Jauns Izpārdošana
5 In 1 110V/220V 60W Regulējams Temperatūras Elektriskais lodāmurs Iekšējās Apkures Lodēšanas Stacijas Labošanas Rīks Ar 5 Padoms Skatīt lielāku

5 In 1 110V/220V 60W Regulējams Temperatūras Elektriskais lodāmurs Iekšējās Apkures Lodēšanas Stacijas Labošanas Rīks Ar 5 Padoms

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.90

-40%

€8.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

110V 60W 220V 60W MUMS, ES versiju, Regulējams Temperatūras Elektriskais lodāmurs Metināšanai Lodalva Ar 5 gab Lodēt Dzelzs Padomus Lodēšanas Instruments Piezīme :

Šis kompaktais desgined stacija ir ideāli piemērots profesionālai lietošanai.Lodēšanas var veikt un regulēt no vadības rokturi no 100°C - 450°C. Maināmie čuguna pārklājumu padomus, kas ir pieejami, lai padarītu lodēšanas stacijas lielisks elektronisko un elektrisko izmantot.

Funkcijas :

100% pavisam jaunu.

Profesionālās Lodēšanas Instruments ir liels bezsvina lodēšanas pusvadītāji

Augstas kvalitātes ilgstošu keramikas tipa sildītājs.

Regulējams temperatūras kontrolēta lodēšanas gludekļi: 200-450°C (tur ir slēdzis riteņa uz Elektronisko Lodēšanas temperatūras pielāgot)

Ideāli piemērots hobijiem, komplekti, radio un elektronikas darbi.

Dzelzs pārklājumu padoms un nerūsējošā tērauda konstrukcija piedāvā ilgāk tērauda konstrukcija piedāvā ilgāku kalpošanas laiku.

Darbības:

Tīru savienojamās daļas

Labs lodāmurs padoms un "tin", visas sejas tip ar pārklājumu (lodalva)

3.Siltuma daļām (nav lodalva )pievienosies

Pieteikties plūsma-core lodēt apsildāmās daļas, kas nav zīlīte, līdz lodēt man lodēšanas uzgali ,un siltuma to līdz lodalva izkūst un plūst brīvi.

Uzmanību!

Kad lodāmurs ir pievienots elektrotīklam pirmo reizi, tur nāk ārā dūmu no gala beigās.Dūmu apstājas dūmos, bet gan dūmu nekad nāk atkal.

Izmantot lodēšanas statīvs un citus palīglīdzekļus, lai izvairītos no bur pirkstiem.

Nav, velk ar mīkstlodi un citus palīglīdzekļus, lai izvairītos no sadedzina pirkstus.

Pēc tam, kad pabeigt ilgāku kalpošanas laiku, sejas padoms

Nav failu mūžu padoms sejas un nav jāpiemēro pārāk daudz lodēt nevajadzīgi.

Specifikācija:

Lodāmurs Garums: 18.5 cm

Kabeļa Garums: 143cm

Darba Spriegums: 220V ES Versija

Jauda: 60W

Kuģniecības Politika :

1. Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu & Ķīna Post Reģistrētais Gaisa Pastu, kas nepieciešami 20-60days.

2. Pasūtījuma Vērtība>$120 Bezmaksas Piegāde Pa EMS, DHL vai Fedex.

Pasūtījuma Vērtība >$5 Pa Pastu Ķīnas Reģistrētais Gaisa Pastu.

3. Ja jums ir nepieciešams ātrs express lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūsu pasūtījums ir mazāks par $120

4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes & Atgriešanās :

Ja jums patīk mūsu produktu, lūdzu, atstājiet man visas 5 zvaigznes atsauksmes (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, un piegādes laiks ir 5 zvaigznes), un fotogrāfijas, kas palīdz mums, mēs tiks atzinīgi novērtēja, ka jūs varat dalīties ar saviem draugiem uz VK, dpu.itao, Facebook vai Twitter kontu.

Ja jums nav tik izpildīti jebkurā attiecībā, lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes, man atrisinās visas problēmas jums.Lūdzu, atcerieties, lai beigusies, bet mūsu pakalpojums nav beigusies. :).

PALDIES!

Tagi: dzelzs lodēt padoms, zte 100 lodāmurs, lodēšanas alva, 60w lodziņā mod, komplekts lodāmurs 60w, Lodēšanas Stacijas, yaxum lodēšanas stacijas, karstā gaisa lodēšanas stacija, dzelzs (lodalva), baku stacijas.

Datu lapa

Izejas Temperatūra 200-450c
Izmēri Garums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs M127425/2435827831
Temperatūras Stabilitāte augsts
Izejas Jauda 60 W
Ievadi Voltagle 110/220 V
Zīmola Nosaukums DIDIHOU

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5 In 1 110V/220V 60W Regulējams Temperatūras Elektriskais lodāmurs Iekšējās Apkures Lodēšanas Stacijas Labošanas Rīks Ar 5 Padoms

5 In 1 110V/220V 60W Regulējams Temperatūras Elektriskais lodāmurs Iekšējās Apkures Lodēšanas Stacijas Labošanas Rīks Ar 5 Padoms

Saistītie Produkti: