Jauns Izpārdošana
Džimijs Tracksolid GPS Sekošanas Profesionāla Platforma Ar GPS Autoparka sekošanas Pārskatīt Vēstures Geofences Visiem Trackers /DVR Kamera Skatīt lielāku

Džimijs Tracksolid GPS Sekošanas Profesionāla Platforma Ar GPS Autoparka sekošanas Pārskatīt Vēstures Geofences Visiem Trackers /DVR Kamera

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.10

-9%

€10.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

1.Dārgie Draugi, lūdzu, Norāda:

1).Tur nav nekādu citu GPS tracker vai citus piederumus.Tas ir tikai izmaksas, izmantojot mūsu concox profesionālās izsekošanas platformu-Tracksolid.Ja jums ir nepieciešams GPS tracker, jūs varat doties uz mūsu veikalu pirkt citas ierīces. 2).Lūdzu, atstājiet mums šo IMEI numuru, GPS Tracker un, lūdzu, arī mums pateikt tracksoild lietotājvārdu, ja jums ir vērā pirms , paldies par jūsu sapratni. 3).IMEI sastāv no 15 numuriem, kas parasti ir pieejama no ārpuses produkta iepakojuma vai aizmugurē ierīci. 4).Pēc tam, kad jūs atstāt IMEI un lietotājvārdu , mēs palīdzēsim jums atjaunināt IMEI, cik drīz vien iespējams. 5).Tas ir tikai atbalsta mūsu pašu izsekošanas ierīce,neatbalsta citiem izsekošanas ierīce.Ja jūsu GPS tracker tika iegādāts no mūsu tirgotājiem un, izmantojot mūsu platformu Tracksolid, mēs varam arī palīdzēt jums, lai jūs atjaunotu lādētāju. 6).Mūsu Tracksolid atbalsta multi-valodas, jūs varat definēt un modificēt parādot valodās. 7).Demo kontā, tikai tad var izmantot partical funkcija, ja jums patīk mūsu Tracksolid platforma, jūs varat doties uz mūsu Concox oficiālajā veikalā vai mūsu tirgotājiem nopirkt mūsu GPS tracker.Pēc tam, jums patiks mūsu GPS tracker laimīgi.

2. Smart Un Profesionālās Izsekošanas Platformu -Tracksolid

Pēc vairāk nekā desmit gadu attīstību un paplašināšanu,tur ir gandrīz pieci miljoni lietotāju, izmantojot mūsu profesionālo platformu -Tracksolid.Mēs esam ļoti priecīgi paziņot, ka Tas atbalsta valodu no 22 valstīm, un tagad var pievienot vairāk, ja jums ir nepieciešams.Mēs varam pielāgot Logo / Domēna vārds / APP ar dažiem maksas.Mēs arī var piedāvāt atvērtu API, lai izveidotu savienojumu ar savu serveri.

3. Ko Var Tracksolid Jums

1) Reālā laika Uzskaites displejā, mēs varam saprast pašreizējo situāciju ierīce reālā laikā, atrašanās vietu.Mēs varam redzēt arī Ierīces nosaukumu, Tālruņa IMEI numuru, Vietu, laiku.Rādīt Ielu karšu, Satelīta attēlu, Sākot, Reģionālās transportlīdzekļa maršruta. 2) Vēsture Maršruta Apskates Mēs varam apskatīt vēsturi maršruta mūsu ierīces līdz 6 mēnešiem, ja mēs atskaņošanu.Palīdziet mums mainīt mūsu dzīvesveidu par braukšanas paradumus, degvielas taupīšanu, videi draudzīgas.Viegli saprast, ja transportlīdzeklis ir bijis tur. 3) Drošības Robežas Geo-žogs Mēs varam izveidot geofence par izsekošanas ierīci, lai ierobežotu tās kustībām rajonā.Vienība tiks sūti SMS ar atļauto numurus, ja tas iet ārā no šī rajona.

4. Mūsu APP-Tracksolid

1).Lejupielādēt Tracksolid

Pirmkārt, Mēs varam noskanē QR Kodu, lai Lejupielādētu LIETOTNES Tracksolid ( Jūs varat arī atrast atslēgas vārdus Google play vai Apple veikalā)

2).Mājas lapa

Otrkārt, Mēs varam pierakstīties uz kontu (piereģistrēties ar savu e-pastu, atrast verifikācijas kodu jūsu e-pastu), Treškārt, Mēs varam Pieteikšanās kontu.Ceturtkārt, ir Saistoši ierīces IMEI (Mēs varam noklikšķiniet uz "+", lai skenēšanas ierīces vai manuāli ievadiet IMEI numurs) Visbeidzot, Jums ir labākais vienu.Jūs varat to izmantot, laimīgi.

Tagi: rotaļu trase, gp tracker, gt06e, traker, tracker vehicl, concox, transportlīdzekļu gps izsekošanas, džinsa plata, tracker, ios gps tracker.

Datu lapa

Svarīga informācija Tas nav GPS Tracker , tā ir tikai platforma pakalpojumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Nosaukums Tracksolid
Zīmola Nosaukums tourrun
Sertifikācija CE
Pieteikums Tracksoild
Paziņojums Tracksolid atbalsta tikai Concox GPS trackers
GPS tips GPS Tracker
Mājas lapa www.tracksolid com

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Džimijs Tracksolid GPS Sekošanas Profesionāla Platforma Ar GPS Autoparka sekošanas Pārskatīt Vēstures Geofences Visiem Trackers /DVR Kamera

Džimijs Tracksolid GPS Sekošanas Profesionāla Platforma Ar GPS Autoparka sekošanas Pārskatīt Vēstures Geofences Visiem Trackers /DVR Kamera

Saistītie Produkti: