Jauns Izpārdošana
NEW BB SERUMA GLOW Komplekts mezo BB ausma krēms balināšanas korejas Grims Šķidrums Fonds Ādas kopšanas Skatīt lielāku

NEW BB SERUMA GLOW Komplekts mezo BB ausma krēms balināšanas korejas Grims Šķidrums Fonds Ādas kopšanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.04

-53%

€28.34

Kopīgot

Vairāk informācijas

5ml BB Krēmu, Spīdumu Krēms Mezo Balts Ausma Seruma Dabas Nude Make Up Fonds

BB Krēms Mezo Balts Ausma Seruma Dabas Nude Make Up, kas Piemērots pūļa: nevienmērīgu sejas, melanīna, tumšu sejas krāsu, lielas poras, nav laika, lai izveidotu pūļa, un peoplewho nav padarīt.uz augšu, var iegūt vajadzīgo kosmētiku, izmantojot tehnoloģijas, mikro anotācija, ausma līdz thecomplexion.Fonds: jaunais projekts, vienkārša darbība, priekšējā veikala sētā var, izmantojot mikro adatu tehnoloģiju, uzlabotu thefacial āda uz cilvēka ķermeņa, vienmēr uztur sajūtu, grims, tiešām saprast, ne make-up ir ļoti aiso beautiful.By nosakot grims tehnoloģijas, to izvēlas dabīgo augu mērci šķidruma, lai izvēlētos ādas krāsu un noteikt aplauzums par theface, lai panāktu efektu, piemērojot fonds šķidruma un uzturēt dažu cilvēku laiku.Fonda darbības procesu: 1, tīrīšana: tīrīt sejas kosmētiku, lai nodrošinātu tīru un atsvaidzinošu valsts.2: karstā komprese: karstā komprese 5-10 minūtes, mērķis ir atvērt ādas follile. 3: Dezinfekcija: izmantojiet alkohola vai iodophor sejas dezinfekcija, izvairītos no acu daļas, un pēc tam noslaucīt seju ar sāls. 4: likt pamatu uz ādu, saskaņā ar ādas stāvokli, klienta, lietot sejas kosmētiku, fonda instrumenta ieviešanu, lai sāktu pretēji pulksteņa rādītāja loku, darbību, vienmērīgi no pieres, vispārējo darbību timeis 30--50 minūtes. 5: pēc operācijas, sejas var parādīties sarkanīgi, kas atšķiras no cilvēka uz cilvēku.Jūs varat izmantot gēla gela restorethe visu seju vai dezinfekcijas remonts maska 6: nepieskarieties ūdens 6 stundas pēc apdares fonds.Tabu isspicy un pikantu pirms 3 dienas, un jūras veltes nevajadzētu būt stipri dressed par pirmajām 3 dienām. 7: Darbības laika intervālu par 10 dienām, tehniskās apkopes laiks atkarīgs no cilvēka uz cilvēku, parasti saglabāt 10-20days, katru reizi, kad āda būs dažādas pakāpes spīdošus un balināšanas, lai darīt vairāk reižu, saglabāt ilgāk, ņemiet vērā,: jūs varat samaisa toņos viens komplekts.tikko man pastāstīja, kad jūs to iegādāties,paldies.piezīme:Sakarā ar dažādu ražošanas partijām, pudeli var sūtīt izmaiņām un nosūtīt tos nejauši, paldies!

Sūtījumu

>> Lai aizsargātu gan pircējiem un pārdevējiem, paiet aptuveni 24 stundas, lai www.winwithwow.lv, lai pārbaudītu maksājuma.Pēc pārbaudes, visas preces tiks izsūtītas 1~2 darba dienu parasti. >> Lūdzu, apstipriniet savu PASŪTĪJUMU PAREIZU ADRESI,TĀLRUŅA un ZIP KODU.Visi priekšmeti būs tikai sūta uz adresi, ko norādījāt.Atgriezties&Kompensācijas >> Atgriezies preces, IR JĀBŪT to sākotnējā stāvoklī. >> Pircēji maksā atgriešanās kuģniecības izmaksas jūsu pašu atbildību.Jautājumi Un Atbildes Q1: Kas notiek, ja pircēja aizsardzību laiks iet uz beigām? - Lūdzu, pastāstiet mums, lai paplašinātu aizsardzību laiku.2. jautājums: Ko darīt, ja neesat apmierināts ar preci? - Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs turpināsim rīkoties tā, lai jums asap.Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt mums sliktu atsauksmju, Pirms sazināties ar mums.Laipni Dropshipping >> Nē promiton, ne logo, iepakojumā >> Atbalsta beramkravu CSV pasūtījumus un shopify sub konts >> Noliktavā gatava kuģa 24 stundu laikā, pietiekami krājumi, pieejams, lūdzu, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Tagi: bb, zilais mirdzums grims, spilvena grims, cc krēms korejiešu, zelta ādu, mezo balts, korejas cosmet, bioloģiskā korejas ādas kopšanai, bb glow komplekts, bb mirdzumu ārstēšana.

Datu lapa

6. tipa mezo balts
Ādas Tips visiem ādas tipiem
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Tipa 8 maquillaje coreano
Svars 5g/PC
Sertifikāta Numurs 8767675321
Sertifikācija GZZZ
Izmērs Full Size
Piezīme 10 pudeles kastē, krāsu, var sajaukt
2. veids BB Seruma & CC Krēmi
NETO MASAS 5g/gab
4. tips Noņemt Grumbu
Formulēšana Krēms
Labā Citi
3. veids Balināšanas Serums
Saules
Sastāvdaļas BB & CC Krēmi
Veids BB & CC Krēmi
Modeļa Numurs bb krēms, kas spīd
1. tipa bb krēms bb Serums ādas mezo
5. tips Ādu mitrinošs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

NEW BB SERUMA GLOW Komplekts mezo BB ausma krēms balināšanas korejas Grims Šķidrums Fonds Ādas kopšanas

NEW BB SERUMA GLOW Komplekts mezo BB ausma krēms balināšanas korejas Grims Šķidrums Fonds Ādas kopšanas

Saistītie Produkti: