Jauns Izpārdošana
Augstas Kvalitātes CE CWC-150 Hidraulisko Instrumentu Hidrauliskās Vara un Alumīnija Griešanas iekārtas Griešanas spēku 20T Autobusu Pārstrādes Mašīna Skatīt lielāku

Augstas Kvalitātes CE CWC-150 Hidraulisko Instrumentu Hidrauliskās Vara un Alumīnija Griešanas iekārtas Griešanas spēku 20T Autobusu Pārstrādes Mašīna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€101.94

-23%

€134.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Hidrauliskās Vara un Alumīnija Griešanas Mašīna

Funkcijas: 1. Šis produkts ir piemērojams, lai pārslēgtos kastes, sadales pults, automātiskās kontroles paneļi, elektroinstalācijas darbi. 2. Atsevišķu veidu, viegli pārvadāt. 3. Centrālā punkta, vara, alumīnija rindā būtu jāsaskaņo ar centru virzuļa, lai nogrieztu. 4. Pēc griešanas, griezumu ir gluda un nav deformēta. 5. Var būt aprīkots ar sūkņa KZP-800-1, CP-700 vai elektrisko sūkni.Rūpnīcas nesatur sūknis, var izvēlēties atbilstoši klienta Specifikācijas: Griešanas spēks:20T

Platums tērauda:150mm

Max biezums tēraudam:10mm

Svars:30kg

Iepakojuma izmērs:340*250*450mm

Iepakojums:kartona Funkcijas: 1.Šī mašīna ir īpašs instruments griešanai vara un alumīnija autobusi, un tai ir jāsaskaņo ar sūkņiem (rokas sūkņi, kāju sūkņi, elektriskie sūkņi). 2.Kuteris ir izgatavotas no leģētā tērauda, un ir apstrādāta ar termiskās apstrādes.Lūzuma ir gluda, veikls, gluda, bez deformācijas un bez asumiem.Tas atbilst valsts standartam un ir bez putekļiem un trokšņa, un ir zaļā krāsā. 3. Vienpusēji pārtrauca bez lūžņi 4. Var pielāgot saskaņā ar klientu prasībām, citas specifikācijas, piemēram, tonnāža, sagriež platums un biezums.Pozīcijas numurs:196001 Hidrauliskās Vara un Alumīnija Griešanas Mašīna Maksājums:

1) Maksājumu, ko paredzēts saņemt 3 dienu laikā no izsoles tuvu.

2) www.winwithwow.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestro Debetkartes,Western Union, Bankas Pārskaitījums, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

3) Lūdzu būt pārliecināti, jūsu maksājums ir drošības patur www.winwithwow.lv, kamēr jūs apstiprināt piegāde no jūsu pasūtījuma.

Sūtījumu:

1) Mēs kuģis pasūtījumus, lai lielākā daļa valstu veidiem kuģniecības metodes(pamatojoties uz jūsu piegādes adresi) ,16-40 darba dienu laikā par piegādi laiku.Brazīlija un Krievija var sasniegt vairāk nekā 35-60 dienas.

2) Preces ir nosūtītas 7 (septiņu) darba dienu laikā, kad maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

3) Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.

4) Mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli.dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalēs vai svētku dienās.

5)Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundām,lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar citu e-pasta adresi.

Atgriešanas Garantija

1)Ja pirkuma neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2)nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

Reitings Un Atsauksmes

1)Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums !Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

2)Lūdzu, atstājiet mums ir pozitīva atgriezeniskā saite ar "PREFEKTS 5 ZVAIGZNĒM" ja jums ir apmierināti ar jūsu pozīcija (- s), kad saņemts.Mēs labprāt darīt to pašu jums.

Tagi: hydraul sūknis, čada, nomirst hidrauliskās, cemme caurules, ūdens hidraulisko, čada savvaļas māla, hidrauliskās machin, caurules nospiediet rīks, airētājs pats par sevi trīsi, hydraul ligzda.

Datu lapa

Pieteikums Hidrauliskās griešanas mašīna
Veids Hidraulisko instrumentu
Zīmola Nosaukums LG
Modeļa Numurs CWC-150
Max tērauda biezums 10mm
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Roktura Stils Taisni
Svars 30kg(66 LB)
Plier Stils Eiropas
Platums tērauda 150mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Griešanas spēku 20T

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Augstas Kvalitātes CE CWC-150 Hidraulisko Instrumentu Hidrauliskās Vara un Alumīnija Griešanas iekārtas Griešanas spēku 20T Autobusu Pārstrādes Mašīna

Augstas Kvalitātes CE CWC-150 Hidraulisko Instrumentu Hidrauliskās Vara un Alumīnija Griešanas iekārtas Griešanas spēku 20T Autobusu Pārstrādes Mašīna

Saistītie Produkti: