Jauns Izpārdošana
Silikona V Sejas Maska Celšanas V Līniju, Formas Face Lift UP Band Sejas Novājēšanu Pārsējs Maska Vaiga Zoda, Kakla Novājēšanu Plānas Jostas Skatīt lielāku

Silikona V Sejas Maska Celšanas V Līniju, Formas Face Lift UP Band Sejas Novājēšanu Pārsējs Maska Vaiga Zoda, Kakla Novājēšanu Plānas Jostas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.88

-31%

€5.63

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Ērti Audums: Mūsu sejas pacelšanas siksnas ir izgatavotas no ādai draudzīga, mīksta un elpojoša silikona materiāla.Tā ir laba elastība.Tas ir regulējams.Šī seja-pacelšanas pārsējs var pielāgot necaurlaidību būs.Tas ir piemērots vairumam cilvēku.

2、Anti-grumbas Siksna: Šī sejas novājēšanu jostas savelk sejas ādu, uzlabo sejas grumbas, uzlabo dubultzods un novērš sagging vaigiem.Šī josta padara sejas mazākas un gludāka.Izveidot perfektu V-zoda līniju.

3、Droši Izmantot: Vienkāršas fiziskas metodes, kas tiek izmantotas, lai uzlabotu sejas kontūras.Šo liftinga sejas josta ir maiga par dažādām ādām, tas neizraisa alerģiskas reakcijas, un tai nav blakusparādības, tāpēc tas ir droši, lai izmantotu.Šo drošības jostu funkcijas, regulējams āķi un cilpas dizains ir piemērots lielākajai daļai cilvēku.

4、Atkārtoti un Izturīgs: Šī zoda siksna var tīrīt ar siltu ūdeni, tikai izmantojiet neitrālu mazgāšanas līdzekli, lai attīrītu to un pēc tam nosusiniet to dabiski.Viegli lietot, tas aizņem tikai 30 minūtes, lai valkāt šo zoda siksna, lasot, guļot, skatoties TV vai darot mājas darbus.To var, protams, saglabāt jūsu zoda uz augšu, samazināt jūsu zoda, un pārveidot jūsu sejas kontūrām.

5、Ideāla Dāvana: Šī sejas novājēšanu siksnas ir lieliska dāvana draudzenēm.

Specifikācijas:

Krāsa: balta

Materiāls: silikona

Garums: regulējams

Iepakojuma Saraksts:

1*Sejas Novājēšanu Siksna

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Maksājums :

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

• Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: vīriešu microcurrent, 24k zelta enerģijas skaistums bārs, sejas silikona joslu, pagaidu sejas lifts band, līnija līnija, atkārtoti medicīniskā silikona maska, avajar maska, sejas pacelšanas iekārtas, , Vīrieši novājēšanu jostas, svara zudums mašīna liela.

Datu lapa

Barošanas Avots Neviens Elektriskā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Sejas Novājēšanu Siksna
Izmērs As the detail show
Veids Sejas Pacelt
Ražošanas process Mašīna
Zīmola Nosaukums sarkanā dieny
Materiāls Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Silikona V Sejas Maska Celšanas V Līniju, Formas Face Lift UP Band Sejas Novājēšanu Pārsējs Maska Vaiga Zoda, Kakla Novājēšanu Plānas Jostas

Silikona V Sejas Maska Celšanas V Līniju, Formas Face Lift UP Band Sejas Novājēšanu Pārsējs Maska Vaiga Zoda, Kakla Novājēšanu Plānas Jostas

Saistītie Produkti: