Jauns Izpārdošana
5ML new BB Blush Mirdzumu jauktu krāsu Daļēji pastāvīgu BB Krēms Ampoule Ausma Seruma Dabas Pliks Korektors, ādas Ausma Skatīt lielāku

5ML new BB Blush Mirdzumu jauktu krāsu Daļēji pastāvīgu BB Krēms Ampoule Ausma Seruma Dabas Pliks Korektors, ādas Ausma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.83

-34%

€7.42

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts 1. Tīra augu būtība ekstrakts drošības vieglas 2. Ikdienas lietošanai, vienā brīdī 3. Pirmā darbība, lai saglabātu laiku, 10-15 dienas pēc individuālas vielmaiņas saglabātu dažādas laiks, kādu katrs dara ādas veikt gaišs un balts 4. Jo ilgāk jūs turēt, jo labāk jums ir efekts 5. Finish foundation pat pilnīgi off ādas vielmaiņa ir labāka nekā balta un nekad nav izdarīts pirms 6. Nanotehnoloģiju izmantošanu mikro adatu darbību Piemērots pūļa un iedarbība: 1. Ar applicabe Ādas Tipa Ieteicams visu vecumu / Krāsas ādas / Dark & nevienmērīga ādas toni / Melasma, vasaras raibumi un pigmenta ādas / Pēc pinnes rētas & pigmentācija / Krāsojums, jo UV staru iedarbības un novecošanas. 2. Efektivitāte - Āzijas, Kaukāza reģiona, Melns instant & pakāpenisku ādas balināšanas visiem ādas tipa Atjaunošanai regulāru ādas toni & balināšanas efektu. 3. Caur mikro adatu tehnoloģiju, uzlabot sejas ādu no cilvēka ķermeņa, vienmēr saglabājot sajūtu grims, tiešāmpanākt, ka nedaudz make-up darbība ir arī ļoti skaista. 4. Tas dod vairāk specefekti par vispārējo ikdienas kopšanas kosmētika un var sniegt redzams izcilu efektivitāti pieredze ar vienotu vadību, kas kopā ar profesionālu skaistumkopšanas tehnoloģijas.5ML new BB Blush Mirdzumu jauktu krāsu Daļēji pastāvīgu BB Krēms Ampoule Ausma Seruma Dabas Pliks Korektors, ādas Ausma

Arī, tas ir profesionālu produktu, ko var piemērot, lai dažādas skaistumkopšanas procedūras.Sastāvdaļas Whter/aqua,glycerin,titāna dioksīds,ppg-5ceteth-20,narcises, tazetta sīpolu ekstrakts,hidrolizēts hyaluronic acid hydrolyzedbrassica napus seedcake ekstrakts,amonija acryloyl dimethyltaurate/karboksietil acrytate crosspolymer,phenoxyethanol,ethyhexylglycerin,polisorbāts 20,cetilspirts, hidroksietilceluloze,polymenthyl methacryin,diacetil boldine,BHT,dinātrija EDTA.Kā lietot: 1. Tīrīšana: tīrīt sejas kosmētiku, lai par tīru un atsvaidzinošu valsts 2. Karstā komprese: karstā 5-10 minūtes, mērķis ir atvērt ādas matu folikulu 3. Dezinfekcijas: Dezinficējiet vaigu ar alkoholu vai iodophor, izvairoties no acu zonas, un pēc tam noslaucīt seju ar sāls vienību. 4. Piliens pamatu pamats, uz ādas, atbilstoši klienta ādas stāvokli, elektriskā nano-microneedle kārtējās korekcijas Sadaļā 1.8-2.0 Noregulēt atbilstoši komfortu viesu, no pieres, pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam un darbojas vienmērīgi, vispārējās darbības Laiks 30--50 minūtes. 5. Pēc tam, kad darbība ir pabeigta, sejas var parādīties sārti, atkarībā no personas, tas ir normāli pēc microneedle Parādība, var izmantot, lai labotu nomierinoša želeja, Piemēro pilnu sejas vai sterilā remonts maska aukstā saspiežot. 6. Nepieskarieties ūdens 6-8 stundas pēc apdares fonds.Pirmo 3 dienu laikā, pikanta un jūras veltes pārtikas produktus, ir aizliegta.Mēģiniet nevis padarīt smago aplauzums par pirmajām 3 dienām vienkāršu ādas kopšanu. 7. Tā darbības laiks ir apmēram 10 dienas starp, un tehniskās apkopes laiks atkarīgs no cilvēka uz cilvēku, parasti 15 dienu laikā,Katru reizi, kad āda tiek darīts, āda būs gaišāka un balti dažādās pakāpēs.Jo vairāk reizes jūs darīt, jo ilgāk tas kalpos.

SKS

Par Kuģniecības - www.winwithwow.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu reizi procesu, laiks jau ir pagājis. - Mūsu apņemšanos ierašanās laiks ir 60 dienas(Brazīlija: 90 dienas).Ja jūs nevarat saņemt to, iepakojumā 60 dienu laikā, vai jūs vēlaties zināt, kur uz iepakojuma ir, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs pēc jums.Par Maksājumu, Kas maksājumu metodes vai es varu izmantot par www.winwithwow.lv?APP: Visa, MasterCard, Maestro, Atklāt kartes un Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un www.winwithwow.lv Kabatā.PC: mūsu mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes: Vīza, MasterCard, Maestro, Atklāt kartes un Diners Club card, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un www.winwithwow.lv Kabatas Par Atgriezenisko saikni - Klienta apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, palīdziet, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes), paldies! - Ja prece iekšpusē zemes gabala tika bojāta vai nozagta, protams, bet, ko jūs saņemat.Strīdu??NĒ!!!Tas nav labs risinājums.Sazinieties ar mums un parādīt mums foto vai video par problēmu, jums tikties, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt to.

Tagi: bb krēms roze, cool pro, cc krēms korejiešu, ādas mirdzumu, kāju mazgāšana, kawaii gļotas bezmaksas piegāde, bb krēms spray, sārts šķidrums, bb glow komplekts, grims pliks.

Datu lapa

Svars about 400g
Formulēšana Krēms
Iezīme Daļēji Pastāvīgu
NETO MASAS 5ML/Pudele
NAME3 ausma seruma
Iepakojums 10pcs vienā kastē
Funkcijas ausma anti-novecošanās
Saules
Valstī/Reģionā Ražošana Dienvidkoreja
Zīmola Nosaukums LISM
Materiāls Minerālu
NAME4 Dabas Pliks Korektors
Kaste 28.1*14*3.5 cm
Veids BB & CC Krēmi
Ādas Tips visiem ādas tipiem
Sastāvdaļas Minerālu
Nosaukums BB Blush Mirdzumu
Function2 Ādu mitrinošs
Izmērs 5ML/bottle
Sertifikāta Numurs 10086
Modeļa Numurs bb krēms, kas spīd
Labā Barojoša
Name2 BB Krēms Ampoule

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5ML new BB Blush Mirdzumu jauktu krāsu Daļēji pastāvīgu BB Krēms Ampoule Ausma Seruma Dabas Pliks Korektors, ādas Ausma

5ML new BB Blush Mirdzumu jauktu krāsu Daļēji pastāvīgu BB Krēms Ampoule Ausma Seruma Dabas Pliks Korektors, ādas Ausma

Saistītie Produkti: