Jauns Izpārdošana
Portatīvo USB lodāmurs Pildspalvu 5V 8W Mini Padoms Touch Slēdzis Regulējams Metināšanas Iekārtas, Instrumenti, Skatīt lielāku

Portatīvo USB lodāmurs Pildspalvu 5V 8W Mini Padoms Touch Slēdzis Regulējams Metināšanas Iekārtas, Instrumenti,

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.99

-32%

€4.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iezīmes: Šis kompaktais, pilnībā funkcionējošu USB powered lodāmurs ir ideāli piemērots amatieriem.Ātri uzkarst un dzesēšanas nozīmē, ka jūs varat strādāt efektīvi un ātri.Mazs padoms padara to perfektu, lai SMD darbu un citu nelielu lodēšanas darbu.Metodes: 1.Atveriet dzelzs burger galvaskauss, ne pa kreisi, vērpjot, novilkt var izmantot tieši.Ja pa kreisi, lai savukārt skrūvju atslēgu Gary, dzelzs galvas trīce nav savienojumu, nevar strādāt!Tad uz labo skrūvi tieši vilkt zem tā. 2. Produkta slēdzis ir cilvēka ķermeņa indukcijas slēdzi, rokā tur rokturi 5 sekundes, lai sāk sakarst, pēc aiziešanas rokturi, rokturi būs lēna. 3. Strāvas padeve ir labākais, lai pārvērstu USB strāvas, datora barošanas, vai vairāk nekā desmit tūkstoši Ma mobilo strāvas padeve.Maza kapacitāte mobilo jauda būs ne soli.Apraksts: Ilgs kalpošanas padoms,aizsargvāciņš padoms.Īslaicīgs izraisīt pilnvaras vienības.Ergonomisks rokturis un viegls dizains padara to viegli izmantot.Specifikācijas: Ātrs sakaršanas laiks: Ātrs atdzesēšanas laiks: Funkcijas:25 otrā tukšgaitas auto shut-off.LED indikators.Izmēri: Rokturis 11,5 cm Kopējais garums: 16 cm Temperatūras Stabilitāte:Quick Maksimālā Temperatūra: 480℃ Barošana: 5V DC / 8W Materiāls: Plastmasa, Metāls Krāsa: Melna Iepakojums ietver: 1 x lodāmurs 1 x USB strāvas vads 1 x Metāla Statīvs 1 x Uzgali Vāciņš 1 x Maza spole par lodalva Piezīmes: Šis produkts slēdzis ir cilvēka ķermeņa indukcijas slēdzi, turot rokturi 5 sekundes, kas sāka sakarst, pēc aiziešanas rokturi, tas būs lēna.

Tagi: solderin, lodēšanas alva, ātri pārstrādāt stacijas, lodēšanas dūmu absorbētājs, atten stacijas, 2 usb lodāmurs padoms, cxg lodalva, usb lodāmurs 5v 8w padomi, dzelzs (lodalva), dc solis uz leju.

Datu lapa

Funkcijas 25 otrā tukšgaitas auto shut-off. LED indikators
Izejas Jauda 8W
Izejas Temperatūra max 480C
Modeļa Numurs USB lodāmurs
Veids USB lodāmurs
Izmēri Roktura 11,5 cm
Maksimālā temperatūra 480℃
Temperatūras Stabilitāte Ātri
Ievadi Voltagle 5V DC
Ātri, dzesēšanas laiks <30 sekundes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kopējais Garums 16 cm
Ātrs sakaršanas laiks <15 sekundes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Portatīvo USB lodāmurs Pildspalvu 5V 8W Mini Padoms Touch Slēdzis Regulējams Metināšanas Iekārtas, Instrumenti,

Portatīvo USB lodāmurs Pildspalvu 5V 8W Mini Padoms Touch Slēdzis Regulējams Metināšanas Iekārtas, Instrumenti,

Saistītie Produkti: