Jauns Izpārdošana
Mini GPS Tracker Auto GPS atrašanās vietas Tracker Auto Gps Tracker Anti-Zaudēja Ierakstu Izsekošanas Ierīce Balss Kontroli Varat Ierakstīt Piliens Kuģis Skatīt lielāku

Mini GPS Tracker Auto GPS atrašanās vietas Tracker Auto Gps Tracker Anti-Zaudēja Ierakstu Izsekošanas Ierīce Balss Kontroli Varat Ierakstīt Piliens Kuģis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.03

-12%

€5.78

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mini GPS Tracker Auto GPS atrašanās vietas Noteicējs

Specifikācijas:

Tips: Magnētisks GPS Lokatora

Materiāls: Plastmasa

Daudzums: 1gab.

Krāsa: Melna

Sarunu Laiks: 150 -180 minūtes

Gaidīšanas Laiks: 12 dienās

Darba Laiks: 4 - 6 dienas

Paplašināšanas Kartes: Mini TF kartes

Tīkls: GSM/GPRS

GSM Diapazonā: 850/900/1800/1900Mhz

GMS Izvietojot Laiks: 25 Sekundēm

Ieejas jauda: AC 110-220V 50/60Hz

Jauda: DC5V 300 - 500 ma

Akumulatora Kapacitāte: 3,7 V 400mAh Li-ion Akumulators

Darba Spriegums: 3.4 - 4.2 V DC

Uzglabāšanas Temp.: No -40 līdz 85 grādiem

Darbības Temp.: -20 līdz 55 celsija

Mitrums: 5%-95% bez kondensācijas

Izmērs:4.2*2.5*1.6 cm/1.7*1*0.6"(L*W*H)

Neto Svars: 20g/0.7 oz

Iepakojums:

1*Magnētisks GPS Tracker

1*USB Maksas Kabeli

1* Angļu Lietotāja Rokasgrāmata

Atbalstītās valstis: Ķīna Lielbritānija Francija Vācija Nīderlande Itālija, Spānija, Brazīlija, Portugāle, Dānija, Krievija, Polija, Turcija, Ungārija, Taizemi, Indonēziju, Malaiziju, Vjetnamu, mjanmā, Pakistānā, Irākā, Saūda Arābija, Grieķija kazahstānas Mongolija dubai, utt...

PRODUKTA DISPLEJS

Produkta priekšrocības:

1, ir tikai līdzīgi produkti, kas visu mobilo telefonu uz kartes, lai apskatītu vaicājumu, lai atrašanās vietu un datora platformas nostāju trajektoriju, arī var tieši atbildēt ziņas Ķīnas nostāju.

2. Pirmajā pozicionēšanas bāzes staciju, pamatojoties uz sākotnējo pievienojās Google maps pozicionēšanas, ievērojami samazina kļūdu klāstu produktu.

3. Pateicoties pievienojās Google pozicionēšanas režīmā, produkta pozicionēšanas funkciju, kas tagad atbalsta ārzemēs.

4. Ja mēs varam zvanīt 10086 atvēra ap klausoties skaņu vairāk draudzība skaits mēnesī, tas ir tikai numuru pieci juaņu mēnesī pārbaudīt, cik ilgi nav naudas.

5. Šo produktu nav nepieciešams izmaksas platforma, life-long bez maksas.Vienkārši sūtīt īsziņu uz trauksmes atrašanās vietas, var atbildēt uz šo adresi informāciju, Ķīniešu un Google maps savienojumu, vienkāršu darbību, viens temps reachs izraudzīto vietu.

6,Neatkarīgi no tā, signalizācija atrašanās vietas uz ratiem, bērniem, soma, vecā vīra kabatas, vērtslietas, soma, var, izmantojot mobilo tālruni, lai nosūtītu SMS, modinātājs locator, vaicājumu, signalizācija atrašanās vietas atrašanās vieta, ērta jums, lai uzraudzītu visu ceļu, apgūt priekšmeta atrašanās vietu reālajā laikā.

Lietošanas metode:

,1. Boot: atveriet atmiņas kartes vāciņu atbilstoši norādēm ievietojiet SIM karti, produkti tiks automātiski ieslēgta sarkanā gaisma spīd ārā 4 reizes, 30 sekundes, lai ievadītu gaidīšanas valsts.

2. Indikators: gaismas parasti uz četriem boot, zemu akumulatora uzlādes indikators zibspuldzes

3, saistošs master numuru, Izmantojot mobilo telefonu īsziņas 000 nosūtīt atgādinājuma atrašanās vietas numuru, vēlāk mašīnu atbildēt uz tālruņa īsziņu; set; Saistošo + master skaits

4. Atsevišķu ierakstu, Izmantojot mobilā tālruņa īsziņu 555 nosūtīt atgādinājuma atrašanās vietas numuru, vēlāk mašīnu atbildēt uz tālruņa īsziņu, 【 Snd; ierakstīšanas sākšana] aicina

5. Balss vadības atzvanīšanas; Izmantojot mobilo telefonu īsziņas 666 nosūtīt atgādinājuma atrašanās vietas numuru, vēlāk mašīnu atbildēt uz tālruņa īsziņu, 【 DT; ir veiksmīgi iestatīts skaņas monitors, trauksmes telefonu atzvanīšanas] aicina.

Kad skaņas signāla atrašanās vietas ap vairāk nekā 40 db, trauksmes atrašanās vietas tiks automātiski zvanu uzstādītu tālruņa numuru iepriekš.

6. GPRS atrašanās vieta vaicājumu: rediģēt mobilā tālruņa īsziņas nosūtīts trauksmes vietrādis numuru 777, vēlāk atbildes tālrunis dzimtā Ķīnas ģeogrāfiskās atrašanās vietas un Google maps saiti, atrašanās kartes tiks parādīts pēc mobilā tālruņa, lai atvērtu saites un teksta adresi, veikt precīzāku atrašanās vietu.

Ap

7. Produkta balss vaicājumu: tiešās zvanīšanas signālu atrašanās vietas kartes numuru, pēc dažām sekundēm, lai var dzirdēt skaņas signālu atrašanās vietas ap (vaicājuma nebūs nekādas skaņas un gaismas signālu locator pati)

9. Satura dzēšana no atmiņas KARTES; Izmantot savus tālruņus, lai rediģētu teksta ziņas, kas nosūtītas uz trauksmes vietrādis skaits 445, dzimtā atbildi vēlāk tālruņa 【] aicina TF, sakopt panākumiem, pašreizējais var būt jaudu

10. Valsts no uzņēmējas, Izmantojot mobilo telefonu īsziņas 888 nosūtīt atgādinājuma atrašanās vietas numuru, vēlāk mašīnu atbildēt uz tālruņa īsziņu, 【 uzņēmēja visas funkcijas ieslēgšana vai izslēgšana akumulatora kapacitāte saistošu numurs, signāla stiprumu, biežumu starta, GPRS TF karte jauda u.tml.).

11. Restartējiet uzņēmējas, Izmantojot mobilo telefonu īsziņas 999 nosūtīts trauksmes vietrādis numurs, piemēram, 1 minūte, atveseļošanās panākumus.

12. Slēdzenes un apstādināšanas funkcija; Izmantot savus tālruņus, lai rediģētu teksta ziņas, kas nosūtītas uz trauksmes vietrādis numuru 444, dzimtā atbildi vēlāk, mobilajiem tālruņiem un "Reset; visi uzdevumi ir atcelti"

13,TF kartes lasīšana; jāievieto GSM karti, pēc boot var savienot ar datoru.

Bieži sastopas ar problēmām:

1. Uzņēmēja nevarat saņemt, izmantojot

Atbilde: ir ievietojiet SIM boot ļaus mobilo telefonu signāla, pēc tam, kad mobilo telefonu kartes, lai jūs tikai nepieciešams, lai savukārt pēc pārstartēt mašīnu.Vēl ir arī tad, ja jūsu mobilais telefons karte nav uz servera, Vai uzņēmēja uzstādīts signāls ir vājš, nav signāla uz zemes, izmantošanas ietekme uz spēkā vai nevar izmantot.

Tagi: gsm signalizācija, gsm locator pet, gp tracker, keychain, mini, tracker, mini krāsns, ierīces atrašanās vietas gsm, ios gps tracker, tracker gps traking, mājas un kabeļu.

Datu lapa

Out Power AC 110-220V 50/60Hz
Spriegums 12V
Akumulatoru Dzīves 30 Stundas & Augšu
Īpaša Iezīme Interneta Savienots
Ekrāna Izmērs 2 Līdz 2,9 Collas
Modeļa Nosaukums Mini GPS Tracker Auto
GPS Ģeogrāfiskās Atrašanās vietas Eiropa
GPS tips GPS Tracker
Gps Modulis gsm
Zīmola Nosaukums aneng
Postenis Izmēra 4.2*2.5*1.6 cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mini GPS Tracker Auto GPS atrašanās vietas Tracker Auto Gps Tracker Anti-Zaudēja Ierakstu Izsekošanas Ierīce Balss Kontroli Varat Ierakstīt Piliens Kuģis

Mini GPS Tracker Auto GPS atrašanās vietas Tracker Auto Gps Tracker Anti-Zaudēja Ierakstu Izsekošanas Ierīce Balss Kontroli Varat Ierakstīt Piliens Kuģis

Saistītie Produkti: