrauliskās pneimatiskās sūkņu, cauruļu prese, ūdens hidraulisko, elivator hidrauliskais sūknis.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums APRĪLIS
Veids Citi
Modeļa Numurs KZP-630
izcelsmes vieta Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)
Tips hidrauliskais sūknis kāju pedālis sūknis
DIY Piederumi Metālapstrāde

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pedālis Hidrauliskais Sūknis KZP-630

Pedālis Hidrauliskais Sūknis KZP-630

Saistītie Produkti: